- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Azért szeretném ezt, mert arra a célra, amire nekem kell, az XF9005/XG9505/XH9005/XH9505 "tengelyből" a legjobb tévé.
Én is tudok olyan készüléket, ami már rég óta elfogyott az Árukereső oldalán, de még kapható a Media Markt, vagy Euronics üzleteiben.
Bátorkodni mertem kérni, hogy ha valaki ilyen helyeken jár, és lát egyed szólon nekem, legyen szíves! Ennyi a lényeg.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz balint82 #54552 üzenetére
Éppen két napja írtam itt róla...
Az XF9005-höz képest várhatóan csalódás lesz, arra készülj!
Nem fér bele a keretbe inkább az?
Hovatovább, még inkább... nem jobban megéri azt megjavíttatnod? Ha már kiadsz 200.000 forintot a tévére... szerintem kevesebből megoldható benne a panelcsere is.
Vagy utánajártál már, és nem javítható gazdaságosan?
-
balint82
senior tag
válasz Piftuka #54553 üzenetére
Oh, köszönöm szépen. Pedig valameddig visszaolvastam, ezek szerint nem eléggé. Sorry 🥴
Tudom, hogy visszalépés lenne, és még bele is férne, hogy veszek még 1x egy ugyanolyat, de óriási luxusnak tartanám.
Ezek tényleg ennyire rosszabbak a 2 éves csúcsmodellhez képest?
Pm mentGoogle Pixel 4a
-
renzid
csendes tag
Sziasztok!
Xh9096b -n szoftverfrissítés után azt vettem észre, hogy a képernyője kb óránként kettőt kattan (mintha ki be kapcsolnám távirányítóval). Az android féle usb kimenet visszatérő áramellátásáról már olvastam, de ez így fura/hallatszik/ felesleges hibalehetőség? Vagy én néztem be valamit a "kikapcsolásnál" és valami készenléti módban van?
-
renzid
csendes tag
válasz ozzy711 #54557 üzenetére
Tv alig megy, de kemény, hogy ennyire készületlenül kicentizik a nextkonzol átállást biztos vagyok benne, hogy kérdezték, valami megoldást tud esetleg valaki az usb állandó online állapotára? Vagy tényleg kézzel kell lehúzni minden alkalommal ha éjjelre vagy napokra nem akarok ki/be kapcsolgatást?
-
Joshi
titán
válasz Piftuka #54551 üzenetére
Értettem én elsőre is, de azt te is tudod hogy minél tovább vársz annál kisebb lesz az esélyed hogy kapni fogsz új készüléket. Ráadásul a 75"-os méret soha nem volt készlet tévé.
(#54553) Piftuka A 43"-os tévémnek berottyantottam a kijelzőjét. Megkerestem a hivatalos Sony szervizt, de azt mondták hogy külön panelt a Sony nem ad, csak komplett tévét tud adni ha még van nekik olyan. Gari nélkül ugye ez felejtős. A lényeg, hogy aki javíttatni akar egy Sony tévét kijelző cserével, annak nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A tv. távirányítón van info gomb? -
Gombinyó
őstag
Letojják hogy történt a baj. Kérnek képet a sérülésről meg a papírokról aztán kb egy hónap múlva hozzák a csere tv-t (csak a tv-t, még a konzolra felfogató csavarok sincsenek benne) és viszik a töröttet. Utána a biztosítást a Sony ügyfélszolgálattal át lehet vezettetni az újra.
-
csgabi1986
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy Sony Bravia KD-75XH9005BAEP. LG tévémet váltottam le. Abba volt arra lehetőség, hogy a TV távirányítójával tudtam a Telecom IPTV beltéri egységét vezérleni(csatornát váltani ) Sonynál nincs erre lehetőség? Kerestem, de nem nagyon jöttem rá hol lehetne.
Köszönöm -
Gombinyó
őstag
válasz csgabi1986 #54566 üzenetére
Passz, de, ha jót akarsz esetleg nézz rá a Logitech Harmonyra.
-
Gombinyó
őstag
válasz golfvariant #54568 üzenetére
Biztos van annyiért is, de a lényeget már egy alap is tudja. [link]
Nagyon kényelmes tud lenni, mert nem kell 4-5 távirányítóval szerencsétlenkedni. Egy 650essel vezérlem a tv-t, htpc-t, erősítőt, telekomos boxot, klímát már évek óta. Egy gombnyomásra kapcsolt a tv, erősítő, stb és vált a megfelelő bemenetre.[ Szerkesztve ]
-
csgabi1986
csendes tag
válasz Gombinyó #54569 üzenetére
biztos jó lehet, de eddig az LG tvémmel tudtam a set top boxot vezérelni. Nekem a többre nem lenne szükségem, mert egy soundbar van(amit még nem sikerült össze lőni vele , de majd még próbálkozok) és más nekem nincs. Elég szomorú lennék ha egy ilyen kategóriájú tv ezt nem tudja manapság.
-
Piftuka
veterán
válasz csgabi1986 #54570 üzenetére
Szerintem ezt keresed: How to set up your Android TV™ to control the set-top (cable/satellite) box.
És még egy tudnivaló: Unable to control the set-top (cable/satellite) box
-
WaterWawe
őstag
Sziasztok!
Használ valaki 55XH9096 típusú TV-t? Ezt néztem ki viszont érdekelne, hogy a talpak milyen távol vannak egymástól, ugyanis nem biztos hogy elég széles hozzá a szekrényem. Itt a linken van egy "állvány szélessége: Kb. 105,3 cm" ez valid lehet?
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék egy min 49-es képmérettel rendelkező tv-t venni.
Alapvetően 60fps játékra és filmnézésre lenne használva.
Sötét szobában lenne, VA panel volna jó. Tudnátok ajánlani valamit 150-200k között? Van ennyiért ilyen kijelző? -
AL
addikt
válasz #68216320 #54576 üzenetére
Szia. Szerintem a Sony 49xg8396, vagy a 8377 megfelelő lesz. VA edge led, natív100 Hz, androidos. Naponta változnak az árak. Jelenleg a 8377 és az olcsóbb. Szinte ugyanaz mindkettő. Érdemes az MM áruházakban is nézelődni, mert azok készletét nem jelöli az Árukereső. A Sony oldalán bővebben olvashatsz róla. Üdv.
-
WaterWawe
őstag
Köszi a válaszokat!
Remek ötlet, hogy két hely is van. Nem kell szekrényt cserélnem. -
-
vlevi
nagyúr
válasz ozzy711 #54583 üzenetére
rtings.com-on írják, és a videóban is beszélnek róla, legalábbis az XH90 verziónál, hogy közelebb rakhatóak a lábak, de csak az európai piacra szánt verziókban.
A 95-s szériáról nem tesz említést.
Ja, és az XH90-es lába nem is oldalra áll, hanem előre.
[link]"In Europe, there's a variant of this TV that has Sony's 2-way position stand, which allows for a narrower positioning of the feet to accommodate smaller table"
Találtam egy helyet ahol a képen is a keskenyebb pozicoban van a láb.
[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
sony tv-ken (xh90-et nézem) android-ra mivel lehet pc-ről streamelni, hálózaton?
jelenleg samsung tv-m van, arra a samsung saját smart view appját használom.köszi
-
tomo1973
újonc
Üdv; Tudna valaki segíteni?,Sony xg 8396 ,hogy lehet elindítani lejátszást nasról,mert nem találok ilyen funkciót ahonnan ezt meg lehetne tenni? A kapcsolat vezeték nélküli. A nast látja internet működik.
-
tomo1973
újonc
válasz mano42 #54596 üzenetére
A hálózati beállításoknál látja az összes hálózatba kötött eszközt ,nem kér kódot. De innen nem lehet ezekről az eszközókről lejátszást indítani A tv távján nem találok olyan gombot honnan el lehetne ezeket indítani. Pl a panán van a távon egy home media gomb ami előhozza a hálózatba kötött eszközöket és innen lehet elérni pl a nast.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest