Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tirexi

    addikt

    válasz Speed® #19284 üzenetére

    Hát én meg úgy láttam hogy sokan inkább előbb elérik a 4.6-ot sőt még az 5-öt is 2500k/2600k-val... Hisz hányszor linkeltetek már itt is ilyen szuper eredményeket csak vissza kell olvasni pár oldalt.
    Ismerek olyat YT-on aki a 2600k-t 5.2Ghz-en tolja 1.45v-al léghűtéssel... Na lol...

    Ja igen a RAM-os dolognak az lett a vége, hogy visszaraktam alapra ugyan is most is ugyan úgy behalt a cucc csak nem 5 perc után hanem 20 perc után.
    Sőt Fraps-os videó nézés közben döglött be egyszer Win-be. :DDD :C
    Úgy hogy itt sem User Error van hanem megint kifogtam a xart ennyi.

    De ahogy észrevettem nem csak CPU meg RAM-ból fogom ki hanem VGA-ból is.

    Nem rég néztem egy 580-as hirdetést ahol azt állítja 840/2250-et megy neki alapfesszel. Nos nekem 820/2050-et sem megy alapfesszel mert ma kb 15 perccel ez előtt dobott ki BF3-ba fekete képernyővel és állt vissza alapra a VGA. Szal kb olyan 810-et ha megy de még az sem biztos.

    De ez mindig is így volt. Soha nem volt olyan cuccom amit jól lehetett volna tuningolni se Ram se CPU se VGA. Pedig volt EVGA X58 SLI alaplapom is i7 975-el... (az is csak 4.2-ig ment 1.36-al más meg 4.5-ön tolta ugyan ennyin)

    De ha gondolod adok PM-ben címet és időpontot, hogy mikor lehet hozzám eljönni kipróbálni a cuccaimat, hogy mennyit bírnak. Kíváncsi lennék, hogy egy "szakértő" mennyit bírna kihozni ezekből. :U
    Gyanítom, hogy ez is Epic Fail lenne hisz úgy tuningolok ahogyan itt mondják és ha nekem sem megy másnak sem fog.

    Szal én itt a memó tuningolást egyszer és mindenkorra befejeztem többet nem szopok vele főleg mert szinte semmit nem ér.
    Majd ha lesz fölös 100k-m veszek 2133Mhz-es RAM-okat aztán meg van oldva.
    De az nem ebben az évtizedben lesz. :))

Új hozzászólás Aktív témák