- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz KSparrow #33250 üzenetére
ebben egyetértünk, csak más meg ne lássa
az kérem teljes eeprom törlést végez, IMEI 0, RF kalibráció 0, igaz független lesz, de telefonnak többé nem jó
ha visszaírod az IMEI-t attól még térerő nem lesz
RF kalibráció meg minden telónál egyedi, valami hozzávetőlegessel kb megy a D900i
végül annyiba került a móka, mint egy standard függetlenítés, de mikor az e250, meg a többi fos divat volt, akkor mindenki nyomkodta a kódot befelé ahogy tudtaegy újabb Samsungot, pl S5230, meg ki lehet ilyennel nyírni
független lesz, de soha többé nem tudod bekapcsolni, mert unfreeze kódot fog kérni
ami ugyanannyiba kerül mint a függetlenítő kód -
bunkomen
aktív tag
válasz quailstorm #33251 üzenetére
akkor valaki eléggé vicces kedvében volt samsungéknál amikor ez a kód napvilágot látott
Üdv
-
KSparrow
őstag
válasz quailstorm #33251 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan kód, ami a világon az összes Samsungba beírja
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
quailstorm
nagyúr
én meg az erkölcsi züllést egy Samsung androidos telóval kezdtem, egy i9000-rel
azelőtt azt mondtam én droidért pénzt soha
jahogy N900-ra még böngésző sincs pár év után
azóta folytattam a züllést, jelenlegi telóm MTK-s kínai, nem rootolt és újonnan vettem
Mondjuk MTK-s és kínai volt már, Alcatel OT-E105, jó régen, a Siemens A35 után.Alapvetően Samsungék mindig elrontanak valami nagyon egyértelműt, de van elég sok használható modelljük, meg még több nevetségesen szar.
Például a nemrég előkerült L700 se rossz ám. Nokia 6300 mellé lehet állítani, igaz zenében és javaban messze alulmarad, meg böngészőben is. -
4dim
csendes tag
válasz quailstorm #33255 üzenetére
férjem és nagylànyom volt samsung pàrti amíg àt nem téritettem őket nokiàra
a levetett vasak meg kötelezően nàlam landolnak
még Kazincbarcikàról meg Salgotarjànból is ide pestre nekem tovàbbítódnak__kinek csak a szerep kell, nem ragyog, s mit sem alkot a makacskodó__
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #33257 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az E250 egyáltalán nem volt drága.
Sőt, egy akkori Symbianos okostelefon a többszörösébe került, de még egy jobbfajta kamerás Sony Ericsson is a többszöröse volt árban.Akkoriban az szerintem elég jó el volt találva, mert a megfizethető kategóriában egész jónak számított.
Egyébként minden "kor"-nak meg volt a maga ilyen telefonja. Pl. S5230, Galaxy mini, Live with Walkman stb.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
KSparrow
őstag
válasz sz.balazs.95 #33258 üzenetére
corby meg monte..
-
4dim
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #33258 üzenetére
__kinek csak a szerep kell, nem ragyog, s mit sem alkot a makacskodó__
-
quailstorm
nagyúr
válasz KSparrow #33259 üzenetére
Monte is gyors, flash alapú telók közt korrekt, még multitaskot is tud.
Igaz, ez annak fényében kurvagáz, hogy 128MB RAM és 300MHz-es Qualcomm proci van benne. S60v5 futna rajta
Persze normális böngésző nincs, és a képernyőt elforgatni nem lehet, ha igen, ott sincs értelme, mert pl nem qwerty lesz, mint S5230-ban, hanem a numerikus forgatja el. Remek
Ha raksz rá custom romot akkor viszont már lesz qwerty.De a Jet a legjobb akkor is. Okostelefon hardver, S5230 szoftver. Valóban fut rajta a droid, le lehet tölteni a netről, rárakni. De a Samsung csinált egy telót, ami smarter than a smartphone
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Monte az nagyon alaptalanul van szidalmazva. Megbízható volt az, wifije erősebb volt egy csomó újabbnál is, akkuidő 2-3 nap nálam. A corby egy fos volt viszont, azt valljuk meg
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sz.balazs.95
veterán
Na azokról én sem tudnék most hirtelen túl sok pozitívat mondani.
(#33262) quailstorm:
WM van a Jet-re?
Szerintem azzal lenne az igazi. Sőt, már eleve azzal kellett volna kiadni.
Az Android szerintem idegen ettől a mobiltól.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
4dim
csendes tag
-
félisten
válasz quailstorm #33255 üzenetére
Há'neked mi bajod a remek N900 böngészővel? A Flesst már nem szereti, de lehet vele internetezni.
Én legalábbis szoktam. Simával is, meg Operával is. Vagy nem lehetne már? -
4dim
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
így már látom mi ez, azért ez nem ér fel egy K750-nel egyáltalán, de a korabeli telók közt korrekt volt
(#33266) dying_star: nagyon régi, meg újra kéne húznom az rendszert mert szétbarmoltam. Tehát még fagy is.
Ettől függetlenül régi. Rettenetesen. Kitkat böngészőjével sokkal többre megyek. -
félisten
válasz quailstorm #33268 üzenetére
Igazából, nekem még nem volt ilyen időtálló telóm.
Mondjuk én nem netezek masszívan rajta, leginkább ide fórumra szoktam felnézni róla, meg néha hírportálok mobil verzióit olvasgatom, ezeket röcc nélkül eszi.
Összetett modern desktop oldalaknál persze vége van (igaz, Opera még azok közül is korrektül kezel sokat).
Btw, nagyon összeállt tényleg, úgy néz ki. Ez már nálam marad végleg. -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #33269 üzenetére
nekem meg pont az összetett desktop oldalak kellenek
szinte semminek se használom a mobil verzióját -
félisten
válasz quailstorm #33270 üzenetére
Arra meg amúgy is kicsi. Tablet célszerűbb ilyesmire, nem?
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #33271 üzenetére
nem fér a zsebembe
nem otthon szarakodok telefonnal, ne aggódj
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz quailstorm #33272 üzenetére
Hát gondoltam. Engem nem zavart a tablet, mikor volt.. egy kis válltáska úgyis van nálam mindig, fér bele kaja, pia, tablet. Úgy vagyok vele, hogyha olyan marha fontos neteznem, akkor az minden bizonnyal nem a semmi közepén lesz kempingezés, vagy kerékpározás közepette.
Neked hol van szükséged rá, ahol a telefon még oké, de a tab már nem? -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #33273 üzenetére
Iskola, úton a semmi közepén, havernál. Vagy szerelés közben valami szűkös helyen, garázs.
Másik baj, hogy hogyan viszem a tabletet. Ami 10 centinél nagyobb, azt én eltöröm. -
félisten
válasz quailstorm #33274 üzenetére
Drótozd a hátadra.
Iskola, ó.. emlékszem, mi gimiben N-Gage-en csapattuk multiban a pad alatt sokszor.
Nehezítette a dolgot, hogy velem együtt csak 3 embernek volt N-Gage-e, de sokaknak volt egyéb Symbian, és sok multis játék jött ki simán S60-ra is.
Meg a bt alapú üzengetés... heh. Repül az idő.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #33275 üzenetére
minálunk akkora a technikai túlképzettség, hogy a mai napig papír alapon megy az üzengetés
de iPhone 5S az van, mert az köll -
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #33276 üzenetére
LOL
-
félisten
válasz quailstorm #33276 üzenetére
Nálunk az egyik gazdag srác Nokia kommunikátorral rohangált. Arra mondjuk már nem emlékszem, melyikkel, de a belső kijelzője már színes volt.
Én az akkori jobbik PC-m adtam el, hogy legyen N-Gage-em, a rosszabbikon meg épp elfutott az első Deus Ex, amivel legtöbbet játszottam, úgyhogy win-win volt.[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Elemezzük ezt a mondatot "férjem és nagylányom volt samsung pàrti" . Akkor te egy hölgy vagy, ráadásul egy tisztes családanya, aki telefonokat gyűjt????? Ez fordítva szokott lenni, a férjek gyűjtenek telefont, és a feleségek mondják, hogy "egyszer ha nem leszel itthon, kihajítom a kacatjaidat".
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
4dim
csendes tag
válasz zorzy4 #33279 üzenetére
beletrafàltàl (én igyekeztem olyan figuràcskàt vàlasztani,
ami egy őszülő nénikére hasonlit...)
nàlunk _igen_ forditva van
én mindent gyűjtögetek, ő meg mindent kidobogat
a varrógépem szekrénykéje a fő mentsvàram[ Szerkesztve ]
-
Dr Dee
tag
válasz FoxiestFox #33275 üzenetére
Fiatalság,bolondság!
Mikor én középsulis voltam,mi is játszottunk telefonokkal. Csak mi pénzt kerestünk velük,nem is keveset! Akkor napi 5-6000ft-ot😁 Miattunk nem adta vissza a le nem beszélt pénzt...
-
ferret77
aktív tag
Van is ilyen 2 forintosom Ebből a korból megvan az összes fém forintos.
-
MurdR
veterán
válasz Stefan0201 #33290 üzenetére
Válaszoltál egy pár éves hsz-re...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
Van r320-am. Ami nem kell annyira.
-
Dr Dee
tag
Gond van a Panasonic-kal? Vissza veszem!!
-
-
zorzy4
addikt
válasz Stefan0201 #33296 üzenetére
Semmi rosszindulatú beszólás, nem volt ebben szerintem, ezen nem érdemes felhúzni magad. Csak mégis feltűnő, és azért jelzete a kolléga.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MurdR
veterán
-
bunkomen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest