- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
Sziasztok, szeretnék fehér átlátszó üvegfóliát venni Kínából. Olyan kellene ami nem ér ki teljes a széléig van aminek ajánlott a megvétele? Aki tud küldjön linket, hogy honnét lenne érdemes vásárolni
Köszönöm előre is akik válaszolnak -
OberMotz
aktív tag
válasz Zozo0525 #5950 üzenetére
Ez alapján meg lehet csinálni:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5/how-to/guide-enable-camera2-api-root-vince-t3821903
Az XDA topic első hozzászólásában van a lényeg, az "adb shell" parancstól kezdődik az okosság.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz OberMotz #5949 üzenetére
Koszonom, twrp van termeszetesen, rootot nem akarok mert a bank appok nem szeretik.
Ha feldobom a Gcam-et es utana jon esetleg uj stable, fel fog menni zokszo nelkul?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz kigyi_23 #5958 üzenetére
koszi a valaszt, ez nalam meg beleferne.
kar hogy a tegnapi clean install utan is par percenkent feleled a telo, pedig Karavik leirasa alapjan csinaltam, mindent legyalultam.
ejszaka peldaul 100-rol 91-re merult kb 7 ora alatt.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
MODERÁTOR
Mondjuk 11 óra alatt 25% nem olyan rossz(bár a SOT tippre 1 óra sincs), de az a felélesztgetés nem normális.
Az is érdekes, hogy az elején(aludtál?) a diagram teljesen ok, aztán látszólag a semmitől egyszer csak jobban beindul, pedig a felélesztések száma előtte is hasonló volt..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
vegyszer
addikt
Nekem ez volt az egyik ok, ami miatt telót kellett nézni. Hiába volt az előzőben 4000mAh akku, és csak 5" kijelző, de ha adtam neki Google és Mi fiókot, és Bluetooth-ot is, bizony bizony, mire a melóba eljutottam, már 70% alá értem.
A meló meg talajszint alaltg volt, itt már nem csak a nemalvas volt a gond, hanem a folytonos térerő kergetés. Maximum másfél óra teljes SOT nélkül (reggel 5:30 15:30 között) délután fél négyre 30% alá esett.Egyszerűen nem leltem az kiáltó okát, részben a Bluetooth (mi Band 2), részben a mi fiók volt a hibás. Mindkettőt kilőve javult a helyzet, de jó nem lett. Akkor se aludt tiszta telepítés után.
Most meg volt olyan, hogy a kezdeti ismerkedés alatt 6 óra kijelző idő jött össze, és még volt benne némi szufla.
Elsőre lenyűgözött, másodikra letaglózott.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
mgaben
senior tag
válasz Zozo0525 #5968 üzenetére
hát van 1-2 fjúcsör a rom buildernél. GPS optimalizálás, Center clock, bár ezek a teljesítménybe nem igazán szólnak bele. De van a xiaomi sync daemon eltávolítás (valaki mondta, hogy az tök jó), meg biztos van még esetleg olyasmi ami nem "látható" így. annyit tudok, hogy nekem működik stabilan, nem igazán volt vele semmi gondom.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
niklebi
senior tag
Valaki tud segíteni! Az esimes okos órámon csak akkor működik tökéletesen a távoli elérés funkció amikor a telefon töltőn van. Mindegy, hogy 100%-on, vagy 20%-on van a telefon, rövid időn belül megszakad a kapcsolat és nem is áll helyre. Minden létező engedélyezve van, vagy ki van kapcsolva ami szerintem megakadályozza, hogy megszakadjon a kapcsolat. Mi az ami töltéskor be vagy kikapcsol? Szerintem az akkumulátor kimélő a gond, de azt nem lehet tiltani.
-
niklebi
senior tag
Akik custom romot használnak tőlük kérdezem, hogy szerintük melyik a legstabilabb, vagy a legjobb rom? Privátban szeretném ha pár szóban leírnák a véleményüket. Nekem fontos lenne mit hogyan kell telepíteni, mit kell letölteni, pl. mi az a Gap, és mire kell stb,stb. A visszaváltani is hogyan kell ha nem jönne be a custom rom. Ki akarom próbálni, hátha azon működne az óra rendesen. Jelenleg Xiaomi.EU rom van a telefonon.
-
-
BikeZ
tag
válasz Dr.FantastiK #5973 üzenetére
Üdv!
Nekem jöhet egy link, ugyanis ami Omni Rom-ot én leszedek egyiket sem tudom telepíteni. És 8.1-ből nem Agusztus 12 az utolsó.Válaszodat előre is köszönöm!
-
vegyszer
addikt
Valakinek volt itt olyan gondja, hogy a frissítsek alatt után zizeg a teló.
Namármost, ha amíg tölt le az app (legyen az Letöltések app, vagy a Play store) hosszan nyomva kijön, hogy milyen értesítést adjon (rezgés, hang, LED).
Ha ott mindent levesz a jómunkásember, akkor nem kell emiatt a telót szidni/eladni..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dr.FantastiK
őstag
pedig , DE , az Omni rom 8.1 -bol az Augusztus 12 az utolso / Legfrissebb.
link : https://dl.omnirom.org/chiron/omni-8.1.0-20180812-chiron-WEEKLY.zip
>>> ahhoz hogy felmenjen , kell : twrp 3.2.3 ++ firmware Global 10.0.2 oficial Stable.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
niklebi
senior tag
válasz Dr.FantastiK #5979 üzenetére
Ha jól értem a Xiaomi.EU romra nem tudom telepíteni. A firmware Global 10.0.2 oficial Stable. telepíthető TWRP-ből, vagy flash-elni kell?
Szerk.: pont most akartam neki állni, még jó hogy megnéztem a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
-
kokii
tag
válasz Dr.FantastiK #5973 üzenetére
Holnap nyílik a bootloaderem, és tervezem ezt telepíteni, amíg nincs stabil 9-es. GCam-et teszteltél már vele? Melyik működik vele patenttul?
-
vegyszer
addikt
Tegnap táppénzen lévén nyomkodom a telót.
Egyszer csak kimúlik belőle az elem.
Töltőre teszem, mondom ugyan mennyi volt a screen idő.
Hát ennyi:Kb duplája érzésre, mint szokva volt a Redmi 3 Pro alatt.
Hiába kisebb az akku, nagyobb a kijelző."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Barthezz2 #5990 üzenetére
A tavalyi utolsó global dev rom van fent.
Igaz, ez főleg YouTube és böngészés tette ki otthoni WiFi mellett, olyan 20% körüli fényerővel (szobába nem kell több).
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
niklebi
senior tag
válasz Dr.FantastiK #5988 üzenetére
Én is kihagyom az Omni romot. Tegnap mikor válaszoltál már vagy 5 órája álltam vissza Xiaomi.Eu romra. Mindent jól csináltam--->Törlés-->D.C.S.D--> fw. 10.02 telepít-->Omni 8.1 telepít--> 8.1 Pico Gap telepít--> újraindít--->visszamegy a TWRP-be. Még egyszer megpróbáltam, többször újraindítottam, de mindig TWRP lett belőle. Így ment vissza az EU rom. Ennyi. Az XDA-án írták amit ma olvastam, hogy a MIUI-nál lehet kell a full Data törlés.
-
addikt
válasz vegyszer #5991 üzenetére
Ilyen körülmények között azért ezt nem nehéz összehozni. Kb az első két hét nálam is így telt amikor megvettem a telefont, de abszolút nem életszerű otthon egy telefonról élni.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
vegyszer
addikt
Nem azt mondtam, hogy életszerű.
Szobafogságon voltam. A hálószobában.
Ezt meg csak azért, hogy a 2½ éves fiam ne vegye észre, hogy otthon próbálok lábadozni. Mert végtelenül apás...[ Szerkesztve ]
-
BikeZ
tag
válasz niklebi #5992 üzenetére
Próbáld ki a mi-globe rom-ot.
Az eu rom- nál jobbnak tűnik, egyszerűen felmegy. Te tudod össze állítani mi legyen a telepítőben.
Nekem Full Data törléssel sem ment fel az Omni, de videókon elnézve a kinézetét (nekem az is számít) talán jobb is.[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
this is life
Ármester
válasz niklebi #5996 üzenetére
Lakatold le az adott app-ot , akkumlator ki eloben allitsd be a nincs korlátozást , illetve kapcsold be az adott alkalmazast automatikus indulasra .
Ma jott meg a miui 10,02,2 eu rom , porgosebbnek tunik a telefon , vissza is kapcsoltam az animaciok skálázását 1-re , kicsit átszabtak egy ket beállítást ,az aksi szazalekos kijelzese bekerult az akkumulátor piktogramjaba , a hw test is kulon menupontot kapott , de a regi is elerheto ,valtozott a biztonsag applikacio is ..stb eddig no problem az updatet .
Ui: Nekem pedig pont a miui a lenyeg , megszoktam mar a gui/ux-et , mas nem fekszik annyira nekem .
Nalam gond nelkul futnak a háttérben az alabbi appok : Pebble, Messenger lite ,viber ,WhatsApp, teamviewer ,mi router, roidmi ,gmail a levelezésre ,pi music player , vanced youtube ,line,adaway ..stb .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
niklebi
senior tag
Vannak olyan programok amikhez mondjuk tartoznak segédprogramok. Ezek láthatók a telepített programok között, ott lehet nekik mindenféle engedélyeket megadni, de nincs ikonjuk. Így megnyitni sem lehet őket, és ezért lelakatolni sem. Hiába adom meg az akkumulátorkimélőnél, hogy nincs korlátozás a Miui fogja és egy idő után megváltoztatja. Csak zárolni tudom őket amit most ki is próbálok, de ez szerintem nem fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest