Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A játék egy optimalizálatlan bughalmaz volt megjelenéskor. Egy gyengécske rpg rendszerre ráhúztak egy harry potter skint és megtolták egy faék storyval. Az ígért dolgoknak a fele se valósult meg . Ennek ellenére elbohóckodni vele simán jó volt , de ha kiveszed belőle a harry potter faktort egy 5 pontos játék a 10 es skálán. A 2. Rész , ha berakják ami az elsőből kimaradt még akár tényleg jó játék lehet.
A woke mizériából én teljesen kimaradtam max címszavakban hallottam róla , de mivel az emberek szeretnek a hétköznapi malomkerékből kiszakadni arra pont ideális a harry potter. A varázslás egy olyan dolog ami a mai elferdült világban se ment ki a divatból. Hasonlóan sikeres és kidolgozottról személy szerint én nem is tudok. Rowling ebbe jól nyúlt bele anno -
NyalokAA
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Én meg fogadni mernék rá , hogy brutális nézettsége lesz még , ha esetleg közepesre is sikerül. A Warner azért tud , ha akar. A gyerek szereplők mindig lutrik , de a story meg van és a filmek mára technikailag kicsit elmaradottak. Főleg az 1-2-3 mára látványosan "gagyi" . A legutóbbi Harry Potter játék 2023 februárban jelent meg. Első 2 hétben 12 milliót adtak el. 2023 végére ~22 millió , 2024 végére ~ 30 millió . A sorozat indulásakor a könyvek , ruhák , csokik-cukrok , bármi amin harry potter van megint akkorát fog menni , hogy azt ép ésszel felmérni se tudjuk
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Big_Boss
üzenetére
77 éves az író és a The Winds of Winter-t 14! éve írja.A legutóbbi up to date ~75% volt.
Előtte 2 könyv között maximum 5-6 év telt el
és akkor hol van még a A Dream of Spring. Én évekkel ezelőtt feladtam a reményt . Esetleg , ha meghal és az örökösök eladják a jogokat valaki befejezi a félkész műveit , de az már nem az ugyanaz. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
VágniValó
üzenetére
6 részt megnéztünk a hétvégén . Én azt mondanám , hogy a netflix most szintet lépett. Láttam már pár beteg művész filmet és gyomorforgató horrort , de ez
. Két részenként szünetet tartottam és inkább valami vidámabb dolgot kerestem. Nagyon érdekes , hogy ami 100 éve még pszichés betegséget váltott ki és az emberi elme egyszerűen nem tudta befogadni . Arra ma már gyakorlatilag legyintünk esetleg közömbösen tovább sétálunk. Az emberi közöny mára félelmetes méreteket ölt. Nézem az Imdb 6-7 pontokat ez inkább a gore-nak szólhat. A 2. évad egy unalmas semmi ehhez képest és magasabban áll ?!
Nekem:
The Jeffrey Dahmer Story 8 pont
The Lyle and Erik Menendez Story 6 pont ( és akkor jó szívű voltam )
The Ed Gein Story 8-9 pont között egyensúlyoz és nem hinném , hogy az utolsó 2 részre sokat esne.Charlie Hunnamet a Sons of Anarchy óta csipázom és itt is ott van a szeren.
-
NyalokAA
aktív tag
Alien s01e08 ( évadzáró )
Oké! Csúnyán lógva lettünk hagyva. Gyakorlatilag egyetlen szál se lett lezárva . Arthurra se értettem miért pazarolják az időt , de természetesen a szigeten senki mást nem talált mr.octopus csak egy tegnapi hullát. Wendy túl van tápolva egy kis adok-kapok belefért volna az öreg robottal , de nem bluetoothon lekapcsolja az öreg elavult modellt. Hermit plot armorja is unalmas már ( beetettek minket először , hogy gazdatest lesz xenonak ,de nem.. most meg a szemnek se hagyták megcsípni ) A "növény" alien is behúzott egy strigulát és semmi több , elrakták a 2. évadra. Olyan ez az évadzáró mint egy 8. rész a 10 részes évadból kb . Elénk raktak egy 5 fogásos michelin csillagos séf menüjét kb érezhettük az illatát , megcsodálhattuk , de enni nem hagytak belőle. Majd talán 2 év múlva
Temetős rész is mi , doktornő szemezik a xenoval aki kap egy fejlövést és hanyat homlok menekül miközben látjuk , hogy 4-5-6 fős adagokban írtja a biztonsági csapatokat
A 2 cuki
-
NyalokAA
aktív tag
Alien Earth
Egynek elment a rész . Csőröstől nem szabadulunk meg ilyen könnyen ne reménykedjetek
A Xeno nagyon jól néz ki mikor cgi-vel van csinálva , de pár jelenetben pl mikor a kommandóval közel harcol borzasztó gagyin néz ki a gumi ruhába öltözött ember. Az , hogy jó irány-e a xenot házi állat szintjére alacsonyítani majd a franchise jövője eldönti. Jelen pillanatban én a lények bolygójáról és begyűjtéséről szívesebben néznék egy sorozatot mint ebből 2. évadot. Xenokról so-so már kaptunk elég eredet történetet , de a többi lény is megérne egy misét. Gyakorlatilag bármelyikből egy tucat egész századokat képes ki írtani. A legyek bolygójára meg le se tudna szállni űrhajó mert egy raj megeszi mielőtt földet ér 
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Igen , de az orvosi szobából meg a felakasztott felvételekből látható, hogy valamelyik "android"-nak csak egy fogaskereke is rosszul fordul ott már pirosan kéne villognia minden vészjelzőnek. Nem az , hogy egy véletlen kódolásból esik le a dokinak. + ott vannak ezek a toxikus legyek. Gondolom azok a kullancsokból fejlődtek ki , de az űrhajon semmi ilyen nem volt . Ebben mondjuk lehet figyelmetlen voltam nem tiszta mennyi idő telt el az űrhajós incidens és lezuhanás illetve a földön begyűjtés és mostani rész között. A csápos plafonról logó alien eddig a legjobb fej az csak tapogat nem megy sehova.. A doktornő reakciója is érdekes kirúgják a férjét nem fognak találkozni ki tudja meddig , de egy szót nem szól az ura védelmében. A tojást kb szugerálni kell , hogy kijöjjön belőle az arctámadó és külön hermetikusan van elzárva a hermetikusan elzárt laboron belül
Mindenesetre kiderült , hogy a világ 5 leggazdagabb cége közül az egyikben kb minden protokollra szarnak mert se a saját terméküket se a titkos laborjukat nem monitorozzák 0-24 -
NyalokAA
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Alien Earth E6
Utolsó címe "Az igazi szörnyek" kb bármi lehet. Ezt a részt és a múlt hetit én nagyon éltem. Persze tele van hibákkal és logikai bakikkal , de elsiklik felette az ember. -hiper szuper mega labor ahol milliárd dolláros androidot savaznak ipari hulladékká és senkinek fel se tűnik
-természetesen mikor a kiscsávó megy etetni őket letörik az etető ajtaja
...
és még sorolhatnánk
Kirsh meg feltűnően rosszban sántikál kb az 1. rész óta , de most már nyíltan. Egyszer kihagyhatnánk , hogy az MI idegenekkel akarja megreformálni az emberi civilizációt. Bárány for president továbbra is
Lenne belőle normális plüss , karácsonyra meg is lepném magam vele. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Az elmúlt 5 évben maximum pár arra kóborló mutánssal vagy kisebb emberi csapatokkal gyűlt meg a bajuk.Amiket írsz nem lett volna értelme rá erőforrást pazarolni. A gombások nem jól viselik a hideget. Ilyen “szervezett” támadás példa nélküli eddig. 5 évig kb biztonságban voltak max felderíteni , ellátmányt gyűjteni meg max túlélőkért kutatni jártak ki . Emberi haderő ellen meg nem sokra mennek a tüskés árkokkal . -
NyalokAA
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Tlou s02e02
Én ezt kb a 2. Évad záró részére vártam. Komoly volt! Belehúztak rendesen. Dever kisasszony jól hozza Abbyt , ha képes lesz tartani ezt a színvonalat nem lesz vele baj. A kis kalácsképűt nagyon ekéztem az előző rész után , de most Okésan lehozta a szerepét ezt el kell ismernem. A jövőben majd meglátjuk..
Mindenesetre az asszony sose nézte a sorozatot , de reggel odakuporodott mellém és első kérdése mikor ramsey kisasszonyt látta:
“Ez a csaj nem autista vagy down kóros kicsit? “
-
NyalokAA
aktív tag
Tlou s02e01
Nem emlékszek már az 1. évados élményekre , de itt és most Ramsey kisasszony borzasztóan fáj. Sajnos kritikán aluli minden téren. Ellie karakteréből semmi nem jön át a képernyőn . Kínos lesz , ha az egyik kedvenc játékom sorozat adaptációját félbe kell hagynom , de ez a “hódpofa” szinte taszítja el az ember tekintetét. Inkább nézem a díszletet
( és sajnos nincs is másik arca csak ez , vagy jól rejtegetik a hatalmas színész kvalitást )
Isabela 1.rész alapján meg telitalálat Dina szerepére ami még rosszabbá teszi az egészet.
Itt egy kis Ellie. Semmi spoiler . Aki nem értené mit keres ott Ashley Johnson . Ő volt Ellie mocapja a sorozatban pedig az anyját játszotta
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Ezt annak idején valaki a válogatáson csúnyán elnézte , de most már viszi őket a lavina

Fél időben még simán cserélhetnek főszereplőt. Láttunk már példát hasonlóra.
Bella Ramsey jópofa meg aranyos volt a Gotba , de ide 100 másik jobb színésznőt is találhattak volna. Egyre férfiasabb meg non bináris meg csaja van ?
Simán húzhat egy Ellen Page-t a következő 3-4 évben. A részt még nem láttam , de egy képet igen ahol ülnek Dinaval és borzasztó a kontraszt.
+ csalódottan vert pofon a valóság , hogy 7 részes az évad. Múltkor jöt cikk , hogy már előkészítik a 3. évadot. Miből gondoltam bután , de közben megvilágosodtam , hogy a 2. játék történetét 3 évadra akarják széthúzni
Kinek a papp kinek a pappné , de egy Ella Purnell számomra hitelesebb lenne. -
NyalokAA
aktív tag
Lionessel nem tudja véletlen valaki mi a helyzet?
s02e01 szinkronosan jelent meg
e02 már csak magyar felirattal szinkron sehol
e03-e04 meg sehol semmi
Nincs valakinek esetleg arra a streamingre előfizetése ahol adják , hogy mikor várhatóak magyar verziók ? Engem nem zavar angolul se , de asszony igényelné a hunsubot
s01-nél , ha jól emlékszek minden részhez azonnal csatolva volt az összes ország sub-ja ahol streamelik. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Bennem ilyen furcsa kettősség van. Nem tudom elképzelni , hogy 2 ilyen elkényeztetett nyápic akire , ha jól emlékszek 70-90 millió dolláros örökség várt ( mai pénzen az többszáz millió dollár ). Kibírjon 30+ évet a sitten. Sose fogjuk meg tudni valójában mi történt . Az biztos , hogy az apjuk megedzette őket mert már rég felkötötték volna magukat .Aztán , hogy mi igaz a sexuális zaklatásból az jó kérdés . Mindenesetre , ha az autó kereskedők , takarítónő , kertész , medencés ember vallomása igaz volt az is furcsa kérdéseket hoz magával. Mert , ha fent áll a veszélye , hogy hazamentek és fater jól megerőszakol akkor nem fogsz a szüleiddel úgy beszélni mint egy darab lócitrommal mindenki előtt ? 
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem az ajnározott 5. rész a mélypont . Asszony végig aludta
Ügyesen lehozott a srác egy egész részt vágás nélkül azt el kell ismerni , de akkor is.. A Dahmer után kicsit "vérszegény" az egész évad. Ebben a storyban max 5-6 rész volt. Feleslegesen elhúzták , de ha eddig kibírtad már nézd végig
Az utolsó pár rész egészen jó.
Fiatalság bolondság Lyle ~21 Eric ~18 éves volt a gyilkosság idején nem igazán gondolták át a srácok milyen lavinát indítanak el. Dahmer igazi szörnyeteg ez a 2 srác inkább buta meggondolatlan elkényeztetett kisfiú volt. Szörnyű amit tettek , de a 2 évadot nem is lehet 1 lapon említeni. Remélem a 3. évadra találnak valami "jobb" témát.szar -
NyalokAA
aktív tag
Hotd évadzáró
Hatalmas filler epizód . 10 részes évad 8. részének jó lett volna
Több karakter könyvbéli másának maximum a karikatúrájává lett lealacsonyítva.
4. meg a 7. rész elvihette a budgetet erősen. Ilyen megúszós semmilyen évadzárót köszi , de nem kérünk többet. 2 év múlva majd egy 3 perces összefoglalóba bele is fog férni a komplett 2. évad történése![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából lehet csak én vagyok ennyire csalódott , de olvastam a könyvet és jelentős események küszöbén tart most a story. legalább egyet még ígértek a záró részekben , de ez nem történt meg. A 3. évadnak így legalább 10 részesnek kell lenni , vagy az események egy jelentős részének off-screen történnie. Máskülönben az Hbo-nak sokkal mélyebben zsebbe kell nyúlni a következő évadhoz amit meg tudjuk , hogy egyik stúdió se szeret.Évad közepénél a leakek meg a jóslások [ Módosította: radi8tor ]
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Pedig ő az. Vermithor the Bronze Fury , ha megnézed majdnem akkora mint a vár a háttérben ( közel Vhagar méretű a könyv szerint ) . Syrax a kicsi elől Rhaenyraval. Silverwing meg éppen leszáll. Sheepstealert ( a birkapusztító sárkány a völgyben ) Rhaena fogja a teóriák szerint elnyerni , de az vagy az évadzáróban vagy az s3-ban várható. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Én tegnap megnéztem a filmet . Nem bírtuk kivárni asszonypajtással az utolsó részt . Rengeteg mindenben más a film mint a sorozat . Raul egyébként nem Moltot hanem Rusty védőjét alakítja . Néztem is honnan olyan ismerős aztán esett le , hogy Wednesday apukája. A sorozat eddig nálam erős 8-as utolsó rész után meglátjuk marad e , de nem hiszem , hogy elrontották. A film max egy 6-os , de egy nézést mindenképpen megér.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tegnapi részben pont nem volt felesleges annyira a cameo. Kezdi átérezni , hogy egész életében egy "fasz" volt a bátyjával és sohasem állt mellette pedig Viserys mindig a lehető legjobbat akarta neki. Ébredezik a lelkiismerete , hogy most ugyanezt játssza el Visery lányával is ?! Kevés játékidő elrablással ez egy jó jellemfejlődés bemutatás volt.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
A híd
Én a küldetésen azért jót mosolyogtam.Mai világban aki nem tesz zsebre 2milliót vagy nagyon tele van vagy problémák vannak a fejben. Asszony váltig állította biztos nem fogják a pénzt választani a fiúk
hát nem jött be , de még a lemondtunk a védettségről story amit kitaláltak rendesen megfűszerezte a dolgot
A Viktor gyerekkel még biztosan lesznek bajok tipikusan az a karakter aki csak azért van ott , hogy feszültséget generáljon -
NyalokAA
aktív tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Mint a Manifestben. Ott az volt a sorozat jelszava “It’s All Connected” ezt itt is jól átvették
From1. évadban kb a teleportáló fánál húztam fel a szemöldököm , de itt mikor elkezdték egymásra dobálni a sablonokat csak pislogtam .. zenedoboz , balerina , kabócák , idősíkok közötti ugrálás , furcsa parazitás vírus ? minden sablonból markoltak egy kicsit , de sehova nem jutottak vele. A szerencsétlen megölt zombi felboncolásán is 1 egész részt veszekedtek . 3. évadban a kezem merném tenni rá , hogy valamelyik "fő" szereplőt meg fogja szállni valami és 3-4 részen keresztül mindenki meg lesz tévesztve. Talizmánokról a fehér ruhás fiúról vagy a csapzott gyerekekről továbbra se tudunk 1 szót se 2 évad alatt , de a 20 centis kés szúrás meg az asztallal átszúrt comb 10 percnyi játékidő és meggyógyul..na befejeztem még évekre vagyunk a 3. évadtól , de rég bosszantott fel ennyire sorozat
Végére azért biztos visszatérek , ha ebből egy koherens egész lesz a 3. évad zárására a kalapomat leteszem -
NyalokAA
aktív tag
válasz
basaharc502
üzenetére
From S1-2
Sorozatjunkien ajánlgatták nagyon ezt a sorozatot + jó volt a trailer
Kb 1 hét alatt néztem meg a 2 évadot , de sok részt muszáj volt tekergetni. Nem mondom , hogy a 3. évadot nem fogom megnézni viszont ez a részenként 35 perc beszélgetés , 3 perc mi történt eddig , 2 perc intro + 5 perc lényegi történés tragikus
Az 1. évadban pont elég rejtélyt dobtak be amit a 2. évadban kifejthettek volna , helyette még összehordtak 1000 féle dolgot és érdemben semmi nem lett megmagyarázva. A 2. évad végén lévő "cliffhanger" semmilyen szinten nem volt kielégítő és 1000 kérdés maradt válasz nélkül vagy merült a feledés homályába ..max annyit tudtunk meg , hogy ki lehet jutni a helyről ?!
Utoljára a Manifest volt nekem hasonló arcon csapás ott is az 1. évad még jól indult aztán jött a lejtmenet történet és minőség terén is . A sorozat vége pedig... hát
Bobby Ewing és a zuhanyzó esete 
-
-
NyalokAA
aktív tag
-
NyalokAA
aktív tag
Nekem mind a Last of us 1 ( még ps3-on ) mind a Last of us 2 ( ps4-en ) meghatározó élmény a saját generációjának top 5 játékában biztosan benne volt.
Hbo+Pedro Pascal szintén kb garancia a minőségre
Bármelyikkel kezded csalódni nem fogsz szerintem.
Vicces mellékinfo , hogy elvileg Ashley Johnson volt Ellie modelje ennek ellenére egy kiköpött Ellen Paget kaptunk aki akkoriban pl a Beyond : Two souls játékban szerepelt ma pedig már Elliot Pageként éli mindennapjait
és nekem mindig ez ugrik be kb Ellieről , szal én személy szerint nem is bánom , hogy a sorozatbeli színésznő nem fog hasonlítani a játék modelljére -
NyalokAA
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nekem ez az utolsó rész kevés volt. Szó szerint olyan rebootot tolt Flynn , hogy azt éreztem a rész végén kb most vagyunk a fél évadnál és tavasszal folytatódik
. Talán el kellene olvasni a könyvet mert most az egész csonkját és mindenkit akit megismertünk kukázott.Jó az új csonkban is ott lesz gondolom a szereplők sava borsa , de mégse azok akiket gyakorlatilag az egész évadban láttunk -
NyalokAA
aktív tag
válasz
szmörlock007
üzenetére
Arról ne is beszéljünk , hogy bolhavég utolsó madameja is tudja , hogy Aegon egy utolsó semmirekellő teljesen alkalmatlan királynak. Mindenhol fattyak maradnak utána , akiket gyerek gladiátor viadalok folyamán tüntetnek el a színről. + a saját testőrsége bizonyos tagjai is szívesen kardélre húznák . Ezektől eltekintve mindenki nagyon happy volt , hogy király lett -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mikor felszólalt az öreg már tudtam , hogy neki reszeltek . Igen ez így , hogy egy nemes nagyúr fejét simán kettétörheti mindenki szeme láttára egy mezei testőr mégha a királyi testőrség tagja is elég komolytalanná teszi az egészet .. Akkor a sárkányos jelent pedig csak puszta látványos hatásvadászat volt legyen miről beszélni betették az utolsó 2 percbe 
-
NyalokAA
aktív tag
Sárkányos 9.
Szokásos Got se több se kevesebb
Könyves kérdés (csak akkor olvasd ,ha láttad a részt
):Aki olvasta a könyvet attól kérdezném . A végjelenet gondolom így nem szerepelt a könyvben mert gyakorlatilag Rhaenys egy dracaryssal elintézhette volna az egész trónbitorló bagázst. Ez a kilépő így olyan semmilyen volt .. Aegon vagy az öreg Hightower fejét leharaphatta volna nyugodtan a sárkány -
NyalokAA
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig annyira mutatták a tempV-t az asztal alatt , hogy Hughie felszedi azt hittem lesz valami szerepe, de lehet a rész végére a készítők is megfeledkeztek róla 
-
NyalokAA
aktív tag
Boys s03e08 nem ezt vártam

Sikerült ezt is a Stranger Thingses hasonlóan holmi olcsó gyenge nulla minden tétet mellőzően lezárni
-meghalt Noir aki igazából eddig is egy filler karakter volt
-Homelander továbbra is érinthetetlen + most mellette van a fia is ami innentől egy jó plot armor neki.... és már civileket is nyugodtan ölhet akkor is éljenzést kap
-Maevet igazából sajnáltam , de még őt se merték kinyírni csak elvették az erejét ( ami egy adag V-vel bármikor visszafordítható )
ez így keserédes
-Soldier Boy meg vissza ahonnan elindult
A végső harc is ... Maeve aki eddig Homelander haját nem tudta megcibálni most majdhogynem egálba volt vele . Választhattak volna valami értelmesebb helyet is a harcnak mert , hogy ekkora erővel rendelkező szupik csatároznak egy irodaházban és még kb a berendezés se bánta ez roppant lelombozó..
-Butcher nem fog a 4. évadban se megmurdelni ezt könyvelném majd kap egy kis kék V-t és minden oké ( a mai rész után Homelanderben se vagyok biztos , ha esetlegesen lesz 5. évad akkor meg 100% )
Kaptunk egy cliffhangert ami so-so lesz mire építeni a 4. évadot , de ez itt nagyon kevés volt egy Boystól . Pozitívum Annie talán erősebb mint vártuk Hughie rendesen feltöltötte
Nekem már A-train meg Deep se hiányozna mert semmi szerepük nincs csak húzzák vonják őket. Ashley beszólása fun volt
Bocs Ashley helikopter csak a felső vezetőknek
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és akkor hol van még a A Dream of Spring. Én évekkel ezelőtt feladtam a reményt . Esetleg , ha meghal és az örökösök eladják a jogokat valaki befejezi a félkész műveit , de az már nem az ugyanaz.
. Két részenként szünetet tartottam és inkább valami vidámabb dolgot kerestem. Nagyon érdekes , hogy ami 100 éve még pszichés betegséget váltott ki és az emberi elme egyszerűen nem tudta befogadni . Arra ma már gyakorlatilag legyintünk esetleg közömbösen tovább sétálunk. Az emberi közöny mára félelmetes méreteket ölt. Nézem az Imdb 6-7 pontokat ez inkább a gore-nak szólhat. A 2. évad egy unalmas semmi ehhez képest és magasabban áll ?!
Temetős rész is mi , doktornő szemezik a xenoval aki kap egy fejlövést és hanyat homlok menekül miközben látjuk , hogy 4-5-6 fős adagokban írtja a biztonsági csapatokat

A Xeno nagyon jól néz ki mikor cgi-vel van csinálva , de pár jelenetben pl mikor a kommandóval közel harcol borzasztó gagyin néz ki a gumi ruhába öltözött ember. Az , hogy jó irány-e a xenot házi állat szintjére alacsonyítani majd a franchise jövője eldönti. Jelen pillanatban én a lények bolygójáról és begyűjtéséről szívesebben néznék egy sorozatot mint ebből 2. évadot. Xenokról so-so már kaptunk elég eredet történetet , de a többi lény is megérne egy misét. Gyakorlatilag bármelyikből egy tucat egész századokat képes ki írtani. A legyek bolygójára meg le se tudna szállni űrhajó mert egy raj megeszi mielőtt földet ér 
...
( és sajnos nincs is másik arca csak ez , vagy jól rejtegetik a hatalmas színész kvalitást )

Az utolsó pár rész egészen jó.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végére azért biztos visszatérek , ha ebből egy koherens egész lesz a 3. évad zárására a kalapomat leteszem

Janaboy