- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amonshi
csendes tag
válasz Süni 1985 F #2546 üzenetére
Szeva.Én már láttam a filmet de mit ne mondjak.......(elég Sz@r ) többet vártam tőlle.
Működésproblémás nagymamámat, ágykompatibilis playmatelányra cserélném ráfizetéssel!!!
-
emre
veterán
Ha már filmekről van szó (hátha még nem látta valaki):
The True Battle of Chernobyl (dokumentumfilm).Amúgy szerintem a stalker mint film nem rossz, csak a játékhoz nem sok köze van.
De inkább a játék merített a filmbeli ötletekből (plusz a könyvből ugye), tehát ne is várjunk game adaptációt.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Medvelászló
senior tag
válasz romeomalac #2550 üzenetére
Látom te a gyilkolászós krimiken nőttél fel vagy mi,te el sem tudsz olyan filmet képzelni amin majdnem 3 órán keresztül gondolkodni!Ebben nem ölnek le mindenkit,ez nem rambó film öregem!Hmmm ezek után gondolom nem is nagyon értetted a játékot ha egyáltalán végig játszottad??!!
-
Dr. Akula
félisten
válasz romeomalac #2550 üzenetére
Aha, ez olyan. Hogy fekete-fehér-e abban nem vagyok biztos, de elég kézikamerás nullfilléres mozi. A 70-es években ennyire futotta.
emre:
A Stalker játék legalább fele részben az ukránok érdeme, csak az alapokat vették át a 2 Sztrugackijtól. Sztem jól végezték a munkajukat, igazi minőségi tuningolást sikerült csinálniuk, nem csak sima copy-paste + egyel megpörgetjük a sorozatszámlálót a címében, ahogy ma divatos a kiadóknál. Az eredeti műben nincsenek anomálik meg sugárzás (Csernobil pláne), az anomáliák és a zónák (mert ott több is van) pedig az ufók termékei. Az eredeti címe (Piknik az árokparton) is arra utal, hogy az ufók által eldobált szemetek annyira advanced technológiát jelentenek a fejletlen embernek hogy ami nekik kuka, az nekünk hightech artifact.[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
Eléggé "érdekes" ez a smarter mod..
Egyszerűen nem hagy élni. Éppen indulnék utamra amikor tőlem 100 méterre bespawnol 5 snorkot meg 4 blinddogot meg vagy 8 malacot pont ott amerre menni szeretnék.
Jól van kapok segítséget pont jön arra 3 stalker. Kinyírjuk őket aztán megyek tovább, de újabb mutánsok jelennek meg, nem kis létszámban..Ez oké végül is, mert nem unatkozik az ember, de már így az elején ? Ennyi ellenfél ? Nem marad lőszer a küldetések elvégzésére..
A sebzés ugyanúgy mint az előző játékokban már megint pocsék.
A hajóban lévő kutyás Noah nevű lonert fejbe küldtem IL-86-al majd még 4x nyakon és csak így volt hajlandó meghalni.
Meg mi az , hogy a kutyába (sima dog) 2 lövés kell Spas-12ből ? Mi az, hogy azaz idiótán nyávogó pamacsos farkú macska még akkor is vígan karmolászott amikor ötödjére küldtem fejbe a Spassal.. Vicc az egész. Több sörétet kibír az a szaros macska mint a vérszopó.. amúgy a vérszívós cucc nem lett rossz. Mostanában az AvP-vel játszom aztán ismerős volt a jelenet. Ott már általában nem sok dolgot lehet tenni amikor úgy lefog egy alien.
Amúgy miért van az, hogy még némelyik bandita lő rám , némelyik meg nem. A lonerek elvileg harcban állnak a banditákkal, én is loner vagyok, de mostanában a banditák nem támadnak..
-
Vladi
nagyúr
válasz Dr. Akula #2554 üzenetére
Vannak benne anomáliák, csak csapdáknak hívják őket. Csavart ugyan úgy dobál benne a szereplő.
Amúgy a film 1979-es szovjet művészfilm. Vannak benne színek néha. Link. Aki ezek után meg akarja nézni, csak az nézze meg. Fikázást mellőzzük.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
romeomalac
tag
válasz Medvelászló #2553 üzenetére
nem tudom, hogy ezt a következtetést miből vontad le de igazán megtisztelő, hogy rögtön elkezdesz személyeskedni.
fun fact: végigjátszottam többször és értettem is és mint mondtam utánanéztem a filmnek is történet szempontjából, csupán nem néztem meg
-
papaizsolt
tag
válasz romeomalac #2557 üzenetére
Hellósztok !!
MIért van az ,hogy felraktam a Win 7 et és nem tölt be a stalker COP előtte windows xp sp2 ön toltam most mentem volna priypiatba ruha hijján Fenn van a Clear Sky az meg mükszik söt a Chernobil is fenn van .DirechtX 10 van fenn 197 es forceware ,
Segítségeteket előre is köszi .
PM emet dobtok az jobb .köszi stalkerek !!( am rá mek hogy új játék azt elkezd tölteni de semmi )
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2558 üzenetére
A nézd meg az fsgame.ltx fájlban hogy hol tárolja a game a mentéseidet, és a megadott helyre másold át a mentéseket, vagy add meg azt hogy most hol vannak a mentéseid.
Eredetileg W7-en a C \ Users \ Public \ Documents : stalker - call of pripyat[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2561 üzenetére
passzolom, én anno simán átmásoltam a mentéseimet XP-ről W7-re, az egyik mappából a másikba.
Annyit nézz meg hogy nincs-e véletlenül egy stalker~1 nevezetű mappa a document mappák környékén?A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Quan-Chi
őstag
most jut eszembe hogy a Maximus Formula lapomhoz kaptam egy eredeti Stalkert ! szóval ha kell valakinek eladó baráti áron
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2564 üzenetére
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2567 üzenetére
Ezért mondtam hogy nézd meg, és ha nem stimmel akkor nevezd át.
Szóval akkor most vagy átirod a mappa nevét ugyanarra ami a fájlban van, vagy átírod a fájlban a mentések helyét arra amit magától megad a game.
Vagy letörlöd a gecibe az egész cop mappát, megvárod míg a game létrehozza, és bemásolod a mentéseket. (csak a mentéseket)Honnét vannak kitörölve a mentéseid?
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2569 üzenetére
A játékot újraindítottad, vagy csak letetted tálcára?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz papaizsolt #2571 üzenetére
Szerintem köze nincsen hozzá, nekem nem is a C-n van a game
-
Quan-Chi
őstag
válasz papaizsolt #2565 üzenetére
oké, de esetleg ha másnak kell egyeredeti STALKER COP az írjön egy PÜ-t
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
emre
veterán
válasz Killer01 #2575 üzenetére
Az eredeti mod nélküli game-ben gamedata mappa sincs, sztóval ez egy cseppet sem meglepő.
Két megoldás van, vagy létrehozod a szükséges fájlokat, vagy letöltöd a megfelelő mod-ot.
Mondjuk ez itt jónak tűnik, igaz "csak" 75kg-os a súlyhatár, aztán ebben kedvedre zsonglőrködhetsz.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
juhasz.p
aktív tag
Veletek előfordult már hogy a töltésjelző ikon nem váltott vissza a telep ikonra mikor levettétek a töltőről?
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
Killer01
őstag
válasz papaizsolt #2582 üzenetére
Tényleg működik, kipróbáltam Megszoktam az első két részben, hogy ki is írja a megváltoztatott súlyhatárt
-
Killer01
őstag
Egyébként csak nekem tűnik nehezebbnek az előzőekhez képest ( ol modokkal együtt)? Semmi perc alatt rommá lőnek, én meg alig találok el valakit
-
pilsner
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem akarok se a Szolgálathoz, se a Szabadsághoz tartozni, de kellene egy negyedik ember ahhoz, hogy átverekedjük magunkat Pripyat-ba, akkor kit kell keresnem Vano, Zulu és a hadnagyon kívül?
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Killer01
őstag
válasz papaizsolt #2582 üzenetére
Na, működni működik, de hiába írom át -a megszokott módszer szerint- többre, az már nem megy, marad 75 kilón.
-
nagyúr
Multiban kellene egy kis segítség.
Csináltam Gamespy accountot, de amikor csatlakozni akarok, akkor vagy azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni valami szerverhez, vagy csak várakozik végtelen sokáig.
Mit kellene csinálnom?Aki él és nem boldog, az téved!
-
Polllen
nagyúr
válasz papaizsolt #2561 üzenetére
Szia!
Xfire fut a háttérben? Csak mert nekem vista alatt egyáltalán nem indul el, ha xfire is fut...(mármint elindul, de csak feladatkezelőben látszódik, hogy fut...)
pilóta
Tudom amatőr a kérdés, de túzfalat és router-t ellenőrízted?[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
titán
válasz papaizsolt #2597 üzenetére
Szia!
Meg en sem probaltam, csak letoltottem. Szerintem gepigenyen biztos tolni fog, altalaban az ilyen graf pakkok azert jobban eszik az fps-t.
-
Bocaa
senior tag
Csak nekem tűnt rövidnek a játék?
Alig volt rendes lövöldözés. Jó voltak húzós feladatok de egyik sem volt olyan extra. Valahogy közelebb állt egy RPG-hez mint egy FPS-hez szerintem. sok volt a mászkálás gyűjtögetés. DE a rövidséget leszámítva nálam üti a clear sky-t a shadow of chernobylt meg most kedztem abba meg az bosszant ,h nincs olyan gyorsgombos köteszer,meg életcsomag.
Jó játék lett az biztos az anomáliakeresés az nagy móka. Remélem a következő rész is ebbe az irányba megy tovább"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest