- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
freddirty
senior tag
ki voltam jelentkezve mind a koordinátákból, mind az offline gyűjtésből. Ha valóban fixálták akkor lehet egy applikációs adattörlés segített volna. Mindegy, nem érdemes foglalkozni többet vele, maradok egy darabig a régi verzión, aztán ha lesz valami ami miatt érdemes váltani akkor frissítek.
-
crane75
senior tag
Egyszer csak fogta magát és felment a ROM. Pedig már majdnem lejött az egyfájlos...gőzöm nincs, mi volt a baja. Root és Jkay jön, de azzal már remélem nem lesz gond. Sógi dicsérte az ICS témát, de nem találtam. Milyen kernelt tegyek szerinted? Köszi a sok segítséget, szerintem az usb újratelepítés segíthetett
-
nos, a következő kombót húztam fel; xxkl1/xxkl1/oxxkj3 (szigorúan re-partitionnal, teljes nullázás előtte és utána is, illetve semmi mentést nem állítottam vissza!)
attól függetlenül, hogy a development tools megtalálható benne - tehát valóban tesztelős változat -, nem nagyon tudok rá rosszat mondani! a rendszer gyors, látványos(abb elődjénél), a böngésző félelmetesen pörög, a google csevegő videózik(!) is, a szinkronizációk rendben, market és samsung apps rendben, modem (gps, wifi...stb) nagyon is rendben, tehát egyelőre marad! -
F-ECT$
titán
Simán elindul a második mag akár a menüben való kóricálástól is, szóval a 2.3 is használja. Az más kérdés, hogy:
-1 program ki tudja-e használni a két mag erejét (szerintem van ilyen, legalábbis a quadrant kevesebb pontot ér el, ha letiltom az egyik magot)
-kellően energiatakarékosan bánik-e a rendszer a 2 maggal, azaz nem pörgeti a másodikat fölöslegesen, ha nincs rá szükség: itt az az sgs2 nagy hátránya, hogy nem tudja asszimetrikusan használni a 2 magot, azaz vagy mindkettő ugyanazon a frekin pörög, vagy az egyik megy x Mhz-en, a másik pedig áll.Az ICS-csel gondolom nő az olyan progik száma, amik hatékonyan tudják majd használni a 2 mag erejét (és pl a gpu-t is bevonja majd a böngészésbe, így jobb lesz a netezési élmény is).
A két mag energiatakarékos kezelése nem nagyon fog javulni. Persze most úgy tűnik, hogy az egyik mag teljes lekapcsolása nem hoz szignifikáns fogyasztás csökkenést. (Kérdés persze, hogy hozhat-e, mert az 1 magos sgs1 sem bírja tovább, mint az sgs2, pedig abban is van 1500-as akksi.)
-
Sógi
addikt
Sztem is nagyon jó a hangminősége!
Elég sokat telefonálok és sosem volt panasz, tökéletesen hallom a másik felet és fordítva
Akinek ilyen problémái vannak, annak azonnal vissza kéne vinnie a telefont
Pont tegnap beszéltem egy S2-es "kollégával", aki több telefont is kipróbált (garanciális csere), miután visszavitte a telefont (visszhangzott és nem hallották jól tokkal vagy anélkül már nem emlékszem),...Aztán nagy nehezen talált egy jót, ami szeptemberi gyártás volt, a rosszak októberiek voltak...Elképzelhető, h kijött egy rossz széria..
(#36722) muveszur: Ha találsz nekem 2amperes akkuhoz valót, akkor bepróbálom és elmondom a véleményem róla
(#36725) joe2119: Ahogy azt írta zseko, odexed kell neked...Az a megoldás!
Jól értem, h egy odexed stock kk5-re szeretnél jkayt tenni? Ha igen akkor ez kell neked: [link] -
justaview
senior tag
Gondoltam...
...alapvetően most nem akarok új firmware-t, vagy új romokat a két napos telefonomra, semmi bajom vele jelenleg. Szerkeszteni szeretném a tartalmát, pl. névjegyzék áthúzása a régi Nokiás telefonomról, ilyesmi. Csak a Samsung oldalán 3 szoftver is elérhető és nem tudom mi a különbség, ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
Ebben kérnék segítséget.
-
zseko
veterán
De úgy emlékszem írta valaki, hogy ki kell lőni a feladatkezelőből, hogy ne fusson a háttérben.
Oda meg vissza vagyok a telefonért, ezzel a KK5-el tök szuper az egész
Mondjuk root nélkül fél napig bírtam
Feltettem a jkay-t a mai tapasztalataitoknak köszönhetően egész simán felment
-
zseko
veterán
naja, az előbbi egy német fórumból volt amit justaview linkelt, ezt meg most találtam az xda-n...:
XX---> Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, United Kingdom
XW--->Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Nordic, Spain, United Kingdommég jó, hogy ennyire egyezik a kettő...
(#35873) justaview ennyit nem kínlódok vele, inkább akkor új romot teszek fel, az gyorsabb és biztosabb
nem hinném hogy annyival jobb lenne a swipe, hogy megérje.
-
zseko
veterán
De nincs widget kitéve, értsd már meg
nemhogy a yahoo, semmi sem
1-2 lapból áll a képernyőm, amin 6-8 alkalmazás gombja van kint összesen és ennyi
Ha az automatikus frissítés alatt az összes frissítést érted, az meg olyan mintha sportautót használnék lefojtva. Lehet ugyan, de akkor mi értelme...
Szóval érted, szeretném megkapni pl. az emailjeimet akkor mikor jönnek, mert meg tudom nézni ugyan otthon is, de akkor meg mi értelme volt ilyen telefont venni..
Sztem nem érthető amit írtam
-
zseko
veterán
Nem értek veled egyet, de sztem hagyjuk is. Ám csak egy értelmes indokot mondj, hogy miért is kell okkal futnia a yahoo!-nak?? Csak mert a programozók így találták ki? Vagy még amiket sosem használok: AP, barátaim éppen most, AccuWeather. Mondj nekem egy értelmes indokot, hogy nekem miért jó ha felesleges program fut, foglalva a memóriát, adott esetben felesleges adatforgalmat generálva, és, ami a legrosszabb néha, feleslegesen ébren tartva a telefont. Az, hogy mert 'okos' programozók úgy gondolják, hogy ez így jó, az nem indok. Ne döntsék el helyettem, hogy nekem mi jó.
Hozzáteszem, nem használok semmi kill programot, még spicán próbáltam és nem tapasztaltam hogy jobb lett volna, sőt.(#35640 ) Gizmo94 persze, így is teszek
-
zseko
veterán
Aham, persze. Augusztus óta van meg a telefonom, azóta egyszer, még akkor az eredeti gyári szofttal indítottam el a yahoo! finance programot, hogy mi ez. Tegnap tettem újra az egész rendszert, teljesen formázva mindent, és megy a háttérben. Mi szükségem is van rá szerinted? Vagy hogy menjen a rádió app mikor nem hallgatom? Vagy fut még két, bluetoothoz kapcsolódó szolgáltatás, nem beszélve a wifi sharing szolgáltatásokról amit nincs mivel használni.
-
Gizmo94
veterán
Ez igaz, csak lehet,hogy éppen a telefon használójának az adott időben, vagy egyáltalán semmi szüksége sincs rá. Mondjuk, lehet,hogy valaki hónapokig nem használ gps-t, és a várost is ismeri, így pl a térkép, meg az egyéb gyárilag telepített appok rakás helymeghatározó folyamatai mind feleslegesek neki. Ezek viszont durván zabálnak és futnak állandóan. ... Ezért jó a TBP, mert ezzel fagyaszthatóak, viszont ha szükség van rájuk, pár bökdöséssel visszaállítható a működésük.
-
Varszegig
veterán
én nem értem ezt a 3 file-os mániát. Ha takarítani akarok, akkor nyomok előtte wipe-ot. Ha nagyon takarítani akarok, akkor valami régi 3 file-osat felrakok reparttal, és arra az egyfile-osat. Semmi baj nem lesz belőle. De mondjuk egy XWKI4->XWKI8 átállás előtt kb. 0 értelme van takarítani, kipróbáltam.
Akkumágusoknak: én nem szarakodom a 3g kibekapcsolásával, wifi, gps is örökké on-on van, élőháttér fut stb. Aztán ha sokat használom, akkor a nap végére már megközelítem a 60%-os időt, ha keveset, akkro a 80-at
És egész nap jönnek a leveleim 2 gmailes fiókba, meg kb. semmit sem korlátozok. 2000-es akksi.
-
fecs
senior tag
Szépnek szép az új Market, de második használatra már elszáll az újdonság varázsa. Tényleg lassabb.
Ráadásul én nem is találom azt a funkciót (listát), ahol a telepített alkalmazásokhoz kész frissítéseket jeleníti meg. Egyesével kell rákattintani a programra, hogy ellenőrizzem a frissebb verziót?
Még a végén visszarakom a régit. -
-
Köszi, énis így gondoltam. Ez az aktuális PIT?
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
#11948: Az eredeti rendszerben vannak hibák (pl az összes 2.3.3-as androidra épülő ROM-ban megvan a nyílt wifi-sérülékenység), illetve az új rendszer jobban van optimalizálva a hardverre (gyorsabb, kevesebbet eszik). Ezenkívül új funkciók jönnek be, pl googletalk videóval.
-
-
pestibenji
senior tag
De durva, pedig elvileg 2 éve kötelező, hogy a telefonos kamerának hangja legyen
Valami személyiségi jogok miatt, hogy mindenki tudatában lehessen annak, hogy őt lefényképezték.
(#10847) Sógi Szerintem fel kell rakni ha wipeolsz, de próbáld ki, ha engedi felrakni akkor fel kell ha nem engedi akkor nem
Ja és szerintem neked az SPB fogta vissza a vasadat, mert én is észrevettem rajta, hogy nem a leggyorsabb. Most megnéztem és nekem zökkenésmentesen tölti be illetve görget tbp-ban. Meg tulajdonképpen mindenhol.
-
Sógi
addikt
Lehet az ügyfélszolgálatos a GS1-re (vagy arra sincs még?) gondolt, amennyire ezek képben vannak általában
De ne legyen igazam és aki nem szeret/tud buherálni annak majd megteszi a kies! Éljen Kies-Éljen Kies!(#10553) cserkosz: Egy odin nevezetű program, sokat kéne olvasgatnod itt vagy pdafanclub.com-on, ott minden le van írva...
Állítólag a kies lefagyos és nem egy telefont vágott már gajra (GS-eket)... Nekem ebben nincs tapasztalatom, mert nem sokszor használtam, de azt is egy wave-el....Badában nem tett kárt az a két frissítés...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest