- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #13202 üzenetére
Köszi de azért remélem nem ilyen sűrűn fogja bepakolni őket.Jupiteren végeztem velük már dobta is a következőt (10 - 12 fő) Nem tudtam jobbat kitalálni menekültem előlük és próbáltam valami biztosabb fedezéket keresni a harcra.Amúgy tényleg profik meg azért jól fel vannak szerelkezve.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz malercoo #13207 üzenetére
Kösz a bizalmat konkrétan alulról 4. - ről tudok nyilatkozni.Szóval,ha a Navigátortól kapott küldetést megcsináltad el kell menni (ahol a Controller lakik az alapjátékban) ott van egy faszekrény és egy láda.Ehhez kell kulcsokat szerezni.El kell menni a szennyvíztisztítóhoz beszélni kell a vezetővel aki ad egy küldetést.Ezután a hídhoz kell menni ahol 5 - 6 ellenséges fogadó bizottság lesz (ki kell nyírni őket).Amint ez kész két kulcsot kell keresni (ez ugyanaz,mint az alapban a gáztartályos küldi és a kulcsok is ugyanott vannak).Ahol a gáztartály volt ott most egy doksi és egy kulcs van (c jelű).Vissza kell menni Skadovskra és beszélni Fajddal aki elküld a doktorhoz (ugyanott van ahol Noé volt).Elvisz a teleporthoz ahol feltudsz jutni a Déli fennsíkra.Ott meg kell vizsgálni a helikoptert.Pár snork lesz ott azokat kinyírod és bemész a barlangba.2 holtestből a katonánál lesz egy kulcs (d jelű).Vissza kell menni a szennyvíztisztítóhoz leadni a küldit.Ezután vissza kell menni a barlangba (Controller volt) és kinyitni a ládát.A benne lévő cuccot pedig Kardánnak leadni.Kardánnak a toolt én a szennyvíztisztítónál találtam meg de ennek sincs fix helye lehet nálad máshol lesz.A donor artira meg nincs recept hol található kutatni kell az anomáliákat.Még egy tipp:
A helikopternél lévő barlangban van monolit hulla nála egy pendrive ami a cuccai helyét adja meg.Abban találsz svarog detektort azzal könnyebb lesz a keresgélés.Tudom elítélendő de a youtube - on már van végigjátszás a módról kompletten néha én is onnan lestem el dolgokat.(#13208) Dhampir Jó a szemed kolléga és igen ebben a módban is van csoki
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Physicist03
senior tag
-
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #13212 üzenetére
Azért ez is furcsa felét angolul,felét oroszul irja a küldetéseknek
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #13214 üzenetére
Még jó,hogy nem tettem fel mert csak néztem volna ki a fejemből Te és a youtube összehoztátok nekem a végigjátszást.
Аарпок
-
dodopek
addikt
Ajánlanátok nekem valami okosat a CS-hez? Ha küldetéses, akkor magyarítva, ha csak grafika, akkor jöhet vastagon.
-
félisten
Makoveckinek hogy a fenébe kell megtalálni azt a retkes büdös artifaktot? Hiába van hiper szuper detektorom, azt sem tudom, hogy működik e, mert semmi sem jelzi, hogy az 5 féle elem közül használja e az egyiket.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aarpok
őstag
válasz Plazmacucci #13218 üzenetére
[link] Itt a megoldás ha itt nincsenek akkor elfelejtette lerakni.
Аарпок
-
félisten
-
Aarpok
őstag
válasz Plazmacucci #13220 üzenetére
Az elem merülését a hud alatt egy kék csík jelzi legalább is a simában jelezte,de lehet hogy az enotban is.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
válasz malercoo #13225 üzenetére
A doksikat egyenlőre hagyd meg.A szabadságosoknak dolgoztál már?Ott vannak az erdőgazdaságnál 4.500 Ru - ért beengednek.3 küldi van náluk és azokat jelöli mindig hova kell menni.Sevcenkon is (talán ők a Duty) van 2 küldetés.Az egyik egy kiméra - gyilkosság a másik lényegében csak elküld a doktorhoz.Előbb - utóbb a körantennánál is lesz küldi.Azt majd elfelejtettem az alállomáson a banditáknak is van 2 küldije.Oda úgy tudsz bejutni kell nekik 6 db nagy zöld evőkészlet (nem a sima hanem amelyiknek 6 - os van a nevében), 60 db 5.45 - ös páncéltörő,240 db 5.39 - es páncéltörő lőszer.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
félisten
-
Aarpok
őstag
válasz Plazmacucci #13227 üzenetére
Lehet butaság de ha ráviszed az egeret nem ír semmit róla?
Аарпок
-
dodopek
addikt
Az nem a minden tulajdonságot fejleszt? Ami a fullra húzás után még dob rajta egy kicsit. Azt hiszem hogy minden főalkatrész cseréje, vagy ilyesmi magyarra fordítva...
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
Ha olyan az ikonja mint egy szerszémkészletnek, akkor az a fő alkatrészek cseréje. Megnöveli az összes tulajdonságát a fejlesztett dolognak.
-
félisten
-
Physicist03
senior tag
válasz Plazmacucci #13233 üzenetére
Zatonig ne várj mást, mert a Kordoni szerelő más fejlesztéseket nem tud elvégezni. Ha Kardánnal vagy Nitrónál megszerzed a bónuszt akkor 1k/2k lesz egy fejlesztés vagy még kevesebb is.
-
félisten
válasz Physicist03 #13234 üzenetére
Nekem pont a kordonnál tudott a szerelő mindent megcsinálni. Olyan fejlesztésem van ak-ra, amit nitro csak 3 féle toolkittel tud megcsinálni
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Physicist03
senior tag
válasz Plazmacucci #13235 üzenetére
Érdekes, nálam csak 1-2 dologra volt képes. Mindegy is, az a fő, hogy megszerezd a bónuszt, mert ha nem akkor nem fogod birni pénzzel a fejlesztéseket
-
bunfi
őstag
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogy találok egy egybefüggő leírást, playthrought az SGM 2.2 Enot-hoz, mert rengeteg specializált kérdésem lenne, amit - ha jól emlékszem - Physicist03 által linkelt térképek nem válaszoltak meg (főleg a cirill betűk miatt) és magamról nem tudok rájönni, hogy mi a feladat.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
rétisün
veterán
enothoz (is) van magyarítás, azzal elég jól el lehet lenni. eddig legalábbis mindenki boldogult vele, ha mégse, akkor meg kérdezett itt, elég sokan végigtoltuk, biztos tud valaki segíteni.
(#13238) Physicist03: pont ezt mondom én is.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
bunfi
őstag
válasz Physicist03 #13238 üzenetére
Azt is elfogadom, szerintem jutok vele valamire.
Kérdés: elmentem a mocsárba, a fűrésztelep mellé (ahol az egyik lezuhant helikopter van és a vérszopófészekből oda vezet ki az egyik alagút), de nem igazán tudom, minek kellene történnie vagy mit kellene tennem. El tudnád mondani, hogy minek kellene történnie?János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
félisten
-
rétisün
veterán
válasz Plazmacucci #13241 üzenetére
a szerelőnek a 80 cucc a zöld dobozba, gondolom. jóval olcsóbban javít, fejleszt, ha megvan a bónusz.
(#13240) bunfi: ha jól emlékszem, ott csak a helikoptert kell átvizsgálni, de ahhoz kell a kulcs, amit szokolovtól (a másodpilóta) kapsz meg.
illetve később még lesz olyan küldi, hogy valami artit kell összeszedni ott, meg detektort a tudósok szerelőjének.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Physicist03
senior tag
válasz Plazmacucci #13241 üzenetére
-
malercoo
csendes tag
válasz Aarpok #13226 üzenetére
az erdőgazdaságnál egyből kilőttem mindenkit / enot beidegződés/a banditákkal is végeztem, a dutys küldiket megcsináltam aztán azokat is melegebb éghajlatra küldtem / az egyik dutysnál volt rejtekhely pendrive ami egy seva öltözéket, pénzt, két javítókészletet meg egy vegyvédelmi sisakot tartalmazott / majd újra kezdem ha kijön a többi része
-
bunfi
őstag
válasz rétisün #13242 üzenetére
A helikopter az később lesz és tudom (sajnos), hogy a kulcs jupiterben lesz csak meg. Viszont a jelenlegi feladatom szövege a következő: Fontos információ: találd meg az ismeretlen erekjét a fűrésztelep mellett. Végigpásztáztam a helyet, de csak egy vérkövet találtam ha jól emlékszem.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Aarpok
őstag
Egy kis háttérinfó,hogy miért nincs még Stalker 2 : [link]
(#13244) malercoo értem szerintem utána is kilőheted volna őket amint megcsináltad nekik a küldiket.Mondjuk én nem bántottam egyiket se megvoltak küldik mentem máshová.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
-
Aarpok
őstag
Lehet a mocsárban lesz ahol a lezuhant helikopter van.Nézd meg ott is vagy a fűrésztelepnél is van savas anomália lehet ott van.
(#13247) PeL megint megmondtuk a frankót
(#13250) bunfi Á ezeket nem kell mindig komolyan venni emlékezz csak mikor kezdődik a játék és beszélni kell a parancsnokkal hát az sem az útközepén ácsorgott[ Szerkesztve ]
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest