- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom5598
senior tag
elvileg kelleni fognak ezek a nagy hajók hogy megérje messze utazni, kevesebb üzemanyag stb. szóval valahogy így tervezik a játékosokat ebbe az irányba tolni. de szerintem olyan is lesz hogy befizetsz egy útra Terrára stantonból mielőtt kilépsz, felszállsz a szállító repülőre és kijelentkezel. mikorra visszajössz akkor már ott is vagy (lenne bizto egy időzítő hogy ez az út x óráig tart)
-
Stilinski
aktív tag
A kis hajóknak valszeg nem lesz akkora hatótávja, hogy ez komoly gondot okozzon. Valamikor beszéltek arról, hogy a vadászok többsége bolygók/űrállomások/hordozók környezetében tud csak üzemelni, pl. egy Hornet nem fog flottát kísérni csak úgy a mélyűrben
A felfedezőhajók gondolom hosszabb útra lesznek képesek, de abból a legkisebb is bejárható (Mustang Beta)star-citizen.hu
-
duvi
nagyúr
válasz tom5598 #47001 üzenetére
(#47002) Stilinski
Ez rendben, de a nagy hatótávolságú hajó nem egyenlő a multicrewel. Szerintem sokan fognak felbérelni npc személyzetet, tehát soloban fognak játszani a nagyobb hajókkal is. Másrészt a kis hajókkal erősen korlátozva lesz a mozgás és játékterünk, ami egyfajta kényszert jelenthet a nagyobb hajók beszerzésére. Itt lép be a képbe a vagyonszerzés sebessége, ami szintén egy sarkalatos pont a játékban (túl gyors vs. túl lassú). Az egész mondanivalóm lényege, hogy érdemes lenne figyelembe venni a műfajban szerzett tapasztalatokat és tanulni mások hibáiból. Persze ezek még mindig teoretikus elmélkedések és sok minden változhat/változik a PU megjelenéséig. -
vagabor
aktív tag
Szerintem meg nem csak a bolygók miatt lesz érdemes majd lassítani, ez a játék annyira összetett lesz, az űr is tele lesz point of interest-tel, lesz egy apró roncs megállsz és hopp el is tellt egy fél óra. Aztán meg a ködök, gázfelhők, meteor övek, ezeket már önmagukban is érdemes lesz bejárni, hát még ha raknak is bele valamit. Az előttem szólónak a pálya nagyságáról meg maximálisan igazat adok, az érdekesebb dolgok a kereskedelmi útvonalaktól távol fog esni, arra meg együlésessel meg nem igen fogsz menni, kizárólag multicrew jöhet szóba ergó az unalomfaktor máris csökkent.
#Duvi
Nagyon könnyű lesz az inv a játékba, simán joinolhatnak majd a hajódra, így aki kihagyja azt a ziccert hogy a haverjával hajókázzon az magára vessen[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
cskamacska
addikt
válasz tom5598 #46965 üzenetére
A tldr mégis csak az, hogy feature creep miatt a töredékét tudják hozni a bejárható rendszereknek mint tervezték volt. Ez tökéletesen látható maguknál a bolygóknál is, kiadási idő nyúlik mint a rétestészta.
Nem kell ahhoz belsős infó annak belátásához, hogy ha a pályatervezők felét elküldik minecraft házakat vakolni(ami abszolút nem volt betervezve), akkor annyival kevesebb ember marad űrbázisok hegesztésére.
Freelancer anno kb addig készült és annyiba került mint egy korabeli MMO. 49 naprendszert sikerült összehozni, néhol bolygóra szállási lehetőséggel, miközben a korabeli MMO térképek kb akkorák voltak mint amit a Star Citizen egy kisebb bolygóra akar ráhúzni.Ez persze jó, mert lehet bohóckodni majd földfelszínen is új célközönséget megragadva. Akik meg egyszerűen űrcsatáznának, azok meg így jártak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
devast
addikt
válasz cskamacska #47006 üzenetére
Ez a negatív hozzáállás... amivel vitatkozni nem igazán lehet, mert valamilyen szinten igaz.
De.... aki követi elég régóta a project-et, azt tudja, hogy itt mindig minden változik. Amit mondtak tegnap az máshogy lesz ma, és megint máshogy lesz holnap. Az ilyen ezt mondták-azt mondták -on nem érdemes rugózni... haladnak valamerre, lassan valami kézzelfogható is lesz, de úgyis át fogják még azt is dolgozni. Én valamilyen szinten pozitívnak tartom, hogy csökkentik a minimum viable product paramétereit, mert így esély van arra, hogy egyáltalán elkészüljön valamikor. -
nortsen
aktív tag
Töredéket hozzák annak amit terveztek, de mikorra? Mi az akadálya, hogy ezt az évek alatt bővítsék? Engem nem zavar, ha updatek formájában fog bővülni az univerzum. Ugye ez egy soha be nem fejezett játék akar lenni. Amíg a bevétel nő, addig az univerzum is fog.
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Diopapa
addikt
Most kivételesen egyetértek... Tetszik, hogy bővül a feature-lista, de akkor is valahol a Frontier-féle fejlesztés felé kellett volna elmozdulni... Tehát kiadni alap feature-ökkel és azt bővíteni. Népharag lesz, ha tényleg 5 bolygó lesz kezdésre, pedig erre minden esély megvan.. Nem értem, miért nem lehetett az eredeti tervet tartani, hogy "automatika" száll le, akkor elsőre elég lett volna a leszállóhelyeket megcsinálni. Persze lehet attól még procgen bolygó, de a többi részt ráértek volna később beletenni.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tom5598
senior tag
mint mondtam hely lesz még 1 rendszerben is bőven sok. az a 100 darab rendszer eredetileg meg csak pályák voltak töltőképernyővel , kb olyan mint a destiny amit max egy rossz viccnek lehet betudni (igen az elsőt megvettem meg játszottam aztán a közelébe nem mentem. egy indie fejlesztőtől várnám hogy ilyen bénaságokat csináljon nem egy multimilliárdos óriáscégtől.)
az űrállomások jól haladnak UK mindig mutatja hogy áll azok is modulárisak meg teljesen bejárhatók (több km hosszúak szóval elég nagyok) akárhogy nézzük több tartalmat kapunk, sokkal jobb minőségben csak kevesebb csillag rendszerben.(#47009) Diopapa:5 csillag rendszer nem bolygó
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz PhilBrick #47011 üzenetére
de azok. csak lett volna szép kis videó arról hogy száll a hajód mint a Destinyben ennyi.
itt a videó róla eközben te semmit nem tudsz irányítani és ugyanott lehetett volna betölteni a pályába.
[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
Arról lehet tudni valamit, hogy az Avokádóknál landolt-e már pre-alfa 3.0 ?
-
devast
addikt
válasz Malibutomi #47015 üzenetére
Az van, hogy 5 rendszerben is gyakorlatilag végtelen számú poi-t el lehet helyezni. Én nem is aggódok ezeken a számokon, mert egyáltalán nem ezen fog múlni a project sikere....
-
_Gugu_
tag
Tudom tudom türelem rózsát terem...
[de ennek most valahogy annyira nem örülök]
Június volt az eredeti terv jól emlékszem?
-
cskamacska
addikt
válasz _Gugu_ #47017 üzenetére
"I think the issue is that CR is a genius and when he estimates he assumes everyone working for him is at that level of competence. I see this happen in many workplaces where an exceptionally gifted employer will have difficulty estimating when lesser being can get a task completed."
-
cskamacska
addikt
új Cutlass sokkal nagyobb lesz belülről
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz cskamacska #47021 üzenetére
Jó lesz! elfér bene a két bicajom
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz cskamacska #47019 üzenetére
Ez mindenkivel így van. Nagyon kivételes tehetség kell hozzá, hogy az ember képes legyen önnön szemszögéből kitépni magát és objektíven, kívülről szemlélni a világot. Innen a mondás is: "Mindenki magából indul ki." Ami az általános használatáva lellentétben annyit tesz, hogy mindenki a saját szemszögéből lát mindent. Mindenkinek ömaga a saját "kis" világának a középpontja.
"Surrender your ego, be free, be free..."
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
cskamacska
addikt
válasz tom5598 #47022 üzenetére
lol
Akkor te is érintett lehetsz: Who else has upgrade fever?
A jó hír az hogy megfelelő intézetekben már gyógyítják.TESCO-Zsömle: Hát nem kimondottan ezért tettem ide , de ha Chris Roberts tényleg ráeszmél hogy nem félistenek a munkatársai, és hétfőn kiáll a világ elé hogy "gyerekek, a feature-ök felét ejtjük, de a játék tényleg el fog készülni", az nekem száz 3.0 megjelenéssel felérne.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz cskamacska #47024 üzenetére
Feltéve, hogy azt a felét ejti, ami számodra nem fontos... Ha meg épp azok mennek ki, amikre neked is felcsillant a szemed és marad egy tucat számodra "meh..." kategóriás, akkor nem hiszem, hogy felhőtlen lesz az öröm...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tom5598
senior tag
válasz cskamacska #47024 üzenetére
nem én nem költök csak ha akarok, akkor pont akartam és a fehér Nox nagyon jónak tűnt meg be is fér a cutlassba szóval beolvasztottam az aurorát.......aurorám mindig van....
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz TESCO-Zsömle #47025 üzenetére
Mivel 2013-ban gyakorlatilag az elavult Kickstarter, és hangár mutogatós videók alapján vettem csomagot(na meg mert egy barát töfködött hogy mekkorajóságleszez meg nézdaztazlnreklámvideót.. azóta ő már kiszállt ), így elég csúnyán meg kellene faragni a játékot, hogy a nekem tett ígéreteiket megszegjék. Pl ha csak a bolygó tech meg a
Space, heresy!, Star Marine maradna bent, akkor néznék furán, de ezt tenné CR is, mikor pár száz fanatikus fortyogó szurkos káddal és tollas zsákokkal megjelenne a háza előtt.Nagyon jópofának tartom a DCS-szerű klikkolgatós műszerfalat amit terveznek implementálni, szimulátor fanok meg fognak veszni érte, de ha ez egy héttel is hátráltatja a fejlesztést, akkor vágják ki, nem halunk bele a hiányába.
tom5598: Aurora az fontos, annak lesz haszna
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz cskamacska #47027 üzenetére
Darling itt procedurális városok, játékos bázisokról meg vízalatti világról beszélnek már a fejlesztők te meg azért aggódsz hogy gombnyomogatás implementálása sokáig fog tartani.....
-
tom5598
senior tag
na ez is kijött végre
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Egyébként se megjelenésre számítsatok, mondták hogy ez egy elég hosszú "szolgáltatás" szerű dolog lesz, folyamatosan csinálják majd a tartalmat, ha lesz elég bevétel meg játékos akkor a tervezetten felül is amit akarnak, de az még nem most lesz.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Diopapa
addikt
Látom van akit a műszerfal nyomogatás zavar, mást más, nekem továbbra is fura, hogy senkit sem zavar, hogy CR 5 naprendszerbe akar bezsúfolni 1850259 backert....
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
Szőrös
veterán
-
Fred23
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
válasz Szőrös #47046 üzenetére
Procedurálisan generált világ csak sok egyéni kiegészítéssel lehet jó, másként unalomba fullad az egész előbb vagy utóbb. No Man's Sky-ban is egyik bolygó olyan volt, mint a másik, ha voltál már néhányon.
duvi: Nagyon remélem, hogy ha nem is most, de később a játékosok is alkotókká válhatnak, szerintem jó feltételekkel nagyon nyerő lenne a közösség által gyártott kontent beépítése!
-
Szőrös
veterán
válasz Fred23 #47047 üzenetére
Ehh tomnak van igaza, a bolygókat progen-el csinálják de utána még a dizájnerek is dolgoznak rajta (anno progen bemutató végén is ezt demozták).
Szóval nem lesz ez sztem annyira unalmas. De elég megnézni azt, h a ship delerictel is mit csináltak az meg progenes. Ott is figyelnek arra, hogy a roncs illeszkedjen a környezetbe.
No de ezt nemsokára meglátjukJátékosoknak viszont én ezt ki nem adnám. Majd valamikor lesz moddolás is, talán, ott kiélhetik magukat.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest