- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redeckt
tag
válasz Apollo17hu #84493 üzenetére
Jó választás!
Amíg várakozol, csinálhatsz előre egy Samsung fiókot, ha még nincs.
Ezen keresztül kell majd regisztrálnod a terméket, a TV hátlapján lévő 15 jegyű sorozatszámmal, a +1 évért.[ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Redeckt
tag
válasz facedown1982 #84500 üzenetére
Már kaptál választ!
(#84503) Apollo17hu: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
Asrach
tag
Pc monitorok is főként 60 hz-n mennek ami bőven elég gyors mozgásoknál mondjuk cs-ben, pedig ott néha sokkal gyorsabb reflex mozgások vannak mint egy foci közvetítésnél.
Persze vannak már 144 hz-s monitorok de ha nincs hasonlóan sok fps-ed a játékban nincs is értelme az egésznek. -
blakey
titán
válasz Asrach #84508 üzenetére
Ne keverd össze a monitorokat a tv-kkel, a tv-k fő "tevékenysége" a mozgókép, tehát a frekvenciák a mozgásmegjelenítésben játszanak szerepet, szükség van arra, hogy minél nagyobb frekvencián dolgozzanak, hogy a mozgás ne 300 soros legyen.
Az általad említett tv, nem 60 v. 120 Hz-es, nálunk 50/100 Hz változat van jelen. Az 50/60 Hz kevés a mozgásmegjelenítéshet, ehhez kell IFC vagy BFI, esetleg mindkettő.
Amúgy akkor lesz 100Hz-es ha be van kapcsolva az interpoláció ill a BFI, ezek kikapcsolásával 50/60Hz-en dolgozik a panel.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Redeckt
tag
válasz Asrach #84506 üzenetére
Pedig pont, hogy lényeg!
A Motion Clarity Index (amit a Samsung Clear Motion Rate-ként használ) pedig szoros összefüggésben áll a Real Refresh Rate-el.
De szerintem olyannyira felesleges ezeket puffogtatni. Pláne vakon.
A fentebb megfogalmazott vélemények ettől még nem lesznek kevésbé igazak, te pedig nem leszel meggyőzve róluk, ha jól sejtem.Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
blakey
titán
válasz Asrach #84513 üzenetére
Ha csak BFI van benne akkor a mozgásmegjelenítése egyenlő az 5000-es sorozat mozgásmegjelenítésével, az interoláció "komolyabb" dolog ezért a "csak" BFI-vel ellátott készülékek 50/60Hz-esek és csak hírből halloták a 100/120Hz-eket.
Azokat a tv-ket nevezzük 100/120Hz-eseknek amelyek tudnak interpolálni (is).[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Redeckt #84516 üzenetére
Nincs 100/120Hz-es panel, minden LCD panel 50/60Hz-es, tehát függvénye a 100/120Hz-es panelnek, csak BFI-vel nem éri el azt a szintet.
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Az tudja esetleg valaki biztosra,hogy a 40H6200 kezeli-e a samsung smart control távot? ha igen melyik típust?
mert nem vennék feleslegesen...akkor ikább valami légegér vagy vezeték nélküli billentyűzettel próbálkoznék,azokat biztosan kezeli...
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Redeckt
tag
válasz blakey #84522 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok, hogy értsd mire utaltam:
Értem mit akartál írni, de mivel maga a BFI esetében is interpolációs folyamat megy végbe, ezért ez így helytelen: "Azokat a tv-ket nevezzük 100/120Hz-eseknek amelyek tudnak interpolálni (is)."
-
blakey
titán
válasz Redeckt #84527 üzenetére
Amelyik "csak" BFI-re képes az nem 100/120Hz-es tv, tehát akkor mi az ami nem jó? A H6200-as tv-ben CMR 200 Hz mivel érhető el? Interpolációval nem, mert nem 100/120 Hz-es tv.
-
blakey
titán
válasz blakey #84529 üzenetére
A két utolsó mondatom hülyeség, hagyjátok figyelmen kívül, nem is ezt akartam írni.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
válasz Asrach #84528 üzenetére
Mit köszönsz? Ettől még valóban nem éri el azt a szintet!
(#84531) blakey: A tőled idézett mondat "amelyek tudnak interpolálni" részén van a hangsúly, mert nem azokat a TV-ket nevezzük 100/120Hz-eseknek, mivel mint írtam, már egy szimpla BFI folyamat is interpolációs folyamat, de lényegtelen, és már szerintem off is.
-
blakey
titán
válasz Redeckt #84532 üzenetére
Szerintem nem off, az LCD tv-khez tartózik. A BFI valóban hasonló, de nem az, a fekete képkocka beszúrása egyszerűbb művelet mint egy kép beszúrása, ahhoz komolyabb elektronika kell, interpolálás alatt a képbeszúrás folyamatára asszociálunk.
-
BBéci
legenda
válasz Redeckt #84532 üzenetére
A BFI-t nem szokás interpolációnak nevezni. Még akkor sem, ha fekete képkockát illeszt be - interpolál - két meglévő közé. Csakis a számítások alapján, tényleges, tartalommal bíró képkocka beillesztését nevezzük interpolációnak.
Blakey teljesen jól fogalmazott.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Apollo17hu
őstag
PC-re kötném a tévét HDMI-n keresztül.
Jó hozzá egy ilyen kábel? Ha nem, milyenre van szükség, mire kell figyelni? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ez a pár model : 40h6200/40h6400/40j5100 és a 43j5500 ezek milyen megvilágításuak? Direkt vagy edge ledesek?
-
Livius
őstag
Amikor egy USB-s PenDrive-ot leszeretnék húzni a TV-ről, hol lehetne ezt a TV menüjében "biztonságosan" eltávolítani, ahogy egy Windows-ban szokás csinálni?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
pandion
tag
Sziasztok,
Kérdésem billentyűzetre vonatkozna. H6400 van, és gondolkodok egy billentyűzeten. Valaki használ ilyet? Láttam a MM-ban egy hama mini billentyűzetet 9e-ért, de az USB-s, viszont elméletileg kompatibilis a TV-vel, erről tud valaki valamit? A mérete miatt jó lenne, de ezért nem szívesen foglalnék le egy usb-t.
Köszi -
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Adott egy Samsung UE32J5500A TV és egy Xiaomi Redmi 2 telefon.
Van néhány dolog, amire szeretném használni ezt a párost, de nem jövök rá a hogyanjára. Sok appot kiprobaltam már, de semmi...
1.) Távirányítóként használni a telefont
2.) Wifin DLNA-val megosztani a média tartalmakat telefonról
3.) TouchPad és billentyűzetként használni a telefont
4.) A TV Skype applikációjában, a telefon kameráját és mikrofonját használni videóhívásokhoz és hanghívásokhozVan valami ötletetetek melyiket, hogyan, melyik alkalmazással tudom megoldani?
Köszönöm.
-
Batib
őstag
válasz pandion #84543 üzenetére
Általában a Logitech K400 a javasolt. Nekem volt Hama Uzzano, rendben működött. Van még Razor termék is ami szintén jó lehet.
Emellett asszem a kinai légegereket is kezeli és szinte mindent.
Mindegyik foglal usb helyet, hisz a wireless sticket oda kell dugni.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Dictator^
veterán
Reggel bedobta a H6400, hogy van egy új software frissítés... ki mit tud róla?
A később frissítsen részt jó, hogy elolvastam, mert a TV kikapcs után automata frissítene a TV...És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest