- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Remus389
veterán
sziasztok a facebook app-al lenne egy kérdésem
tehát ha mobilomon bejelentkezek, akkor chattelni tudok?
mert mi van ha valaki rámír és nem válaszolok, talán megsértődik
ez tartott vissza hogy a mobilomon feljelentkezzek
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
maci74
tag
Sziasztok!
Kali mester álltal ajánlott 3+1fájlos jvh-ra miképp tudnám felvarázsolni a CriskeloRom_GINGERBREAD_v47_I9000-I9000T-I9000M romot?
Mivel tudok install zip-et előcsalogatni?"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
-
HUTCHDB
nagyúr
visszatérve a MIUI fényképezőhöz, most már van digitális zoom, és fényerő állítás is.
magyarul teljesen megegyezik a gyári samsung fényképezővel!csabám!
igen normális, hiszen két állapot van: töltés és használat (vagyis merülés, merítés)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
telya
aktív tag
hidd el, semmi koze semmilyen ganyolasnak a merulesnek. teljes repartition utan, teljesen gyari fw-vel is jelentkezik. de megcsak egy rosszindulatu, beragadt progihoz sincs koze. ha egy ilyen lenne, azt nem az android os-hez szamlazna, es froyo-n is elofordult volna ugyanilyen. de egyik eset sem all fent. egyszeruen valami nagyon el van b@szva ami vagy fel sem tunik nekik a samsungnal, vagy fogalmuk sincs hogy kell rendbetenni azutan sem hogy tobb, mint 2 honapja szop mindenki ezzel a buggal. amig nalam nem jelentkezett, en is ketelkedtem a dologban es abban remenykedtem h a mindenfele moddolasok szamlajara lehet irni a dolgot, de amikor varatlanul a semmibol elojott nalam is, ugy hogy elotte tobb mint 1 hetig tokeletes volt, nyilvanvalova valt, hogy a problema sokkal sulyosabb annal mint gondoltam.
egyebkent tobben irtak, hogy a suspend process az ami lezabalja az egeszet. errol itt is irnak reszletesen.
"In case anyone's confused, it's recognized that some phones do have battery life problems that stem from: (a) not properly suspending to low-power states and, (b) continually attempting to suspend and resume, burning CPU in the suspend thread. The causes tend to be due to devices continually generating interrupts (that might not be properly handled by device drivers and hence continue to be generated), or drivers rejecting suspend for conditions that should be short-lived but instead persist for long time periods. In many cases the drivers involved are written by OEMs and Google does not have any knowledge of the drivers or devices causing the problem -- the folks who made the phone need to take a look. "
szoval komoly esely van ra, hogy valami belso driverben van valami csunyan elcseszve amitol a suspend beragad. de azon kivul hogy sokan szopnak vele, nem ugy tunik, hogy barmit is tenni akarnanak az illetekesek az ugyben.
-
legenda
válasz Grande Ale #1653 üzenetére
adott esetben nincs eredeti meg moddolt, az egyik külön 3 állomány (pda, phone és csc), a másik csak pda (abban mind a három állomány egyben)! előbbi mehet fel pit használatával, és re-partition kipipálással (tiszta telepítéssel), utóbbinál nem lehetséges a re-partition! a magyar swype adott mind a két pda esetén, de sok funkció nem csak és kizárólag pda függvénye, megfelelő modem és csc is kell(het), illetve a product code sem minden esetben mindegy!
Oppenheimer; egyértelmű hardveres hibánál (mint például az említett kijelzős) valóban nem tűrhető, hogy lepasszolják az embert, hogy jó az úgy, de a szoftveres probléma kicsit más helyzet, több összetevő függvénye!
nggabi; nekem külön - módosított - kernel, ismeretlen forrásból származó rom...stb nem volt még fent!
maci74; recovery?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pete55555
addikt
válasz dehecked #1642 üzenetére
Valószinüleg azért nem reagál senki, mert a kérdésedre a válasz annyira komplex, hogy egy hsz-be nem lehet leirni a 10-edét sem. Röviden leirom a kérdéseidre a választ, de ezzel még nem mész a falnak. Főzött rom előnye: jobb gps, jobb akku idő, kevesebb lagg...és még sorolhatnám. Hátránya, az hogy ennek az ellentkezője is előfordulhat, illetve, ha nagyon
béna vagynincs semmi érzéked hozzá, és nem követed pontosan a leirásokat akkor téglásithatod is a telefont. (bár erre is van megoldás). Melyik rom jobb mint a többi? na erre nincs válasz mindenkinek más rom jön be. Hivatalosan ugy tudom most a 2.2.1 az elérhető (valaki javitson ki ha tévedek). Minden romből van többféle verzió aszerint, hogy a készitők mennyit fejlesztenek rajta, értelemszerüen legjobb a legkésőbbit feltenni, mert azon dolgoztak a legtöbbet-->az a legjobb abbol a rombol (de nem minden esetben). Lagfix: fájlrendszer átkonvertálását jelenti ext4-be rfs-ről, amivel gyorsabb lesz a cucc.(ha valamit rosszul irtam nyugodtan javitsatok ki... )
...Szeretem leracsniztatni...
-
legenda
az nem számít, hogy én mit hiszek, de amennyiben firmware keretes hiba lenne, úgy szerintem nem csak minden második (vagy a fene tudja az arányt) készléken jelentkezne!
linkelni lehetne rengeteg leírást, mint korábban is írtam, fogták már annyi dologra, hogy csak na, de a fele már alapban kizárható, illetve egy részénél csak néhányaknál adódott vélt megoldás, ami néha "segített", néha meg nem...
a legvalószínűbb hibának a firmware frissítésének - (f)ota - a folyamti funkciója tűnt, de valakiknél annak lelövése sem javította a problémát!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zool1
őstag
Üdv!
Az előbb a telefonom újraindult, és az akksi is tűzforró volt. Milyen programmal lehet azt figyelni, hogy milyen program ragadt be, illetve melyik mennyi cpu-t használ.
u.i. elixír már felkerült akksi melegedése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Nekem miért csak 3 tétel van az akkulistában?
Cella, Wifi és Képernyő. Hogy kell az OS-t és a többit is beletenni?Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
telya
aktív tag
pedig szvsz csakis fw keretu hiba lehet. nem valoszinu hogy valami fw-n kivuli dolog szorakozna azzal hogy a suspend-et porgeti folyamatosan. az pedig hogy nem mindenhol fordul elo, a random elofordulasa miatt lehet, sokaig nekem se jott elo. a legtobb leirast es velt okat a dolognak amugy olvastam, gyakorlatilag az osszes tipprol bebizonyosodott h nem az okozta. egyedul ez a suspend-es driveres dolog tunik valoszinu magyarazatnak.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Én is osztom, hogy miszerint tényleg szoftveres hiba, akkor mindenkinél előjönne, illetve akkor ennyire nem lenne balf*sz a samu, hogy ne javítsa ennyi idő után.
Lekopogom, hogy eddig nekem sem jött elő ez a merülős probléma.
De már nagyon érdekelne, hogy mitöl lehet ez egyeseknél.
-
Yany
addikt
2.2.1 ez a baj? :-)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
medvezsido
csendes tag
Ha egyszer Odinnal frissítem a firware-t a telefonomon akkor többet már nem is tudom kiessel frissíteni (Tegnap raktam fel a 2.3.3-at)?
-
legenda
válasz medvezsido #1676 üzenetére
miért ne tudnád?
lzoli78; nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz medvezsido #1679 üzenetére
Azért sztem mert nem ez a legfrissebb, mert ami neked rajta van az a "legfrissebb"-nél is frissebb
...Szeretem leracsniztatni...
-
lzoli78
csendes tag
És még egy kérdés.
Honnan lehet beszerezni a 3 fájlos verziot? Csak mert volt már hasonló problémám, be akartam rakni 2.2.1 es romnál csc-t de csak 1 fájlos volt, és nem sikerült.. Csak azért hogy ne kérdezgessem ugyanezt állandóan hogy van-e 3 fájlos verzio ha samfirmwaren csak 1 fájlost találok... -
legenda
válasz medvezsido #1679 üzenetére
amennyiben kies által frissített/elérhető - utolsó - verzió van fent, és a product code is stimmel, úgy frissnek érzékeli, más esetben a kies szerint nem frissíthető, ellenben de! végszükség esetén a registry adott állományában a firmware verziója (és szükség esetén a product code) régebbire - akár kies által (f)elismertre - módosít, hogy a kies régebbinek lássa a firmware verzióját, és máris felkínálja a frissítést a kies!
lzoli78; mikor honnan... mellesleg nem is minden firmware verzióból van három állományos!
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz medvezsido #1683 üzenetére
van több verzió is (például js3 és js5), nem tudom, hogy melyikre gondolsz, de a lényeg, hogy eztán is megoldható a kies általi frissítés is!
-
xnace
őstag
Feltéve hogy felismeri a KIES. Nekem minden babrálás nélkül, amikor mentem haza a MediaMarkt-ból, egy teljesen szűz telóval, akkor sem ismerte fel. Fent volt minden driver, a Win felismerte.
Ez a LOG napló amit írsz, szerintem nem hülyeség.
A BattDrain-re meg azt tudom mondni, hogy van logika abban is hogy nem FW szintű dolog, ha az lenne elő kéne jöjjön mindenkinél. De az is lehet, hogy azért nem kzdenek vele semmit, mert a szűz telókra felpakoltnál, amiken ők tesztelnek, elő sem jön ez a probléma.
Pont ezért valami előzző gányolás maradványa is okozhatja.
Egyébként nekem amikor merült, akkor nem is pörgött a SUSPEND.(0%), mégis 4óra alatt teljesen lemerült.
Viszont azt tényleg nem értem, hogy mért csak napok/hetek alatt jön elő. Nekem minden nap volt NET, játék, zene, WIFI, és csak 3hét után jött eelő az első BattryDrain. Pedig teljesen CleanInstall volt előtte.Az is igaz, hogy nem a SAMSUNG-ot kellene hibáztatni, hanem azokat a gyökér vágottszemű "programozónak" csúfolt rizszabáló idiótákat.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
legenda
felismeri az, én eddig csak és kizárólag jpu alatt találkoztam olyannal, hogy alapban nem ment a felcsatlakozás, de ott meg készült rá "javítás"! igaz, volt olyan ismerősöm, ahol csak az oprendszer újrahúzása után tudtam csatlakoztatni, annyira kész volt az oprendszere, de ott is megoldódott!
lkereki; mert estleges "pillanatkép", előtte és/vagy utána nincs ilyen jellegű használat! bizonyos helyzetekben gyorsan elérhető ám adott százalék! vagy mert nem csak és kizárólag (egy) adott folyamat tehet a merítős hibáról!
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
BetaKitchen: "about 10 hours ago we said, JVH will have to wait until a decent kernel is released. Too many problems with the current kernels. Sorry about that." Várnikőőő
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, nagyon jo!
most egy jvo modemet tettem fel, az xda-n ezt ajanljak.
a tesztek alapjan ezzel javult az uzemido!
mar majdnem teljesen kesz ez a rom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs