- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Nekem nem jön megint semmi friss..
😂Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
janes1976
őstag
Apa kezdődik, megjött!!!
Most frissít!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
No.01
őstag
Szerintem meg ez az aprilisi trefa
Elkestem...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na legközelebb is így ne legyen igazam.
Akkor egyből megjön az update. -
nagyúr
-
buca84
őstag
válasz DroiDMester #12362 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
judas13
addikt
válasz lazac_ #12311 üzenetére
Ez mekkora szívás már? Tényleg véded mindenhol erre megtalálja azt a kis rést
.....
DroiDMester
Ez az un müanyag fém keret most meglepett. Nem kicsit nagyon.
A régi kedvencem a Huawei P6 az tuti fémkeretes volt a végén sokszór leesett meg a földhöz is vágtam - másért de ebbe most ne menjünk bele, h miért és a fémkeet kitartott.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Toth_Jani
őstag
Hát erősen elgondolkodtam ezen a telefonon, most a 32-es 55, 64-es 60 ezer, a Firstphone üzleteiben és az egyik alig 1,5 kilométer.
A Dual kamera ragadta meg a figyelmem rajta, nem tudom érdemes-e vele foglalkozni vagy nem igazán használható a dolog?
Meg azért az Android One is érdekelne rajta.[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz Viktor0610 #12364 üzenetére
De nem akarom. Engem nem zavar.
Amúgy olvastam a megoldást rá, köszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tariattila
veterán
válasz Viktor0610 #12364 üzenetére
ezek a tanácsok nagyon jók... napi szinten olvasom a topikot és én is kérdeztem már ezt de nem jött válasz..
visszaolvasni meg az elejéig nem nagyon van időnk szerintem...
tudom van kereső is.. csak azt írd le melyik szóra kell eredményesen keresni? az EKG görbére? -
darvinya
titán
válasz tariattila #12371 üzenetére
Ha zavar EKG görbe, akkor értesítést (lassan) húzd félre, hogy megjelenjen beállítás fogaskerék, ott kikapcsolhatod.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bepken
veterán
újraértelmeztem azt a grafikont és rájöttem, hogy én vagyok a hülye a teljes üzemidőre (bekapcsolva óta) vonatkozóan írja a mélyalvást, így már korrekt volt az a szám. az tévesztett meg, hogy azt hittem, ez a stat is töltőről lehúzva nullazódik, mint a gyári (ami egyébként tényleg hülyeséget ír)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
válasz tariattila #12371 üzenetére
Elég szomorú, hogy nem kaptál választ. (Látszik, hogy tegnap nem fórumoztam annyit, mint kellett volna. )
Egyébként én a háttérben szóra találtam egy megválaszolt hozzászólást, amiben benne volt a Hide "running in the background" Notification app linkje.EKG görbe , alkalmazás még fut a háttérben
Xiaomi 13T
-
gorgo
őstag
Bakker, két sim kártya közül kivettem az egyiket mert le kellett adnom a cégest. Erre a megmaradt kártyára nem küldi el a hivószámot. Már fél órája keresem hol lehetne beállítani
Need help! Köszönöm"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
mobilizmo
addikt
válasz DroiDMester #12362 üzenetére
Erősen foglalkozom az RR telepítésének gondolatával. Valamelyik korábbi hozzászólásodban már leírtad, hogy megy a telepítés. Ami érdekelne, hogy mit tapasztaltál 1-2 nap alatt fogyasztásügyileg. Valamint többször is emlegettél különböző custom kerneleket, kell-e, jó-e és ha igen melyiket ajánlanád és a telepítés folyamatába mikor kell megejteni? Én úgy tippelek, hogy, twrp, ROM, kernel, twrp, magisk, minden más (első cROM még A1 van rajta).
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok ilyen telón. Gyárilag (gyári frissítéssel) már Oreo van rajta, vagy csak házilag lehet feltolni rá? AptX-et tud magától, vagy valami nem túl bonyolult házi hackeléssel?
Előre is köszi!
LaciAmikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
x1port
addikt
Szerintetek van valami changelog a márciusi update ról ?
-
nagyúr
válasz mobilizmo #12377 üzenetére
Leírtam már én is(de te is mondtad hogy láttad a h.sz.emet róla) meg XDA.n is az adott ROM tropikjában levan írva hogyan kell telepíteni.
Nemrég felkerült a mai Javított 23.adikai kiadás én már fel is toltam, TÖKÉLETES és HIBÁTLAN, minden megy benne javították az értesítési LED et is, alapból megy a dupla kopp feloldás nem kell hozzá segéd program, a beállításokban lehet ki-be kapcsolni, és az OTA is menni fog állítólag
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
-
Alabástrom
senior tag
-
nagyúr
-
tariattila
veterán
köszi a válaszokat!
bezzeg most nem ekágézik...
-
darvinya
titán
válasz DroiDMester #12383 üzenetére
-
nagyúr
válasz darvinya #12385 üzenetére
Azt tudom, hogy ki lehet választani csak épp gyári ONE Oreo rom alatt tuti nem megy a AptX mert XDA is tele volt vele annó, hiába állítod át ahogy kapcsolódik a teló vissza ugrik alap beállításra!
Nekem sajna csak mezei BT füleseim vannak azok nem tudnak AptX-t így nem tudom tesztelni hogy Custom rom alatt mi a helyzet
-
darvinya
titán
válasz DroiDMester #12386 üzenetére
Hát, ha másik oldal nem támogatja, akkor csak legnagyobb közös többszörös elven fog kapcsolódni.
-
RetepNyaraB
veterán
Szisztok, mi a helyzet most Oreo táján?
Eléggé kontroverz infókat olvasok itt is.
Barinőm stock (no root, bootloader csukva) telóján még nugát figyel, bár frissülni akar folyton. Ez szépen fut. Ha gondok vannak a keksszel, akkor nem erőltetném.Köszi
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
darvinya
titán
válasz RetepNyaraB #12390 üzenetére
Nem tudom mit olvasol, de többsége Oreo -zik.
(#12388) kj007
Mivel nem matematikától van szó, így szándékosan nem úgy írtam.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz DroiDMester #12383 üzenetére
Köszi a választ! Csak ebből a lekezelő nagy arcból vegyél vissza. Köszi!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kelzsoca progiját valaki meg tudná osztani velem? Nem műkszik a letöltő link.
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Istju
senior tag
válasz buca84 #12395 üzenetére
Még nem vettem meg a telót, csak gyűjtöm hozzá a progikat. A tok már útun. A teló április elején. Van tippetek, hol lehet olcsóbban megvenni?
Egyébként már fenn van a flastool, és a Xiaomitool. Persze root romcsere stb.[ Szerkesztve ]
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest