-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz jerry311 #4199 üzenetére
szerintem a guinness jó sör nekem nagoyn bejön.
bár én eddig csak csapoltat ittam belőle szóval nemtom milyen lehet a dobozos.
van egy tipikus guinness íze amit lehet szokni kell illetve szokatlan lehet.
a vizezett fesztiválsör számomra teljesen másmilyen ízemlék de aztán lehet.juj úgy izgulok karácsonyra kapom a corsendonk pakkot meg talán paulaner oktoberfest sört is litereset korsóval együtt.
milyen örörm az ünnepYouth hides the key to salvation
-
jerry311
nagyúr
Karácsonyra bevásároltam Dreher Bakból, oszt' jólvan.
Nyáron kóstoltam először, azóta ez az ár/érték arány győztes számomra.
Megiszom én az összes sört, egyszer biztosan. Ha sokat innám megszoknám/megszeretném a Guinnesst is, mint az Unicumot, de hát kicsit drága itthon.Várom az új évet (meg jövőt), nemrég költözött ki egyik jóbarát Belgiumba, biztosan "meglátogatjuk".
-
NoLF
veterán
válasz jerry311 #4203 üzenetére
ár/értékben tényleg nagyon jó a dreher bak, én is szeretem. próbáld majd ki a gösser bakot is, az sem rossz a hideg estéken.
és most meg kell innom egy murphy's irish red-et, mert ezt kaptam egy kollegától, s nem fogom hagyni, hogy felmelegedjen
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
murphy's red az nem rossz nekem bejött hasonlatos mint a kilkenny.
ne hagyd felmelegedni semmiképp. én egyszer ittam méregdrága hugymeleg kilkennyt annál nem sok rosszabb dolog vanjerry311: ha mentek ki belgiumba szoljatok lenne egy speckó rendelésem egy üveg sörre ami már évek óta hiányzik
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
NoLF
veterán
hamm nyamm, nyamm hamm!
-
senior tag
-
NoLF
veterán
kellemes ünnepeket minden sörbarátnak!
ma az ünnepi asztalra kerül a 4 vörös zlaty, de csaltam, tegnap már megkóstoltam egyik havernál aki szintén vett.
hát nagyon finom, búzasör, amit még nem láttam a szlovákoktól. nagyon összetett, kicsit megpörkölik szerintem a malátát mert sötétebb a színe mint a normál búzáknak, de csak kicsit.
ízre meg egy lightos fűszeres belga búza és egy normál búza keverékének mondanám, nem tudom megmondani hogy van-e benne fűszer vagy csak úgy érezni, mindenesetre fejedelmi.
az ára is, 1500 ft ez a 4es pakk...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Boldog Karit utólag minden sörbarátnak + BUÉK!!!
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
marci85
csendes tag
Szilveszterkor barna leffe, barna búza erdinger, carlsberg és egy kis jéger fogyott az erdinger nem győzött meg, nem éreztem rajta semmi búzasör ízt, viszont a többi finom nagyon
-
stop
aktív tag
SÖR(ök)ben gazdag új esztendőt kívánok!
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
senior tag
én corsendonk christmas-t iszogattam szilveszterkor. egészen jó kis sör bár erősebbnek éreztem mint az ap ár pohár pezsőt
aztán volt paulaner is ami továbbra is az egyik legjobb és egyetlen hibája hogy goyrsan elfogy.
plussz az örök soproni 1895 ami mindig ottvanerdinger sztem jó sör szoktam néha inni nyáron bár barnát még nme próbáltam belőle.
-
NoLF
veterán
BÚÉK mindenkinek
én nem is sorolom, mi történt, mert sosem érnék a végére
-
senior tag
ezt vehetjük úgy hogy anniyra ittas állapotban voltál hogy nmeis emlékszel mit ittál?
épp a karácsonyra kapott 1 literes oktoberfeste editionos Paulaneremet iszogatom.
természetesen egy literes Paulaner korsóból.
amint találok vmi adatkábelt a telómhoz tolok fel egy képet.
egyelőre annyit hgoy nagyon nagyon finom és valami csodálatos ahogy kinéz.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
-
doc
nagyúr
most vettem egy Erdingert es egy barna Paulanert, szerintetek melyikkel kezdjem?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
doc
nagyúr
válasz DelArco #4222 üzenetére
kozben megoldodott, eldontottem hogy a Paulanert iszom meg, az Erdingert meg masnap
aztan veletlenul az Erdingert bontottam ki
a Paulaner meg megvan, ma szerintem nem is iszom meg, a tegnap ejjeli adag eleg volt sorbol, voltunk egy ecthe igazi Kolni kocsmaban meg egy modernebb helyen, elobbin Kolschok, utobbin buzasorok csusztak, szoval a soradagomat jo idore elore magamhoz vettem -
Integra
titán
hatalmas
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ngabor2
nagyúr
mivel szeptember közepe óta nem ittam semmi alkoholt, még sört se (), ezért ma vettem pár finomságot. 2 chimay-t, erdinger dunkelt meg löwenweiss-t, illetve egy biere blanche de bruxelles-t. épp hűlnek
-
senior tag
akkor végülis megvan a sorrend
ngabor: milyen chimayt vettél? én eddig csak kéket ittem az valóban tökéletes sör a többihez még nem volt szerencsém sajnos.
blanche de bruxelles ha jól rémlik belga búza és olyan édesen finom hogy az már nagyon jó.Youth hides the key to salvation
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap vettünk egy ilyet
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
addikt
Sziasztok!
Hol lehet kapni Carlsberg Elephant-ot?Meg Beck's Rocks-ot azt hiszem van ilyen.Mintha mostanában reklámban adták volna.
-
doc
nagyúr
hat nem szepek?
[ Szerkesztve ]
-
Rez_Grof
őstag
Örülj hogy férfi vagy:
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
NoLF
veterán
ésa mai napi sikereimre
-
NoLF
veterán
névnapi lőre
ezzel meg leöblítem:
-
senior tag
Affene ez a kasteel rouge..mindig elfelejtek venni belőle...pedig annyira akarok
most épp egy remekül behűtött corsendonk christmas ale fogyatkozik ami még mindig nem rossz védöital igy a melegben.
-
MODERÁTOR
Mai beszerzőkörutam eredménye
Intersparban a Bocq Christmas 0,33-as 550ft, a 0,75-ös 1495 ft, a Corsendonk 0,75-ös kiszerelésben szintén 1495 ft. Sztem ennyiért nagyon jó ár.
ps: a Bocq nagyon finom
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz DelArco #4240 üzenetére
Kasteel Rouge megint kimaradt?? tessék gyorsan pótolni
"most épp egy remekül behűtött corsendonk christmas ale fogyatkozik"
Ale
Egy egész sörcsalád neve. Rengeteg színváltozata ismert: a világos sárgától a feketébe hajló rubintig szinte mindenféle árnyalatban tündökölhet. Alkoholtartalma általában 4 és 8 % közötti. Ízük a benne maradt élesztő melléktermékeknek köszönhetően gyümölcsös és/vagy olajos. Ma már viszonylag kevés helyen (Angliában és Belgiumban) elterjedt. A legfinomabbak 10-15 fokon fogyasztva. Fő típusai: bitter (ezen belül brown és pale), cream, Scotch, a vörös Irish red, az édeskés fekete stout és a csokiízű porter.
-
L.T.
aktív tag
Én is menni Interspar
-
senior tag
Kimaradt kimaradt sajnos de legközelebb nem mulasztom el az tuti.
Lehet még emlékeztetőt is írok hozzáEgy 22 fokos lakásban egy 10 fokos sör igenis hűtöttek számít
Egyébként lehet hogy nem 10 volt hanem csak 8 vagy 9 de még van 3 üveggel szóval ha 10 fokosan még ennél is finomabb akkor tudok kisérletezni
Egyébként olyan szigorúan sosem nézem hogy mennyi ideig van bennt egy sör a hűtőben. Vmikor beteszem aztán amikor eszembe jut kiveszem. Persze ésszerű keretek között
De azis hozzájön a dolgokhoz hogy nem nagyon szeretem a melegebb sört. Mióta volt szerencsém egy hugymeleg Kilkennyhez amit méregdrágán vettem azóta inkább kétszer hűtök egyszer iszomJa megkóstoltam megint egy üveg Bombardiert de valahogy még mindig nem nyerte el a tetszésemet.
No mind1 a John Bull-al még teszek majd egy próbát hamarost ha sok pénzem lesz.jaésmég:
A Bocq christmas sem rossz cucc de annyira nem maradt meg az emlékeim között. Talán még1szer ki kéne próbálnom majd. Csak most el vagyok látva Corsendonkal is
A bud-ról majd leírhatnád a váleményed az érdekelne mert nekem nem különösebben jött be.
Vagyis nem olyan rossz afféle kiülök a partra és megiszok párat a hűtőtáskából típus csak ilyet olcsóbban is kapok.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DelArco #4246 üzenetére
Nagyon jó sör a Bocq Christmas elmegyek veszek egy 0,75-öset is.
Budot szeretem, könnyű sör sokat lehet inni belőle persze semmi extra nincs benne. Nem egy kasteel az biztos, de nem is kerül annyiba.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Westvleteren 12 ezt vajon be tudják szerezni az itteni nagykerek? Top 50-ből ez az első [link]
szerk: most nézem a kommenteket, 12ejró a 0,33-as üveg, itthon 5100ft-ot kóstál (már ahol van)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest