Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
NyalokAA
üzenetére
Engem sem érdekel ez a woke fszság, de arra emlékszem, higy anno fiatal felnőttként olvastam a harry potter könyveket, és teljesen elvarázsoltak. És nem csak engem, sokat tett az akkori korosztályok olvasási kedvének meghozatalában.
Ez meg kb a "fejlett" emberiség szégyene, hogy ezt az írót cancelezni akarják csak azért, mert a biológia pártján áll és ezt ki is meri mondani.
-
paatrick
őstag
válasz
NyalokAA
üzenetére
A játék eladási számokat saját kontextusukban kell értelmezni. Rowling miatt az agyhalottak cancelelni akarták az egészet. Aztán kiderült hogy az addig mindenhol hangoztatott "modern audience" nem is létezik, és a játékosok csak azért is megvették hogy felidegesítsék a woke hordát. Be is jött és a játék kb a woke, cancel culture elleni küzdelem szimbóluma lett.
Azóta meg látjuk mi történt
-
paatrick
őstag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Az androidokon kívül senki nem megy be a laborba, csak kívülről nézik. Pont a tojás miatt, mert az embert észlelve beindul. Én arra gondoltam hogy a belső kamerákhoz se fér hozzá senki, de ezt cáfolták mikor a kirúgott csávó mögött látszik a földön fekvő android, meg végül Kirsh is rá tudott csatlakozni távolról. Az meg hogy bemegy etetni a szokásos Alien baromság
a párbeszédek voltak igazán fontosak ebben a részben. Kirsh vs cyborg, Pán Péter felolvasások, Wendy vs doktornő, kutató vs főnök. Meg azt is megtudtuk hogy a Romulus és az Alien 4 miért ott játszódik ahol. -
drachoHUN
senior tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Nem húzhatták tovább.(Játékban ez is jobban lett kivitelezve.) Ennek most meg kellett történnie, hogy arról szólhasson a második évad, amiről a játék is szólt. Viszont mivel ehhez kéne a játékban látott Ellie, így nem fog menni. Mindenki ekézi Bellát. De lássuk be: ez egész sorozatot, rendkívüli mértékben befolyásolja ez a miscast. Erősen negatív irányban természetesen. Joel húzta a sorozatot önmaga kb. (A játékot nem egyedül, hanem a kapcsolatuk Ellievel). Innentől kéne már Bellának tényleg előlépni, de nyílván nem fog menni. A sorozatban Abby a szimpatikusabb karakter az elejétől fogva. S ez baj. Főleg, hogy a miscast az oka. A játékot sokan abba hagyták Joel halála után, a sorozatot talán még többen abba fogják. Kár érte. -
markknight
nagyúr
válasz
NyalokAA
üzenetére
Én ezt fotóztam ki haveromnak a mostani részből: https://imgur.com/a/JQROgM8
Bár szerintem aki most Abby-t játssza ő is jó lenne. -
Tasunkó
őstag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Valószínű hogy nem a szokványos családi felállás voltak, így aztán a tiszteletnek a módjai olykor szertefoszlottak, mint amikor a másik végén a társadalomnak azon veszekednek hogy ki itta meg a kannásbort.
Mondjuk ettől az infótól, még nem kellett hogy molesztálja a saját gyerekeit, lehet megelégedett másokkal, de edzette a családot rendesen az tuti.Soksok minden nem lehetett a filmben feltárva. Eleve hogy szétszórták őket 2 börtönben , az lehetett annak a jele, hogy megkenést vártak volna, hiszen egy gazdag család volt. . Rendkívül nem is hogy idióták, inkább gyerekes volt az egész ügyük. Hazudniuk is könnyű volt, mert szépek és gazdagok, és mindenki hinni akart nekik, tehát nem kellett olyan dörzsöltnek lenniük.Lehet Lyle egész telefonálásával csak az egóját maszírozta, és emiatt tálalta olyan fényben a sztoriját, mintha ő mozgatná a szálakat és hülyítene másokat Meg ez a vég nélkül hangoztatott szociopatát a mai korban nem fura rájuk alkalmazni a köznyelvben, de abban az időben inkább olyakat illettek a pszihopatával, akik elmegyógyintézetben vannak, legyenek akár teljesen ártalmatlanok, szóval az elnevezéssel rosszul fejezték ki magukat. Monsterek meg egyáltalán, ellenkezőleg, mintha túl jól sikerültek volna, csak egy picirivel több csordult beléjük a kelleténél, hogy azt a pár évet nem bírták ki, hogy agyilag kicsit érjenek, és ne puffantsák le a szüleiket, és ezekkel a tulajdonságokkal,Így fordulhatott a kocka a tárgyaláson is, hogy egy darabig kitartott a feléjük sugárzott bizalom. kiválóan helytálltak volna és virágoztatják apjuk bizniszét. Mondjuk szennyvizet engednek a folyóba, vagy felantibiotikumozzák a csirkéket, egyszóval a társadalomnak elfogadottabb módon élik meg a szociopátiájukat és nyereségvágyukat.amelyek a filmben főleg Carl-nál bukkantak ki látványosan, -
mephi666
nagyúr
válasz
NyalokAA
üzenetére
ja, úgy nézzük ezt az évadot, hogy asszony 1-2 részt megnéz, én bealszok és utána következő délelőtt meló mellett félszemmel pótolom, majd este haladunk hasonlóan tovább...
végig fogjuk nézni, mert nem szeretek semmit félbehagyni, de Dahmer-hez képest tényleg kismiska mindkét "szörnyeteg"ahogy olvastam, 3. évadra Ed Gein a téma, aki néhány gyilkosság mellett sírrablással szórakozott és a friss tetemekből kidekorálta a lakását... nem lesz egyszerű az se...
-
válasz
NyalokAA
üzenetére
Ja rosszul emlékeztem, köszi!
Ha a stílus, amit a Presumed Innocent képvisel bejön és még nem láttad akkor ezeket ajánlom:
Defending Jacob
The People VS OJ Simpson (American Crime Story)
The night ofA The night of személyes véleményem szerint, a 3 felsorolt közül a leggyengébb, de attól még tetszett amikor néztem, csak a másik 2 köröket ver rá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyalokAA
üzenetére
A célját értem, a módszert gagyinak és mesterkéltnek tartom. Meg lehetett volna oldani semmiből jött deus ex machinaként működő haluzások nélkül is a karakter puhítását, bár őszintén szólva semmi szükség nem lenne ilyesmire, az ő karaktere pont azért működik, mert egy öntörvényű fenegyerek. Meglátjuk, merre fut ki ez a sztori, de jelenleg sikerült az első évad badass karakteréből egy botladozó favágót csinálni, aki Simon Stronggal karöltve a comic relief volt az elmúlt részekben.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Én csak abbn reménykedek, hogy a 3. évaddal kaszálják is a sorozatot... Utálom az olyat, mint a From 2. évada, hogy nemcsak hagynak 10x50 percet lemenni esemény nélkül, hanem még értelmes végkifejlet, magyarázatok felé sem kanyarodik a történet. A 2 évadban eljutott a sorozat oda, hogy a 1-1 rész 1-1 jelenetében lényegében bármi, a szó szoros értelmében bármi megtörténhet, mert már annyira nincs a jelenetek között összefüggés, annyire kusza a történet és annyiféle misztiukus "rejtély" került bedobásra, hogy semminek semmi értelme nincs...Te, mint néző pedig fogadd el és ülj bambán, hogy akkor most mi is van...
A világítótoronyba is ez alapján 1000 féle dolog lehetett/történhetett volna, pont annyira nem lett volna semmi értelmük, mint amit láttunk a 10. rész utolsó másodperceiben. -
-
szmörlock007
aktív tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Sárkányok háza 9. rész:
Ez a sárkányos kilépő a trónteremben nekem is furcsa volt, jobb lett volna ha máshogy repül el, mondjuk párhuzamosan futtatva a király avatással, de az, hogy nem égette el őket, teljesen logikus szerintem. Hiszen Rhaenys is Targaryen, és Aegon is Targaryen ahogy Aemond is, emellett mindketten az unokatestvérének a fiai, továbbá a Targaryen ház címereivel koronázták meg, tehát ugyanúgy Targaryen maradt a király, csak nem az, akit Viserys kijelölt. Ennélfogva Rhaenys-nek teljesen értelmetlen lett volna a saját vérét/rokonait (Targaryen) elkezdeni gyilkolászni véleményem szerint. Persze ezzel együtt szerintem se kellett volna ez ide így. -
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a párbeszédek voltak igazán fontosak ebben a részben. Kirsh vs cyborg, Pán Péter felolvasások, Wendy vs doktornő, kutató vs főnök. Meg azt is megtudtuk hogy a Romulus és az Alien 4 miért ott játszódik ahol.
... nem is kell, mert megtörtént.
Janaboy