- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
yoleeka
tag
A wipe-olós romok mit jelentenek pontosan?
Kell akkor a PFC KF1-es romhoz feltennem mellé valami kernelt? Amúgy az sem lenne baj, ha megtudnám valahonnét hogy mi a bré az a kernel pontosan, olyan oldal link is jó lesz, ahol utána tudnék olvasni.Backup most készül, utána akkor elvileg mehetnek fel a wipe-olós romok is?
SIM/SD-card-ot kivegyem? kellenek bele? nem törölnek róla semmit?Titanium backup hova teszi a backup filet?
-
yoleeka
tag
na a gmail-es címtárba beleimportáltam az összes névjegyet, gondolom valami ilyesmire gondoltál, mikor ezt írtad. Innét fogom tudni exportálni is akkor a neveket, right? szóval, ha most olyan romot teszek fel, ami esetleg törölne mindent, akkor sincs gond, hisz gmail-ről visszakapom őket.
Másik kérdés, ha felteszem ezt a PFC KF1-es romot, ehhez kell valami kernelt is keresnem? Vagy ez hogy műxik, mert nem vágom még annyira.
Gizmo: ez a lite'ning rom nekem nem bejövős valahogy azért maradnék a PFC-nél
-
yoleeka
tag
Kicsit még béna vagyok ebben a témában, hisz első android-om. Root az van, illetve van superuser ikonom áthúzott halálfej, vagy micsoda. EFS mappa mentésem is van. Szóval ezek nem gondok. Viszont mivel tudom lementeni a névjegyeket, facebook szinkronokat, illetve a többi rengeteg sok mindent? Erre jó a gyári KIES vagy keressek valami egyszerű másik programot?
ÚH, most nézem hogy xwke6-os romot írtam, XWKE7-es romom van fent, csak elirtam, sry :S
-
CHIPman
nagyúr
Igazság szerint pontosan nem tudom, hogy mi okozza azt a hibát, csak következtettem, hogy a systemhez van valami köze. Nálam csak párszor működött a data restore, aztán amikor egy-kétszer (JM7-JM9 váltásnál pl.) belassult miatta, meg bootloopozott, akkor nem erőltettem, inkább Titaniummal mentettem, ami kellett.
-
-
-
WaterWave
veterán
az nem érdekel, hogy mennyire meríti az aksit...
az érdekel, hogy ha a widgetem esőt mutat, akkor a háttérképen miért nem?
mert mindig felshőst mutat napfénnyel...
egyedül a napszak változik hogy éjjel vagy nappal, de én még ezen nem láttam esőcseppeket
csak érdekel hogy működik mert egyszerüen idegesit mostmár -
sinead
tag
Visszatartó erőként egyébként leginkább az ár működik nálam
Valószínűleg nem használnám ki az S2 erejét (alapfunkciók mellett az FM, a zene és a net fontosak nekem).
Leginkább a SAMOLED vonz benne, mert sokat használnám utcán, vonaton, kocsiban, ahol erős a környezeti fény, és amennyire tájékozódtam, ebben lényegesen jobb a többi kijelzőnél. Az S1-nél meg kicsit szőrösek a betűk, meg kisebb is a kijelző. Azt nem tudom, megér-e ez nekem ennyi plusz pénzt!? -
sinead
tag
Köszi, így értem
Viszont akkor S2 "eldönti" a betűméretet. Muszáj lesz megnéznem valahol, mert a kisebb betűkkel szokott bajom lenni. Nekem néha jól jönnének a nagy betűk, sajnos...
Lehetséges, hogy valamelyik böngésző feltelepítésével működik a nagyított méretben is a tördelés? -
Varszegig
veterán
Jó ez a wimbledon, sajnos a hivatalos app (ami volt a roland garrosra) az csak ios-re készült el. De ez jó lesz, talán jövőre rájönnek az angolok is, hogy kéne egy droidos verzió. A wta/apt live nagyon jó app, az első appok között dobtam fel.
RedCat #6730: fagyasztani kell a wifi megosztást, titanium backup pro-val, sokszor le volt már itt írva. -
bajusz15
senior tag
ezt a romot tettem rá és igen, ez a négy fájlos
Van egy érzésem hogy elk*rtam?
Most mit kell tennem, hogy visszahozzam a telót?? -
Fortunei
csendes tag
Semmi ilyesmi nincs, én max. arra vagyok alkalmas, hogy ha majd megjelenik a hivatalos frissítés a samsung oldalon, azt felrakjam ...
Előbb-utóbb csak lesz, nem ?
Tényleg csak azt nem értem, hogy ugyanolyan körülmények között hogyan lehetséges egyszer baromi jó, egyszer meg nagyon kaki az akksi ideje ? Ha átlagos használat mellett kibírna egy napot, egy szavam sem lenne. -
Sógi
addikt
Nah ennyire azért nem vagyok benne a teniszben, de jó lehet annak, aki szereti
Inkább iszok még egy sört és felteszek vagy +20 appot kipróbálásra az eddigi 50 mellé
Most vettem észre, h a nokiprogramok.hu-ról is le lehet tölteni egy csomó hasznos alkalmazást, úgylátom a pdafanosok töltögetik fel, úgyhogy tuti lesz ez is
Te nagyon aktív vagy a fórumon folyamatosan, nem kockulsz még?
Jah igen, majdnem elfelejtettem: akkor most odinnal is lehet a telefonról mentéseket készíteni? névjegyzék, sms....stb?
Bexarok: névjegykártya olvasó progi...Üzletembereknek hasznos lehet
Milyet néznek mikor csak egy pillanatra elkéred tárgyaláson a névjegyet és feldobod a telóra
-
Sógi
addikt
Jaja, látom, te is nyúzod rendesen, de hát azért van, h kihasználjuk a hardverét és azt a rakás appot, játékot, kijelzőt, főzőgetést...stb Én is úgy vagyok már vele, h 1 nap akkuidő az sirály!
Ez az első olyan telefon amelyen nem "szenvedés" végre a böngészés
Én tulajdonképpen szerelmes vagyok a telefonombaTuti nem vok egyedül
(#6650) t72killer: Remélem jön vmi okos és segít neked (ehhez már kevés vagyok), de javaslom, h írj a pdafanon is!
(#6653) fecs: Ha egyfájlos a rom, akkor minden megmarad, nemrég írtak itt erről!
Ha 3 fájlos és repartition, akkor veszik minden, de erre vannak a backup progik..
Ja igen, a pdafanon be vannak linkelve a gyári romok is, amiket simán visszateszel, ha követed a romolás/rootolás/efs mappa mentéses laírásokat. -
Sógi
addikt
Nekem meg van pakolva a kicsike (widgetek+háttérben fut pár program is állandóan) és így merül óránként 2%-ot (készenlétben és repmódban is kb), egy egész éjszaka akkor merül 1%-ot, ha kikapcsolom, amúgy 10-15%
Szeretem kihasználni a telefont maximális mértékben, az akkuidőt már lesz@rom, egy napot elmegy nyúzva KE7-el, azt kész -
dancsuri
veterán
Már csak azért mert a mentés visszaállítás másik romra okozhatja a Melegedést, ugyanis néhány bejegyzés mást eredményez egy másik romon és így lehetnek beragadt (vagy magátol induló) háttérben futó progik amik feleslegesen pörgetik a procit.
Jólenne tudni aki nagyon panaszkodik a melegedésre annál volt-e mentés visszaállítása? -
méghogy nyugodttal!??!? a lehető legóvatosabban kell eljárni! ha véletlenül egy fél mm-rel arréb böksz az érintőkijelzőn, vagy nem péntek13.án éjfélkor töltöd le a ROM-ot, rózsafüzért morzsolva, akkor megnyílik egy olyan szingularitás, ami destabilizálja a szubtérmátrixot, így összeomlik először a galaxis (aka a telefon névadója), utána az egész világegyetem!!!
Szómiszó: a romfrissítéssel csak óvatosan!
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
LOL
Ezek meg jó kis háttérképek ha még nem linkeltem volna...
-
Thamás
csendes tag
Sziasztok!
A megnyugtatás végett (nem mintha bárki is ideges lett volna), beszéltem egy t-és üzletkötővel. Aki az SGS2-vel kapcsolatosan semmiféle hibáról nem tud. A kijelzővel és a telefonnal nincs semmi probléma. Amit idáig az Ők értékesítettek. egy készülék sem lett szervizes.
A t-és tesztelőket is megkérdezte, nálunk sem volt a kijelzővel gond.
"A jelen időszak egyik legjobban eltalált mobiljáról van szó."Ez volt a válasz.
Szerintem felesleges a pánik keltés. Ez a készülék jó!
-
Gizmo94
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de SGS-es tapasztalatok alapján ha verzióváltás lesz, nem sok esélye van a sikeres teljes backupnak.
Tehát valószínúleg eléggé sok appot kell pakolgatnod.
Mellesleg én ha végre kijön, amúgyis teljes wipe-pal és belső takarítással rakom fel, teljesen "szűz"
telefonra... -
Gizmo94
veterán
Nem-nem, nálam ugyanez a helyzet,a TB a mentésből is csak egyenként volt hajlandó visszaállítani az appokat és ugyanilyen módon, hogy pörgés, állapotjelző meg sem moccant,de ha kiléptem, majd be, a visszaállítás készen volt. Sejtelmem sincs,mi okozhatja a jelenséget, ezért segítséget is kértem művészúr kollégától privátban, de miután mindent kiveséztünk, neki sem volt ötlete, hogy mitől lehet ez a probléma.
Viszont ez a rom amit xlzx kolléga linkelt , egyszerűen brutálisnak tűnik. Ezen valamit elcsesztek, ennyire nem lehet gyors valami..
(mellesleg kinézetre veszettül szép is. Az a crt off effekt, a villám, kék cuccok, stb. rendesen ott van...)
-
Prien
addikt
Köszönöm!
Csak most került töltőre, mert mozgalmas napom volt és még belakni sem volt időm. Annyit néztem meg, hogy XWKE2, meg lefuttattam az LCD tesztet. Egyszer újra kérte a PIN kódot...hmm, miért lehetett vajon?
Hétfőig nyúzhatom, addig vissza vihetem a 3 napos cseremizériával, ha bármi gond lenne.
Szóval: mától elsőSamsungos S2 nyüstölő lettem. -
knyitogato
őstag
vagy csak nem látod - ezesetben valóban nincs érdemleges hiba a készülékedben, hiszen téged nem zavar.
-
Sajna se itt, se az XDA-n nem láttunk még olyan fotót, amelyen hibátlan screen lett volna. Persze ott is sokan beírják, hogy az övék nem hibás, ha már ennyi pénzt kiadtak érte. Csak hát bárki bármit írhat.Mindenesetre én már nem aggódom emiatt, mert több jó teló is érkezik mostanság, majd azok között válogatok. Csak gondoltam, ha valaki tájékozódik a vásárlás előtt itt a fórumban, ezt az infót is lássa. Meg persze a cáfolatokat is.
De nehogy ebből flame legyen, én örülök, hogy ti elégedettek vagytok a készülékkel.
-
banpity
tag
Kérhetsz
Ha tudok segítek de nekem is ez az első androidos mobilom.Eddig symbian függő voltam de kinőttem belőle
Amúgy meg megtanultam az i8910-nél hogy ha a leírások után mész nem tudsz semmit elrontani csak nagyon figyelmesen kell elolvasni amiket leírnak a kollégák. Ha valakire nagyon kell hallgatni az muveszur.Nah Ő az igazi nagy spiller
Országos cimbim
Gizmo94
Hello Kitty
ez tettszik
de már kirúgtam őt a telomból
"Húzz a francba Kitty itt van XWKE7"
-
Gizmo94
veterán
Ha úgyis romot akarsz cserélni , ne várd meg. A KE7 nálam nagyon bevált.A menet egyszerű: Odinnal rootolod, marketről letöltött SGS Toolsal lemented az efs mappát, kimásolod a PC-dre, ezután Odinnal romot cserélsz, Odinnal újra rootolod, ha zavar a sárga háromszög , visszarakod a factory kernelt és kész. Örülsz. Szerintem nagyon.
Amit nálam tett:
Akku sokkal kevésbé merül, melegedés megszűnt, kamera kevésbé hello kitty.
Szvsz megérte.
És amit függő is linkelt ezzel a leírással csináld végig, el sem tudod rontani.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest