- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Klarsa
tag
Valaki nem tud valamilyen megoldást hogy lehet visszaszerezni a root jogot? Mert eddig volt de most már a superuser nem hajlandó működni!
-
bok92
addikt
Milyen új romok vannak? Cuna pl?
2 hónap szünetem van sajna...[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Kicsit vicces hogy 0-ról kezdtem mindet és most minden jó! Pedig mindent ugyan így csináltam először is mint most. És megmaradt a root jogom! (Nem értem hogy elsőre mért veszett el)
ezt csináltam mind2x: 2.3.6 JW6 telepítés -->semaphor 2.7.4 telepítés --> ext4 formázás -->TonyK leírása alapján a naplózás kikapcsolása-->és végül crt-off animáció telepítéseAz aksi százalékjelzőt nem lehet valahogy kikapcsolni amit a crt-off mellett telepítettem a zipből? (sajnos nem volt olyan amiben csak crt-off lett volna)
Backup nem volt mert nem volt miről csinálni! (Egyébként most meg az SU binarist nem engedi frissiteni 3.1-re (3.0.3.2-van rajta), de ez engem már nem érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Jöhetne már valami jó rom mert romolhatnékom van remélem az a Linaros rom jó lesz ha már ennyit kell rá várni
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Galaxy S vásárlása előtt állok! Az lenne a kérdésem hogy mi a legfontosabb amit feltétlenül megnézzek rajta??? (vannak-e vmilyen típushibái stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv -
cimp
senior tag
MIUI-sok!
Tegnap próbából megint miuit-tettem fel. Először Andy-t, de mikor az egyik hívásnál két különböző névjegyhez tartozó foto és név jelent meg, gondoltam lecserélem MIUI.us -re Ma megint eljátszotta ugyan azt. Csak most más névvel. Viszont ugyan azzal a képpel. Azt csinálja, hogy ha a másik félnél van kép beállítva akkor nem annak a képét jeleníti meg, hanem mindig ugyan azt az egy képet.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
ice9
tag
cm7.2-höz melyik modemet ajánljátok? jvo volt de akkor mindig újraépítette a home screent. most jvt-vel nem csinálja ezt, viszont edge kapcsolatnál hamarabb merül és melegszik.
-
Beppe91
aktív tag
Hello.
Ezt Valaki már próbálta? lehet már tudni róla valamit, müködik-e sgs-en? mit tud? Google Now.[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Linkin
senior tag
Az új devil kernelekkel mi a helyzet én még a legutolsó stabil verziót használom van azóta valami javulás?
-
Dare2Live
félisten
Kitünő, megrepedt a teló hátlapja.... Még nem nyílt szét de már láthatóan be van repedve.
Ebayen nézegettem egyet... de fogalmam sincs mit rendeljek, vki már rendelt vagy tudja melyiket lenne érdemes megrendelni?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gfpeti
tag
Napok óta nem jelentkezett a képernyő bevillanása 3 másodpercre 10 másodpercenként 10 szer egymás után.
Lehet tényleg valami alkalmazás csinálhatta ezt a fránya bibit...
Most tökéletesen fut a jw6 sema kernellel ZEAM launcherrel, ami szerintem a leggyorsabb eddigi romolos pályafutásom alatt.
Felraktam JW6 mod-ot.
Felhízott a statusbár 15 re. Ezért megszüntettem a 3g on/off widgetem.
A silent mod widgetem.Most csak egy óra widgetem van kint. Ébresztésnek.
Beállítottam a rendszert a lehető leggyorsabbnak, és a lehető legkevesebb ujjmozdulatot igénylő masinának :-)Ezek a widgetek csak szopják az akkuidőt meg a hálózatot terhelik. Meg lassítják az egész rendszert
Tök felesleges időjárás widgetekkel telebombázni a képernyőt
Nem beszélve az élő háttérképről ugyebár...
csak lassítja a rendszert...[ Módosította: koxx ]
-
-
( V )
veterán
-
cimp
senior tag
válasz gfpeti #49538 üzenetére
Írtál egy HARMADIKAT amiben megállapítod, hogy már a másodikat se kellett volna mert elment volna az elsőbe??????
Erre újabb szösszenettel jössz egy negyedik hozzászólásban. Ami megint elfért volna az előzőekben. Nálad komoly bajok vannak szép ecsém!!Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Linkin
senior tag
Na lehet majd kipróbálom csak legyen már abból is stabil verzió mert bétákat már nem szívesen tesztelgetnék meg akkor már romolok is egyben tehát megvárok valami romot és akkor feldobom
Esetleg mielőtt kérdezné valaki hogy milyen tokot használok GS-en amit ugye lehet látni azon képen amit linkeltem. Tehát ezt használom. egy hátránya van a melegben kicsit kitágul.
[link][ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
-
gfpeti
tag
válasz D1L1ZS #49543 üzenetére
Azt hitted fut az élő háttérkép alvó módban?
nem "fut"
Viszont memóriát bezabál.Sok tesztet csináltam erről...
Beraktam egy élő háttérképet és hozzá se nyúltam a telefonhoz.
Kb 10 óra múlva megnéztem hány százalékon áll az akksi.
Ezt eljátszottam élő háttérkép nélkül is.
Eljátszottam widgetekkel is...
És jobban merült...
Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá