- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
hupsz, azt javítanám a kommentem kapcsán, hogy az új firetv 4k stick változat nem amlogic-os, hanem MTK8695+MT7668 chipsetes [link], 1.7GHz x 4, 1.5GB ram. Persze a technikai dolog mellett a rá optimalizált rendszer is fontos. Amelyik országban támogatott, ott biztosan kényelmes a használata.
-
tomigonzo
aktív tag
Na akkor ON tema,
ma ugy magatol visszakapcsolodtak a rendszer hangok.
MOndjuk legalabb nem fagyott szet tole D
-
trafipax
tag
válasz tomigonzo #2399 üzenetére
by the way az amazon sticken ( a régin ) le van tiltva nálam a youtube... amit ugye (ha jól tudom) a google tíltott le, nem én szórakozásból. az amazon meg úgy oldotta meg, hogy silken vagy firefoxon keresztül (addon) lép be a YT-ra. Az amúgy is harmatgyenge erőforrás így elvérzett végleg. Én emiatt vettem Miboxot. meg előtte más androidox boxokat is.
[ Szerkesztve ]
elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
tomigonzo
aktív tag
-
er2es
tag
https://www.gizmochina.com/2018/10/09/mi-box-s-launched-new-design-new-remote-cheaper-price-tag-but-old-internals/
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-s-mdz-22-ab-officially-announced-with-android-oreo-8-1.46899/
-
azbest
félisten
A miui.eu topicban rögtön valami zagyvasággal kezdett a jóember. Gondolom a mibox 4 kínai verzió procijának (s905L) specifikációját másolta be, ami viszont nem lehet valós, mert az nem támogat vp9-et, ami androidtv 7-től kezdve kötelező. Ráadásul a dolby kapcsán -H változat kell legyen. Szóval valószínűleg ugyanúgy s905x-h, mint az eredeti változat. Real codecet az a chip is támogat.
-
er2es
tag
válasz donjohnson #2408 üzenetére
hát igen, "régi" mi box tulajoknak semmiképp nem éri meg váltani - viszont új belépőknek jó ajánlat lehet akkor ha az új szoftver rendben lesz (és remélhetőleg a "régi" mi box is megkapja a frissített szoftvert)
-
törölt tag
Sziasztok. 2db miboxom van, alapvetően külső tárolóról filmet nézünk a segitségükkel. Mit tehetek az ellen, hogy egy idő után, ha nem használjuk nem kapcsolnak be? Ilyenkor nem reagálnak a távra, csak a táp ki-be segit.
-
gyugyo79
addikt
válasz #27439616 #2411 üzenetére
Te semmit.
Build 2303 - Bug Feedback"13. Mi Box 3 cannot be taken out of standby mode after 8 hours+"
De a többi itt felsorolt is csak a Xiaomi által javítható.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz #17954112 #2416 üzenetére
Az uj minimalisan kulonbozik a "regitol", ami, marmint a regebbi verzio ha normalisan mukodik boven kiszolgal(na) szinte minden igenyt amit egy ilyen doboztol egyszeru felhasznalo elvar. Pro/kontrakat olvashatsz itt alant, napi elmenybeszamolokkal a hasznalat soran felmerulo joval/rosszal. Szerintem a tobbi "kinai" tv okositoktol jobb, minosegibb kivitel, android 6 rendszerrel stabilabb mukodesu (mint az ujabb8s verzioval). Ha alaposabban es gyorsabban kalapalgatnak az oprendszeret kevesebb bosszuagot tudna okozni a felhasznaloknak.
-
espista
senior tag
Sziasztok! Mióta frissült a boxom 8.0-ra, azóta a VLC folyton elfelejti a hálózatra kötött HDD belépési azonosítóit. Állandóan újra meg kell adnom neki a felhasználónevet és a jelszót. Mivel lehet gond? A 8.0 vagy a VLC. Van valami javaslatotok rá? Másik lejátszó, stb...
Romani ite domum!
-
tomigonzo
aktív tag
most, hogy egy pauset kovetoen (kodiban) bekapcsolt a kepernyokimelo (az androidos) keptelen ez a szar ujrainditani az eppen lejatszott filmet,
nem nincs magyarazat, magatol parositotta mar a taviranyitot, es 2x ujrakezdte a filemt gomnyomas nelkul. -
tau_ba
tag
Sziasztok, megjott nekem is a Mibox3 (MDZ-16-AB) . Erdekes modon nem frissitette magat, meg mindig 6.0.1-en van. Ha akarja frissiteni magat, akkor meg lehet valahogy akadalyozni? Youtube, Kodi (filmek NAS-rol) meg ok, bar nem vagyok fenekre ulve a kepminosegtol (mondjuk Apple TV 3 v. 4-hez kepest). Ami viszont akerdesem lenne, hogy a Netflix masoknal hogyan mukodik? Nalam van a kep es a hang kozott legalabb 1mp keses, igy gyakorlatilag hasznalhatatlan. Sajnos foleg erre hasznalnam, ugyhogy lehet eladasra kerul. :-( A tav viszont szuperul megy.
-
azbest
félisten
Mivel első indítása a boxnak, amin több hónaposak az alkalmazások, valsz a play store éppen bőszen frissíti az appokat és magát a háttérben. Hagyd hogy megcsinálja ezt. Utána már nem kéne, hogy gond legyen.
Kivéve, ha elfelejtetted mondani, hogy bluetooth hangszóróval / fülessel használod. Mert az előfordulhat, hogy késik.
A 8ra frissítést elvileg nem teszi meg, ha nem nyomod meg a menüben hogy csinálja. Gyakorlatilag vegyesek a tapasztalatok. Lehet most már nem csinálja magától.
[ Szerkesztve ]
-
tau_ba
tag
Koszi szepen, akkor adok meg neki egy eselyt. Amugy tetszene, meg eleg is lenne arra, amire szeretnem, de a Netflix fontos lenne, hogy normalisan menjen. Teven keresztul hallgattam, ott nem kene kesnie. A masik problema az mar a Netflix appbol ered, hogy a feliratok nagyon hulyen neznek ki. :-( Kozponti beallitasok vannak, es ami mobilon jol nez ki, az teven nagyon nagy.
-
azbest
félisten
-
kuttykurutty
csendes tag
Hali!
HBO Go mikor telefonról kiküldöm a boxra van hogy az oldalán a képnek szürke csíkok ugrálnak. Meg lehet ezt valahogy szüntetni, vagy ez ilyen?
-
azbest
félisten
válasz kuttykurutty #2427 üzenetére
chromecast/googlecast módban külöd, ugye? Nem képernyőtükrözéssel.
Gyengébb minőség változatnál láttam már ilyet cast módban, azzal nem tudsz mit tenni. De az eleve gyatra és homályos minőség volt. Ha folyton váltogatja a minőséget, akkor a wifid vagy neted sebessége kevés / instabil.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz kuttykurutty #2427 üzenetére
Nálam tabról átküldve hibátlanul megy 5ghz-es wifin.
-
OrangeBud
tag
Most dugtam össze egy mi box 3-at a tévémmel. Szinte csak is az HBO go miatt. De nem találom sehol. 😛 Lehet nem is fogom?🙃
-
azbest
félisten
válasz OrangeBud #2430 üzenetére
Hú de sokszor beszéltünk már arról, hogy a hbo go androidtv rendszerre nem került még publikálásra ebben a régióban. Ellenben ha a telefonos appon ugyanazon a wifin vagy, mint a mibox, akkor meg kell jelenjen a cast ikon, amivel távirányítóként használva a telefont, a mibox googlecast módjában el tudod indítani a hbo go cast alkalmazást. Ez a mód támogatott jelenleg.
Nem hivaltalos módon a kodi-hoz van nem hivatalos plugin, amivel külső segítség nélkül is lehet a távirányítóval használni az előfizetést.
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a Xiaomi Mi Box 3 vezérelhető-e mobilról?
Most tervezek venni egyet.Előre is köszi a válaszokat.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
veterán
Agyalok egy ilyen cucc beszerzésén... jó lenne a régi Samsung D5500 tv-m egy kicsit felokosítani.
Nincs semmi tv előfizetésem, jelenleg a földi digitális jelet tudom venni . Van lehetőség android alatt valamivel magyar adókat nézni? tv2 rtlklub stb...
Ti mire használjátok főként a boxot?
Ha töltök majd le Chrome-ot akkor gondolom kell hozzá egy billentyűzet is?Köszi előre is a válaszokat!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
erzol
őstag
válasz gyuri81 #2434 üzenetére
Másfél évig telenor mytv-vel használtam, de az fizetős volt. Hibátlanul ment egy samsung le40c650-el.
Most már csak nasról nézek filmeket vele.
Mivel android tv oprendszerrel megy, így a play áruház kínálata erősen korlátozott.
Alternatívaként az aptoide-ből mindent lehet telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz gyuri81 #2434 üzenetére
ja, ahogy sokszor írtuk, nem asztali pécé helyettesítő, a chrome bár fut rajta, de nem lesz akkora élmény, mint egy rendes pécén sok rammal. Nem is biztos, hogy úgy jelenik meg vagy
Neftlix, kézzel feltett prime video for androidtv, hbo go cast mód és kodi alól nem hivatalos pluginnal, mert úgy kényelmesebb. Szóval előfizetésekhez. Meg persze youtubehoz is. Ezen kívül helyi nasról is kodival lejátszás.
Ja a mytv otthon is jól megy, csak abban a köszszolgálati ingyen minicsomagom van csak most.Az androidtv 8on a saját interlaced élő tévé stream nem olyan jó, mert elkutyulták a dekódert, szal arra mostanság nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
achon
aktív tag
Tegnap oreo alatt nem működött a beépített Chrome Cast. HBOgo képét akartam kitenni, de "Kapcsolódási hiba" üzenetet kaptam.
Már próbáltam mindent, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve letöröltem a Chromecast app frissítést az alkalmazásoknál és láss csodát működik rendben.
Valamiért az 1.33xxx verzió hibásan működik a gyári 1.31xx meg rendben megy.
Hátha segít valaki másnak is az infó.[ Szerkesztve ]
A legszebb múzsa a határidô.
-
Joco2017
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap vettem egy MI Box 3-at. Az volt a szándékom, hogy Horizon Go-t használok rajta. De nem lehet a Play áruházból telepíteni ilyesmit, úgy tűnik csak filmet, zenét játékot. Mit lehet tenni? Köszönöm!
-
Joco2017
újonc
válasz zhorvath #2439 üzenetére
Köszönöm! Engedélyeztem az ismeretlen forrásokat. Megpróbáltam egy pendrivra rámásolni a Horizon Go alkalmazást, de a pendrivon nem látszott semmi. Külön meg kellene formáznom valahogy?
Egy másik érdekes dolog ezzel az eszközzel kapcsolatban, hogy úgy tudom már frissítenie kellet volna Oreora, ezt sem történt meg. Vagy nem erről az eszközről van szó? -
tau_ba
tag
El lehet odazni a frissitest Oreo-ra, vagy ha mar kikuldtek akkor firssiti magat?
-
gyugyo79
addikt
Én elajándékoztam és az új gazdája tökéletesen elégedett vele YouTube, Plex kliens, Kodis HBO GO ra van/lesz használva Nyugdíjasok által. Mióta oda adtam nekik egy kicsit több mint egy hete azóta egyfolytában nyúzzák egész nap (nagyrészt Plex meg YT a kodis hbo az nekik már nem volt teljesen könnyen érthető, hogy be kell lépkedni, szerintem majd ha lesz natív app akkor az a nekik való ...). Pont ma beszéltem velük, hogy milyen, csinálta e bármelyik hülyeségét amire felkészítettem őket, de semmi....
Náluk estére az elosztó le van kapcsolva mikor bekapcsolják indul el a rendszer, a routerükkel szereti egymást ezért nincs olyan, hogy elmegy a hálózat stb. Szóval szerencsés környezetben és felhasználás mellett és nem túlzott igényekkel el lehet használni úgy is, hogy örömet okoz a használata.Én meg látom a Shielden, hogy milyennek kellet volna lennie, hogy megtartsam (csak van egy nem elhanyagolható árkülönbség). De viszont itt tényleg minden működik ahogy kell és mindig ,+olyan funkciók is vannak rendszer szinten ami a miboxba nincs is (android tv)...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest