-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz zetter #33551 üzenetére
Igen, úgy értem. Ha ilyen van akkor minden bemeneten nézd meg, hogy jelen van-e, ha csak azon a bemeneten akkor esélyes, hogy a boxszal van gond.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz zetter #33554 üzenetére
A mai világban már semmi sem hihetetlen, meg kell bizonyosodni viszont minél hamarabb, hogy tudd intézni a cserekészüléket.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vhw
addikt
Mi a véleményetek a Sony Bravia KDL-40RD450B típusról?
PS4 mellé játékra, illetve pc-re kötve filmnézésre."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Digidroid
aktív tag
válasz Kornel #33556 üzenetére
Én is így vagyok vele, nekem ugyan csak kattog és 5,5 hónap alatt 3x csinált furcsa képi anomáliát amit egy szimpla ki-be kapcsolással meg is lehet szüntetni. Amúgy a képével teljesen meg vagyok elégedve. Nagyon nem szeretnék helyette egy kattogás mentes, de képi hibákkal/rossz panellel, szerelt példányt kapni..
-
varmi2
nagyúr
50w755 ma ajánlotta fel a frissítést. Hiba nélkül végigment.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Dollface
tag
Ma a frissítés keresésekor új szoftvert talált a TV ( 55X8505C 4K-s modell)
Akinek van tapasztalata a 55X8505C-vel és a legújabb szoftal kapcsolatban,attól kérdezném, hogy érdemes frissíteni? Kiirtották a bugokat? Vagy hagyjam a fenébe?
[ Szerkesztve ]
-
BB9360
aktív tag
válasz blakey #33517 üzenetére
és @doityourself
Érdekes dolog történt eddig:
letöltöttem az SPMC-t a tv-re.
Először elindítottam a filmet (avatar_collectors_extended_cut_3D_BD50.iso) a málnán. Feladta, hogy title menu, main title vagy bluray menu. Kiválasztottam a bluray menu-t, erre elindult a film sima 2D-ben. Szép kép, jó hang. Ha a title menu-t indítottam, akkor persze minden kis chapter feljött - zsákutca, a main title-re meg értelemszerűen elindult a film, szintén 2D-ben... Ez mi lehet?!?
Ok, megpróbálom a tv-n. SPMC-vel kiválasztom, szintén felkínálja a fenti hármat, de bármelyiket is választom, ugyanaz a helyzet, csak kép nélkül! Azaz megy a hang és sz SPMC szükrés háttere van.Mit, hol, hogyan kellene állítanom? Vagy ez a verzió csak bluray lemezre és lemezjátszóval okés? Mert ez tartozik még a leírásához "A lemez menüje az Original Theatrical Release CEE 3D Blu-ray kiadványé. A Release-t az oroszok által készített Collector's Extended Cut 3D BD50-ből készítettem. A magyar DTS hangsávért külön köszönet illeti VaporX-et! Média lejátszókkal való kompatibilitása a lemeznek nem garantálható. Ezeket a filmeket amiket készítek, 3D Blu-ray lejátszókkal, tehát lemezre kiírva lehet problémamentesen lejátszani. Forced felirat automatikusan indul. Tesztelve: LG BP550, Samsung BD-C6900, TotalMedia Theatre 6."
THX!
Keressek vmi mást? SBS és OU nem érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Khmmm.
Ez most hogy?
Megcsináltam a SW frissítést, és működik az interpoplacio, kephibak nélkül.
Egyenletesseg, tisztaság 1-1 értékeken most nekem nagyon tetszik a képe.
2-es egsenletessegnel én már látom a szappanopera effektet, de az 1-es érték is sokat "simit" a mozgáson.Mod: mától volt elérhető nálam a legújabb android.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yogi88
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni,hogy van egy Sony Kdl w808c tv-m ,és néha mosódik a kép, főleg gyorsabb mozgásoknál. Ennek az oka esetleg a szolgáltató által nyújtott képminőség lehet, vagy valami tv beállítás kellene ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
blakey
titán
válasz Kornel #33565 üzenetére
Milyen rendzser volt a tv-n? Valami nagyon régi?
-
Livius
őstag
válasz superg #33546 üzenetére
Most nézem ezek a KDL-43WD755 és KDL-43WD757 csak 50 Hz-esek. Melyik típus lenne a 100Hz, vagy mostanában már ez nem szempont? Persze nem mintha lehetne miből válogatni, csak ezeket találom a neten minden webshopban, 43"-ban, a 40"-ban még ennyi sincs.
43"-os méretben van valami ajánlott jó modell amúgy?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Yogi88
csendes tag
kb másfél hónapos.
upc hd plus műholdas szolgáltatónk van. -
Bzzz
senior tag
válasz K Norbi #33568 üzenetére
Szia. Én ma frissítettem kdl43w755 c. A Guide végre nem villog, viszont nem javítottak hogy a gyári lejátszóba menjen a visszafelé pörgetes. Csak akkor megy ha előtte előre tekerek. Illetve ha megosztok egy képet a Samsung telefonomról smart View-val akkor a kép a TV torzul fekvő képnél meg tök sok minden a képről nem is latszik. Sajna ez korábban is így volt, azt hittem ez megoldodik ezért kicsit csalódott vagyok
[ Szerkesztve ]
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
blakey
titán
válasz zetter #33578 üzenetére
Akkor gyorsan vidd vissza, kuka.
-
Tegla80
addikt
válasz zetter #33578 üzenetére
Visszaolvastam es nem lattam,h szoba kerult volna.....
Szval fw frissites es utana gyari beallitasok visszaallitasa volt e?
Ha nincs ujabb fw akkor csak gyari beall vissza volt e?
Yogi88 ezt toled is kerdeznem.Kornel
A Fw frissites sztem rendberakta nalad a beakadt/rosszul mukodo dolgokat a kepalkotas/megjelenites teren ezert javulhatott meg. Fw frissites kikapcs es orul/nezi a tv-t.Sony® & PlayStation®
-
Livius
őstag
Sony TV vásárlás előtt állok, melyik most kapható típus lenne az ami 100Hz-es? Vagy mostanában már ez nem szempont? A KDL-43WD755 és KDL-43WD757-et néztem eddig a neten, de ezek mind 50Hz-eseknek vannak írva a sony oldalon. 40" vagy 43" méretben szeretnék venni majd egyet. A 2017-es új KDL-43WE750-ről mit tudtok?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
dfdfdf
őstag
Hali.
Mi a véleményetek erről SONY 55XD7005 4K a telekomtól venném mert van egy jóadag kedvezményem. Sajnos a samu 55ks7000 már kikerült tőlük.
-
Tegla80
addikt
válasz Dareiosss #33592 üzenetére
Ez igy van(En is azt vennem,ha tehetnem),de nem hinnem,h megjelenes utan rogton lenne a t-nel belole(es arban is hosszabb lenne joval).....meg az sem biztos,h xd85 van naluk.(nem neztem a kinalatot csak irtam,h mit allitson szembe a masikkal,h partyban legyenek)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Livius
őstag
A Sony központi szalonban meg a többiben kapható +3 év Sony jótállásról mit tudtok? Ezek a klasszikus átverős biztosításos plusz garanciák, vagy valóban a gyári garancia van tisztességesen hosszabbítva 2+3 azaz 5 évre, és a normális Sony szervizekben érvényesíthetőek 2 év után is?
-
Balu115
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Sony kd55x8509c és a mediamarktba szakszerűen nem a hozzá való szemüveget vetették meg velem (ezért eladó is a szemüveg ha valakit érdekel(bt250 asszem)). Lényeg a lényeg, felhivtam a sony-t aki mondta hogy a bt500 való hozzá, megvettem és az lenne vele a panaszom hogy felismeri a tv meg minden, de nem nyujt szinte semmi 3d-s érzetet. 1-2 filmnél megvan ez a mély érzet, de ha pl olyan rész kerül benne elő aminél "ki kellene jönnie" akkor nálam ugy elhomályosodik hogy élvezhetetlen, tehát nem kijön hanem a két képet látom elcsúsztatva. Pluszba szinte mindig homályos a háttér, és még hasonló panaszok.
Kérdésem az lenne hogy ez mitől lehet, hogy lehet ezt kiküszöbölni?
Merevlemezről nézem a filmeket és már szinte mindenfélét próbáltam.
Ennek szerintem tűélesnek kellene lennie nem, legalábbis 300-ért azt várná az ember?
Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm
Üdv, Balázs -
blakey
titán
válasz Livius #33595 üzenetére
Mit tudunk? Olvass vissza néhány hszt vagy írd be a keresőbe, rengetegszer volt róla szó, semmi átverés, hivatalos garancia. Nekem is van.
-
Balu115
csendes tag
válasz DoItYourself #33598 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva a szemüveg, és érzékeli is!
Meg általában a mélység hatás megvan, de amikor kifelé lenne 3d-s az egész akkor már pl 2 kép van eltolva.
Amikor nagy 3d nincs benne akkor szinte éles a kép, amikor lenne valami akkor két kép elcsúsztatva
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest