-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
ma el kell mennem a különleges sörök boltjába. kell, kell, kell!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ngabor2
nagyúr
válasz DelArco #4701 üzenetére
a rendes gyümölcsös sörök tényleg jók. nekem a málnás jött be leginkább (Belle Vue Framboise). a radler nem normális gyümölcsös sör... citromos, édesítős lötty, még felmosni se lehet vele, mert utána ragad a padló
az igazán igénytelenek meg igyanak dízelt... kipróbáltam, jó, de tényleg igénytelen (sör + kóla )
a szőke ciklon összetételét most olvasom... citromsav, szukralóz ez utóbbi "mesterséges" édes íze érződik is, ha figyel rá az ember. asszem mégse veszek többet
-
MODERÁTOR
válasz DelArco #4689 üzenetére
Tegnap vettem 2 üveg Barbart, ma letesztelem, elég jókat írtak róla már várom
Ez igen jól hangzik:
"Sörünk igen pofás képet fest kedves kis korsójába kitöltve. Szép, stabil habja kitartóan ott csücsül az aranyló ital felett, míg illatában nem egy megszokott érzetre lelhetünk. Már itt felbukkan az erdei méz aromája, mely igen vaskosan benne van a karakterben, mögötte kellemesen füszeresen, mustosan hívogatja magát szomjoltásra barbárunk. Ízleléskor a nagyon jól eltalált mézérzet lep meg minket, miközben szinte haraphatóan jelen van a sörben egy erõs komlós és füszeres-narancsos zamat is. Utóíze is komlós, ám édeskés, likõrös. Összetett egyéniség."
ngabor: nem olyan rossz a radler jól lehűtve, bár tényleg nem rendes gyümölcsös sör, sőt sörnek se igazán nevezném
Nolf: hagyjál nekünk is vmit
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Winner_hun
titán
Egy ilyen nekem is kell
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #4706 üzenetére
erről az indiana jones és az utolsó kereszteslovag jut az eszembe
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
doc
nagyúr
ez nagyon ott van
en most epp Sapporot iszom (brewed in Canada), nem egy nagy durranas, viszont a doboza brutal, alig birom benyomni, de mar kinyitasnal erezni hogy jo massziv cucc
-
senior tag
válasz ngabor2 #4704 üzenetére
dizelt még sosem ittam szerintem majd vmikor kipróbálom.
amikor németeknél voltunk az Népek csatája emlékműnél volt egy remek rendezvény akkor ott lehetett venni ilyen cuccokat hogy kóla meg sör de én inkább vmi fantásat ittam vagy milyet. Rémes volt az tény. Mondjuk vicces volt mert 50 méterre onnan meg ott volt a Lipcsei Bierbörse ahol nem gyenge sörök voltakkoxx: no milyen volt a Barbar? vagy annyira beütött hogy azóta se sikerűlt kiheverni?
én mostanában sopronikat iszogattam párat sajnos nem volt csapolt így üvegeset.
ilyenkor néz ki jól itt Győrben a Lapos tanszék amikor megárad a Duna és minden oldalról víz veszi körül csak egy kis hídon lehet odajutni vagy csónakkal. Nagy feeling ilyenkor a legjobb bár a hely üzemeltetőinek gondolom annyira nem jó hogy a víz elárasztja az alsó szintet de ez van Majd teszek fel róla képeket durván néz kiPlusz ma költözöm fel a végtelené s nagy Budapestre beleköltözve az albérletbe holnap meg már a nehéz munkába mehetek. Vagyis ez így nem igaz mert az első napom mint megtudtam egy Balatoni kirándulás lesz de az is felfogható munkának.
Youth hides the key to salvation
-
blazsey2
senior tag
Ebben a melegben nem tudok mást mondani csak azt hogy egészségetekre [link]
PSN ID:blazseydr
-
MODERÁTOR
válasz DelArco #4709 üzenetére
Dehogy, itt vagyok élek és virulok
Nagyon jó kis sör, azóta vettem megint. Corsendonkot is ittam, de nekem annyira nem jött be. Maradt még egy üveg Barbar a hűtőben most vmi akciót írtak a sparban "csak" 570 ft.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
senior tag
óriási akció akkor
de tényleg nagyon jó sör.
a corsendonkot még nem próbáltam majd egyszer.
most hogy felköltöztem pestre egyelőre csak sopronit iszom de majd ha kapok fizetést veszek mindent
gösser-t ittam citormosat még bár az nem való ebbe a topicba mert nem sör szvsz. ha jól láttam nem is az van ráírva hogy sör hanem hogy sör is még vmi.Youth hides the key to salvation
-
divot
veterán
Red 8.6 - holland dobozos vörös sör. 350 forint darabja, 7.9 az alkoholtartalma, végül is ár/érték rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
hali
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
ezen behaltam
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
divot
veterán
válasz Integra #4717 üzenetére
Ja-ja, az a fajta, csak mivel jelentős mértékben vedeltem az elmúlt napokban, így nem ütött ki, de azért már az első után éreztem, hogy nem kispályás.
Az ízre a vörösökre jellemző édeskés: én pils-rajongó vagyok, így inkább a dögkeserű söröket szeretem, de ez nem rossz a maga műfajában. Egészen biztos, hogy fogok még ilyet venni.
-
gabitoo88
tag
válasz darnellsmith #4050 üzenetére
Hát ha én egyszer kijutnék egy sörfesztiválra... Alkoholmérgezéssel hoznának haza az biztos!
Tel.: 3630három343638
-
padee
tag
Dreher Bak, Steffl, Stella a mai menü.
Kezd zsibbadni az agyam. rajtam kívül senki nem sörözik ma? -
divot
veterán
Eh, ma akartam megvenni a harmadik négyes rekeszecske 8.6-ost, de már nincs.
-
Anal
tag
Hajrá!
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
NoLF
veterán
tegnap vettem 2 barna staroprament, és egyet ittam meg.
-
ThaBoss
senior tag
Jaj de finom meggysört kaptam nemrég, azonnal le is borítottam, de a palack elkeveredett, így fingom sincs, milyen márka....
Csatosüvegben volt, nagyon király és finom, olyan ~3-4%-os... -
őstag
Hi. egy ilyennel szivesssen csillapítanám a szomjam újra .. csak sajna itthon nem kapni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz ThaBoss #4730 üzenetére
nem az a bellevue márkájú volt? olyat 1szer ittam, de nekem annyira nem ízlett, mert a sörből a jó keserűt szeretem én 1 hb-t ittam meg előbb a nagy melegre... hétvégére be kell vásárolnom, mert lefogyott a hűtő attól függ a választás, hogy mi lesz az akciós... (olcsó-sz@r 3%körüli kategóriát azért kerülöm)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
padee
tag
Leffe Brune! Csak ne kérnének érte 300 pénzt! Emlékszem 2 éve 240ért vettem akcióba...
-
mephi666
nagyúr
válasz ThaBoss #4734 üzenetére
erre gondoltam... rémlett, hogy olyasmi a dugója, mint a pezsgős üvegnek
...tegnap vettem pár dreher bak-ot... imádom az utóízét egyik kedvenc barna söröm lett olcsóbbak közül... régebben ittam amstel bock-ot is meg talán barna gösser-t, de a gösser-nek már annyira nem emlékszem az ízére...
nyaraláskor mit is ittam? hm... ahol voltak "komolyabb" sörök, ott megkóstoltam őket... a csapolt barna staropramen-t és ottakringer-t sikerültteszkóban most nem járok, de akciós a zlaty bazant (169) és az ottakringer is (627/4db) aki "olcsón" akar bevásárolni, most tegye... (holnaptól indul az akció)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
NoLF
veterán
tegnap legurult egy paulaner salvator (dupla bak, 7,9)
-
ThaBoss
senior tag
válasz mephi666 #4737 üzenetére
Igen van parafadugós és van "gumitömítéses" csatos zárral is, mindkettő ugyanaz, de aki ezt a típust akarja inni, az feltétlen az egyedi dugósat vegye, mert a söröskupakos és a menetes zárral rendelkező alacsonyabb alkoholtartalmú és rettentő édes...
Már-már meggylére vagy valami szénsavas üdítőre hasonlít, nem is igazi sör...
Csak az 5,2%-os az igaziTesco-ba nekem is be kell ugranom, legalább levásárolom a fizetés helyett kapott kajajegyeket Múltkor üveges Tuborg Gold akcióba futottam, és nem bántam meg, nem volt olyan rossz
Hála az égnek apósék is kellemes sörpartnerek, és jó söröket vesznek, de azok hűtőt sajnos soha nem látnak , úgyhogy nem értem mit lehet élvezni hugymeleg lén, de majd én magamnak behűtök pár adagot a hétvégére[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz ThaBoss #4739 üzenetére
ismerős: asszony szülei sem nagyon szokták behűteni, de ők a pincében raktároznak mindent és szerencsére nem langyos (pár perc alatt lehűl a hűtőben teljesen) nekem viszont mániám a hűtés... ha hazaérek melóból és megkívánok 1sört és nincs épp behűtve, akkor megy 15percre a fagyóba "gyorshűtésre" de a vodkám is a hűtőben figyel, a jéger meg a fagyasztóban
-
NoLF
veterán
Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon. A rekordot eddig egy brüsszeli söröző, a Delirium Café tartotta 2004 féle sörrel.
Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezők 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására - mondta az MTI-nek pénteken Fazekas János, a fesztivált szervező Golan Produkció Bt. tulajdonosa.
Végül még ezen is túltettek, 2050 különböző sör volt a helyszínen, amelyből a magyarországi Guinness-bizottság 2030 féle sört hitelesített, a független hitelesítő tanú Medvácz Lajos, Balassagyarmat polgármestere volt.
Fazekas János elmondta: nem döntöttek még arról, mi lesz a rengeteg sörrel, de a szervező bevallotta, nem szívesen adna túl a gyűjteményen, hiszen egyrészt 1,2 millió forintba került a projekt, másrészt rengeteg szervezőmunkát igényelt.
Az állandó stábban négyen gyűjtötték a söröket, de még ismeretlenek is segítették a rekord felállítását.
Jártak Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Ausztriában, és mivel forgalmazóktól szerezték be a sört, a világ minden tájáról gyűltek a palackok, így van a készletben sör Pakisztánból, Indiából, az USA-ból, de még az Angolához tartozó Zanzibárról is.
A szervezőmunkát még az elején megkezdték, de a szavatossági idő miatt az utóbbi egy hétben zajlott az utaztatás.
Fazekas János elmondta, nagyon nehéz volt a koordinálás az átfedések miatt, mert az volt a cél, hogy minden féléből legyen egy-egy üveggel, de előfordult, hogy az esti egyeztetésen kiderült, ugyanabból a márkából szereztek be tíz üveggel.
A 2030 fajta sör egy polcrendszeren áll most Balassagyarmaton a sörfesztivál vasárnapi zárónapjáig. A sörökről színes katalógus készül majd.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mephi666
nagyúr
majd ha jobban állunk és családi házat sikerül egyszer építenünk/vennünk, szerintem lesz nekem is gyűjteményem addig meg csak fogyasztásra vásárolok... (habár az üres üveget/dobozt is lehet gyűjteni...) az a baj, hogy a sör idővel megromlik és nem olyan, mint valami jóféle pálinka, amiből akár az unokáimat is meg tudnám majd kínálni
még 5óra, aztán otthon vár a hűtőben 4üveg behűtött dreher bak
-
mephi666
nagyúr
el tudnám képzelni, hogy az említett több, mint 2000 üveget végigkóstoljam és élménybeszámolót írjak mindről
keleti sörök közül (azt hiszem) teszkóban is kapható asahi (japán) sört ittam... nem volt rossz, de nem is volt nagy élmény... apropó, stellából létezik barna sör? rengeteget ittam anno világosból, mert nagyon ízlik (csak drága), de mintha 0%-os lenne csak belőle meg sima...
-
NoLF
veterán
válasz mephi666 #4744 üzenetére
itthon nem lehet kapni a stellából semmit, csak a normál lagert meg az NA-t
kint van belőle rendesen, az ér is valamit, ezek szutykok (szvsz)
bírom hogy a belgák ezzel a szarral promottálják magukat, közben millió sokkal jobb sörük van...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
válasz ThaBoss #4734 üzenetére
Ha a Belle Vue ízlett javaslom kóstolj meg más meggyes söröket is mert sztem a többi jóval jobb ennél.
Már a gyümölcsös sör kategóriában.Mostanában soproni megy az is 200 a közeli boltban meghát szagénység van most a felköltözés után. De majd ha egyszer fizetést kapok akkor durva világ lesz
Youth hides the key to salvation
-
ThaBoss
senior tag
válasz DelArco #4746 üzenetére
Nyalogattam másik hasonló söröket, de egyik sem volt 3%-nál erősebb...
Meg persze csak a feeling miatt szeretem ezeket, amúgy megrögzött barnasör párti vagyok, de nem vetem meg a szűretlen söröket sem
A lényeg hogy az alkohol 4.5 fölött, a kiszerelés 0.5 vagy nagyobb, és lehetőleg jéghideg legyen.
E feltételek teljesülnek én már boldog vagyok -
stangli
senior tag
Azon döbbentem le, hogy az Amstel Pulse piacra dobta végre a 0,5ös változatát is
Nyamí fini fini söri -
senior tag
válasz ThaBoss #4747 üzenetére
Most végignézegettem az üvegeimet de gyümölcsös sör nem volt köztük 4,5 fölötti alkoholtartalommal. Egyedül ez a Belle Vue volt 5,1. A többi 3,X. Mondjuk a gyümölcsös sörök nem a magas alkoholtartalmukról híresek. Sztem a Floris például sokkal jobb mint a Belle vue pedig csak 3,6-os.
Illetve ott a Kasteel Rouge ami 8%-os és ha jól emlékszem meggyes ize van. Az tényleg nagyon nagyon jó sör.Youth hides the key to salvation
-
ThaBoss
senior tag
válasz DelArco #4749 üzenetére
THX az ötleteket, úgyis kivettem pár nap szabit, beugrom majd ide-oda és keresgélek valami finomat Kasteel sörökhöz sajnos még nem volt szerencsém, de feljebb is emlegetik, tehát irány vadászni
stangli: örülök is meg nem is, mert nem olyan rossz sör és én is megiszom, de nekem az íze nem igazán fekszik, nem elég keserű, olyan édeskés... de ettől függetlenül mindig örülök, ha nagyobb dózis jön egy sörből, hiszen nálam 0,5 fölött kezdődik az élet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs