- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
-
porse
őstag
Hát pedig pont ma akartam kérdezni a rádióra... de akkor nem erőltetem.
Westendbe csak garijegyet adtam, imeit nézett és csinálta is. A hátlapot meg át se vette... szerintem.
-
Bastee
tag
Nem is tudom kinek is írjam, így új hsz.
Gariztatást túllihegitek...Samsung szervíze a Telemax. Ha futár jön, oda viszik. Nekem halott USB miatt vitték el, na arról nem jött le semmi mivel nem lehetett csatlakozni a telefonhoz. Eloxidálódott USB csatimat, és a hangszórót is kicserélték 0Ft-ért. Korrektek gyorsak voltak. Akkoriban még valami 2.3.6.-os Darky ROM volt fent, Semaphore kernellel. Érdekelte őket? NEM. Oxidálódás mitől? Gondolom esővíz.... Érdekelte őket? NEM.
Még a 9db csavart is kiszerelték és újakat tettek be. Szerintem nem érdekük ilyen hülyeségeken vásárlókat bukni. Nah persze más szervíznél nem ilyen rugalmasak. pl. HTC -
Boonen007
őstag
Valaki tud valamit, hogy mikor akar jönni a TsunamICS 2.5?
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #49460 üzenetére
jelenleg tesztelik ill. ahogy olvastam robin mostanában kezdett el dolgozni és nincs annyi szabad ideje, csak 7végén ér rá, úh szerintem 7vége felé várható!
+ jó hírek a F4k rom háza tájáról: [link]
(#49461) Bastee
szerintem más fogalom a "tágy" meg a cselekvés, de ha vkinek ettől esik majd le a szemüveg akkor bocs[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! az érdekelne hogy melyik a legfrissebb rom i9000 hez ami stabil is ? köszönöm
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Bastee
tag
válasz nggabi #49463 üzenetére
Nem a telefonhoz tartozik, de ha ennyiben hagyta meg is érdemli. Az én garanciajegyemet nem húzhatná le senki következmények nélkül Nekem az Android=Szabadság. Ezt nem veheti el senki. Nem bontottam meg a készüléket, nem cseréltem benne semmit, rendeltetés szerint használtam. Amennyiben annyira "tilos" vagy "rossz" dolog lenne kernelt, ROM-ot cserélni, valószínűleg nem tudnánk otthon 2perc alatt kivitelezni. Szoftveres dolgok, vagy egy hangszóró csere nem nagy kunszt. Ezzel nem akadékoskodnak!
-
( V )
veterán
válasz Bastee #49467 üzenetére
noha egyet értek a szabad szellemiséggel ez azért elég naiv megközelítés! a készülék "megbontásához" ugyanúgy hozzátartozik a szoftveres integritás (a konkrét passzust most nincs kedvem kiguberálni, de konkrétan le van írva az "ÁSZF"-ben), magyarul ha belepiszkálsz az jogilag ugyanaz mintha szétcsavaroztad volna.
pl utoljára az SE Z610-esemet hackeltem szanaszét és ott pl elég volt ha egy firmware kiolvasó progival összedugtad és már ugrott a gari, mert kitörölhetetlenül loggolta a készülék az érintkezést *. azt meg szerintem ne gondoljuk hogy pusztán a szép szavunkra / érvelésünkre majd hirtelen megenyhülnek a szervizben, főleg Mo-n!szakértőknek: * SGS-en nincs ilyen amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
begrimisu
aktív tag
nekem most a 2.3.6 van fent igy vettem a telot de mintha a Gps nehezen találna jelet és ha megtalálja van hogy eldobja! Ez mitől lehet? A rom okozhatja?
-
Linkin
senior tag
Elég Rom és kernel mentes itt az élet
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
( V )
veterán
válasz begrimisu #49470 üzenetére
2.3.6 - on belül melyik? JVU / JW1/4/5/6? alapvetően a Ginger Bread romokon már nincs gond a GPS-el, max a gps.conf -on kell egy kicsit állítani, de igazából nincs nagy jelentősége!
általában a legtöbb probléma a vacak érintkezés az alaplapi csati és a külső antenna miatt van!
(#49471) Linkin
miii? pl JB port neked smafu? + 1 új kernelt is nemrég jelentettek be(#49473) tresh
+1[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Az szép csak a JB még használhatatlan meg nekem a devil most nagyon jó úgy hogy nem is kísérletezek mással.Használja valaki itt RemICS 1.3-as verzióját mert a facebbok csoportjukban elég nagy a csend pedig naponta írnak vagy 40 postot
Én most a Tsunamira várok kiváncsi vagyok hogy milyen lesz mert nálam utoljára teljesen jól működő verzió a 2.2 volt.Tényleg abból a Linaros-romból van már stabil változat?Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
D1L1ZS
őstag
válasz Linkin #49475 üzenetére
Ez a véleményem a RemICS 1.3-ról Wipeok+FR után....
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Boonen007
őstag
A TsunamICS-k nem AOKP-ból készülnek?
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem a lagfixeladdig eljutottam, hogy felraktam a semafort, utánna letöltöttem a telefonra a formázó app-ot, amivel megformáztam mind a 4 mappát!
Most a Tonyk nevű felhasználó leírását próbálom megcsinálni de nem értek egy pontot!
ezt: 3. lépés:Dugd az USB kábelt a telefonba, majd engedélyezd az USB debug módot (Beállítások, Programok, Fejlesztés menüpont). A telefonnal bootolj be a (CWM) Recovery alá és így dugd a gépre.
A debug mód már engedéjezve van!
Mit jelent az hogy "bootolj be a (CWM) Recovery alá" Kapcsoljam ki a teléót és indítsam recoverybe? -
Klarsa
tag
Már mindennel kész vagyok csak egy apróság hiányzik! Szeretnék a telefonomra egy CRT- off animációt! Az 1.hsz-ben olvastam hogy lehet rá tenni!
Idézem:
"Innen már csak a témát érdemes babrálni, pár kényelmi funkció miatt (CRT off animáció, extended power menü, átlátszó redőny, %-os akksi).XDA-n rengeteg téma van lehet próbálgatni őket ám ha valami nem sikerül könnyedén tönkremehet a rom."
Az éredekelne hogy xda-n hogy kell erre rákeresni, és hogy lehet telepíteni?
És persze, hogy mennyire veszélyes a rendszerre egy kezdő felhasználónál?
Vagy esetleg tudna nekem linkelni valaki egy crt-off-os témát?[ Szerkesztve ]
-
begrimisu
aktív tag
Az sd kártyán levő hangokat hogyan tudom használni csengő hang ként?
-
Linkin
senior tag
A két szépség
[link]
Bocs a Minőségért[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz Linkin #49492 üzenetére
Linkin: Már csak egy s3-as hiányzik onnan!!!
Más: Sikerült feltelepítenem a crt-off animációt és működik! Csak most jelentkezett egy olyan probléma, hogy mióta felraktam a superuser nem hajlandó root jogot adni! Ilyenkor mi a teendő? (újratelepítés nem segített!)
Crt-off előtt nem volt gond a root joggal megkapta a semaphore és a ext4 konvertáló is![ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
Linkin
senior tag
Oké kösz így már érthető minden esetre várom ezt a romot tuti felrakom ha kijön Mert SII-vel nem kell annyit foglalkozni feldobtam rá egy jó főzetett+egy nagyon jó kernelt és vége is a történetnek
lsebestyen:????[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
válasz lsebestyen #49498 üzenetére
Ja oké azt is próbáltam de az már nagy volt nekem
-
nggabi
félisten
Aktív témák