- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #1825 üzenetére
JVO modemem van..... mivel ez volt az rc8c-ben "gyárilag"
eppen most tettem fel.
hu ez is nagyon jo, ugy siklik, hogy csak na!
most csinalok egy wipe battery-t, majd este feltoltes és holnap majd látom az uzemidot, de jokat irnak rola.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
brumi1024
veterán
válasz korpicschess #1846 üzenetére
A jvh-ra gondolsz? Mert nekem 36%os az android oprendszer, és gyorsan merül.(bár még tesztelem, ma raktam fel...) Csináltál vele valamit(szoftverfrissítés jegelése pl? vagy esetleg más kernel)? Tetszik alapvetően a rom mert nagyongyors.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Jaja. Bekapcsolva és kikapcsolva is csinálja. Nagyon idegesít. Mostmár szinte mindig..
Visszaolvasok.brumi1024:
Nem, az aláírásomban levő JVB-s. Szoftverfrissítés nálam törölve van.
Egyébként semmit nem csináltam vele, de most nagyon jó az akksi időm. Fugumod kernellel sokkal rosszabb volt, ezzel a CF-roottal király.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
xnace
őstag
válasz korpicschess #1856 üzenetére
Próbáld meg a Launcher7-tel, nekem még a 2.szintű RAM ürítésre sem záródik be. De ha ForceStop-olom, arra sem
Egyébként ez is alátámasztja a GB memóriakezelésének a hibáit, ami miatt akár merülhet.nggabi: BSplayer is jó.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Pete55555
addikt
Srácok, megpróbáltam felrakni sgs2 email appot lent látható romra, szépen végigmegy a telpités aztán kiirja, hogy application NOT installed. Valaki tudna rá mondani valamit? Mit nem csinálok jól?
...Szeretem leracsniztatni...
-
nggabi
félisten
visszanéztem xda-ra: a v48-ra van update zip v49 extended power menü
művészúr ezt megúsztad
ellenben nem jó a linkitt van [link]már csak a kikapcsolás hang idegesít... miért kell ezt 200%os hangerőre rakni
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
GB alatt vajon mennek a gameloftos játékok? nem életbevágóan fontos,de melohelyen jól jönnének
szerk: áhh,alig várjuk hogy a főnökök elmenjek haza,és már bújnak is elő az androidok
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Pete55555
addikt
Felraktam az sgs2 mail appot cwmbôl. Megy, fasza, kösz a helpet ^^
...Szeretem leracsniztatni...
-
xnace
őstag
Na énis lerakom magam mára.
Jó8 mindenkinek!!Samsung Galaxy S3 Marble White
-
berczy03
aktív tag
válasz korpicschess #1856 üzenetére
Szia! Erre a bezáródás dologra sikerült már jutni valamire? Mert nekem is nagyon hasonló bajom van. Jó lenne, mert marha idegesítő!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
znagy69
őstag
-
k2laci
tag
A JPA és ZSJPE modemet hogy lehet rátenni gyári 2.2-es ANDROID-ra ?
-
Oppenheimer
nagyúr
Egész végig 3g-n volt adathálózattal bekapcsolva. Itthon pedig wifin lógott. És jól látjátok, 5 órát ment a kijelző mire lemerült!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
bmarko
tag
Történt egy kisebb hibajavítás a launcherben (a mappák átnevezésekor nem látszódtak alul a gombok).
Az RC8C linkje nem változott, Boz V9.5: [MIUIhun-BozV95.zip]
Illetve a Boz V9.5-ből készült egy teljesen magyar telepítő is (JVO modem van benne JVK helyett):
[BOZ_V95_HU.zip] -
koveradam
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok megmondani, hogy hogy lehet beállítani a galériát úgy az androidon, hogy nem mutassa a feltelepített programok képeit?Előre is köszi jó pü-ben is
-
bmarko
tag
válasz znagy69 #1879 üzenetére
Ott is rossz volt, túl sok volt a szöveg
Megnyitod az eszközök mappát az asztalon, szerkesztés ikon a bal oldalon felül. Itt lent nem látszott az OK és a Mégse gomb.
A Mambo, Galnet változatot azért nem linkeltem, mert ugyanott elérhető, mint ahol korábban.[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz koveradam #1880 üzenetére
Szia!
A galériából kizárhatsz mappákat, ha az adott mappában csinálsz egy .nomedia fájl. Tehát ezt a fájlt kell beilleszteni mindenhova, ahol nemkívánatos képek vannak.
bmarko:
Szia!
Nem akarnál csinálni a magyarítások letöltési linkjének egy logout blogot, hogy áttekinthető legyen, és egy helyen legyen minden?[ Szerkesztve ]
-
lkereki
tag
-
derrik
őstag
Hali....
CWm-et kell csinálnod ha nincsen, és onnét : Instal chose zip from sd card.
Természetesen előtte a telepíteni kívánt "zip"-et a belső tárhelyre kell másolni.
-Csodát ne várj! Én amikor használtam kb. 10-15% akku időt spórolt nekem,a gps
modem bika, a telefon része viszont a kis fogyasztásért cserében kicsit ingadozó térerőt produkál. A wifi rádió is jó......... -
cimp
senior tag
Skacok!
Tegnap miután a criskelo v48 total szarnak tűnt, vissza akartam tenni a 45-t. Mivel ez se ment túl simán (állandóan boot-olt), feltoltam JVB-t repartition-el. Ekkor jött a meglepi. Elindult és minden beállítás (háttér, telefonkönyv, ...) megmaradt! Még kétszer toltam újra repartitionnal és ugyan az! Megmaradtak a beállítások!
Ez hogy lehet?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
-
legenda
nem maradt a sim kártya a telefonban, és - megfelelő csc mellett, hogy automatikusan bekonfigurálódhasson a netes hozzáférési pont - google mentésből visszaállt minden? erre rá is kérdez a rendszer első indításkor, és alapban kipipálva adott funkció!
amúgy a firmware fel-, vagy újrahúzása előtti és utáni teljes nullázást sem viccből szoktuk ám ajánlani!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #1874 üzenetére
igazad van bocs, tenyleg a kernelt kerdezted.
abbol is a gyarilag a romban levo zack q6-os van fent.
en is lehet lecserelem glitch-re, mert proba nelkul ugye nem lehet ramondani, hogy jobb, vagy rosszabb-e mint a masik.bmarko!
koszonjuk ismet a forditasodat, javitasodat!
blogomban egyebkent en linkeltem a forditasodat, de tenyleg jo lenne egy hely, ahol szepen ossze lenne gyujtve.
a boz rom milyen lett?
lattam, hogy voltak vele gondok, azokat javitottak?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Aktív témák
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest