- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz joker1220 #17696 üzenetére
Májusi fw-ből kiindulva, én nem számítok jóra 8.1 fw-től.
Ráadásul kényszer érzetem van 8.1 kiadásának, mert ennek februárban kellett volna megtörténni, most P bétája kellene mennie.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
válasz joker1220 #17696 üzenetére
nálam nem okoz gondot az ipv6...viszont beállítása annál komplikáltabb volt... alapból csak ipv4et használt, mostár megy ipv4v6 egyszerre... egy idő után az ipv4 megszűnik majd, mivel sokkal kevesebb címtartománya van mint az ipv6-nak... a digi egy időben mindenkinek publikus ipv4-es címet adott,aztán a címek rohamosan fogytak,az ügyfelek száma meg rohamosan bővült, így átállt a digi átált egy olyan megoldásra hogy a kiscsomagos ügyfelek alhálózatra kerültek,így megspórolt egy rahedli ipv4 címet... a diginél csak 2,5 éve van ipv6,de addig nincs előnye még a legtöbb szerver nem áll át ipv6ra,mint jelen esetben a microfost...de lehet kezeli az ipv6ot,de csak fizetős ügyfeleknek...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MadMancs
veterán
válasz st3v3np3t3r #17707 üzenetére
2 dolog nem teljesen stimm.
Nem csak kiscsomagosakat raktnak NAT mögé hanem mindenkit. Aztán aki szól visszarakják publikusba. Én is így voltam. Pedig gigabit nem mondható kis csomagnak.
Illetve digi IPv6 ja is tud hulladék lenni. Nagyon sűrün belefutok hogy ha be van kapcsolva IPv6 akkor sok szolgáltatás és weboldal elérhetetlen vagy épp csigalassú. Olyankor IPv6 off és mindenki happy. Másnap bekapcs hátha helyrebillent. Általában megjavul.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz MadMancs #17708 üzenetére
nekem kb.1hete van ipv6 képes routerem,azóta folyamat megy,bekapcsolt ipv6al, semmi gondom nincs vele,100/100as digi, a nattolást nekem a telefonos ügyintéző mondta, anno nekem is kellett publikus ip...akkor mondták, ha 200as csomagra váltok(akkoriban még volt,már nincs) akkor automatikusan publikus ip-t kapok, meg a 200asnál nagyobb csomagoknál is...ez volt 2017 elején... majd most tervezek megint csomagot váltani, mert a 100Mbites routert Gigabitesre cseréltem...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #17709 üzenetére
Nem unjátok még az OFFOLÁST?
Amúgy meg Archer C2 kb mindenre jó csak arra nem amire kitalálták, egy hulladék szarkupac, max kutyának rágcsálni csont helyett amire alkalmas, szóval én nem igazán dicsekednék vele a helyedben. Valamire való Gigabites AC Router 30.k felett kezdődik.
-
tvamos
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #17709 üzenetére
Akció kamerával készült mp4 file-okat szeretnék másolni a telefonra, Windows intézővel, de nem hagyja magát. Rögtön szól, hogy a telefon majd nem tudja lejátszani, de azért elkezd másolni, majd 2-3 perc után megszakad a művelet. Mi lehet a gyíkja?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
MODERÁTOR
-
válasz DroiDMester #17710 üzenetére
nem kell szidni az Archer C2-őt, aki béna ahhoz hogy beállítson egy routert normálisan,annak sz@rkup@c is lesz... nekem gond nélkül üzemel a sz@kup@c megy róla wifin 3 telefon,1tv és 1laptop, 4eszköz 5GHz-en,1 2.4GHz-en... egyszer sem fagyott le, lassult be... stabilan átviszi wifin a 100Mbites netem...
tvamos: nekem még sosem volt gond a másolással... az AirDroiddal nem próbáltad wifin keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #17712 üzenetére
Nem gondolom, hogy nagyobb lenne, pont akkorára darabol a Sony, hogy jó legyen. A legfurcsább, hogy kettőt engedett, és utána makacslta meg magát.
-
Fall-N
veterán
válasz st3v3np3t3r #17713 üzenetére
+1
Nekem is Archer C2 van és hiba nélkül üzemel 2,4 és 5 GHz-en is. Rajta lóg általában egyszerre a Philips Android TV és két okostelefon. Nem tudom mitől lenne szar.
Ez ugyanolyan, hogy milyen szarok a Philips TV-k, de én csak azt tapasztalom, hogy a két éves modellre is jönnek a frissítések.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bence004
aktív tag
Hali
A ytaland fóliához milye tok műkszik ami nem fogja feltépni a kijelzőről ? -
oxide83
aktív tag
Sziasztok.
Ilyen mobilt tervezek venni ès a megbizhatósága felöl érdeklődnék. Kinek mi a véleménye a mobilról?Van már rossz tapasztalatom Xiaomival mivel a családban kettő redmi note 4 kijelzője is besárgult 4 hónap után. Garisan megcsinálták de újra besárgultak tehát elég rossz a tapasztalat és eléggé megkérdőjelezhető a xiaomi minősége ebben az árszegmensben.. Viszont mintha az MI A1-et jobban összerekták volna?
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
válasz darvinya #17720 üzenetére
Fogalmam sincs miről beszélsz, én egyébként a telefonról kérdeztem és nem azt hogy mennyit kell visszaolvasni kijelzőhibáról. Kimélj meg az ilyen hozzászólásoktól és felesleges benyőgésektől, köszi. Ha esetleg van itt normális felhasználó aki szivesen adna megerősitéseket a telefon minőségét illetően akkor várom a válaszokat 😊.
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
válasz darvinya #17723 üzenetére
Visszaolvastam. Bocsi a beszólásért de nem akartam időt pazarolni utánaolvasásra ti meg már tudjatok mire kell figyelni. Ilitek kijelzőst kell akkor venni tehát webes rendelés kizárva mert vásárlás előtt nem tudom leellenőrizni melyik kijelzővel lett gyártva. Marad az edigital, ott betudom kapcsolni és megnézni a kijelző tipust vásárlás előtt. Mit is kell a tárcsázóba beírni?
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
Bár a boltban nem bontják fel és nem hiszem hogy bekapcsolják a telókat amíg nem találok egy Illitek kijelzős változatot 😂. Ez így nagyon lutri akkor.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #17713 üzenetére
Nem tudom sajnos, mi az az AirDroid.
Wifin megy most a masolas, de rohadt soka tart 7.77GB-t attolni. (Tudom, iPhone-on sem lesz direkt masolas...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Bence004
aktív tag
válasz Just_Reboot #17721 üzenetére
Tudsz dobni egy linket hogy hol tudnék ilyet venni ami eredeti is ?
-
-
tvamos
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #17735 üzenetére
Értem. Érdekes megoldás.
(#17732) darvinya válasza tvamos (#17730) üzenetére
Nincs. A cégesben van, de azt nem b..szogatom.[ Szerkesztve ]
-
zkosaras
aktív tag
válasz Zsoleszhun #17734 üzenetére
Nem volt gond a gombok nyomáspontjával?
Nekem főleg a bekapcs gomb lett nagyon érzékeny ezzel a tokkal... -
retesz147
addikt
Nincs valakinek elfekvőben kamera lencsevédő fólia? 2 hét múlva poros melót fogok végezni, addigra nem ér ide kínából.
Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
tvamos
nagyúr
Csak most olvasgattam a miui.com-on az "Android P Beta" topic-okat. Tetszik ez, hogy ugy zarjak le, hogy refused, meg irrelevant. Mielott megkerdezi valaki, hogy miert erdekes nekem: Dual camera support out of the box, Decreased power consumption, Better security, esetleg, ha beta alatt veletlen mukodnenek az IOT-os dolgaim, akkor az meg csucsabb lenne. Dehat... ez ugye irrelevant.
-
Clander
tag
Halihó,
Valaki tapasztalt hibát kamera manuális módban?
Nekem se az exposure time se az iso állítása nem működik.
-
-
becsab112
csendes tag
Sziasztok!
DridDMester utasításait(#11483) követtem az AEX rom telepítésekor, és mikor reboot system-et nyomtam, akkor előhozta az első és második képet, de utána elsötétült, ugyanezt megcsinálta és utána semmi, fekete képernyő. Majd megpróbáltam, hogy nem rakom fel a gapps-ot, úgy viszont bootolt és felállt a rendszer, ezt mi okozhatja? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest