- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12952 üzenetére
Akkor ez a hibaüzenet normális? Vagy nem jól állok neki?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12954 üzenetére
De így amikor slot-ot akarok váltani, akkor is hiba üzenetet kapok, hogy nem tudja át váltani. Ez is normális?
-
nagyúr
válasz Is-tee #12955 üzenetére
ha így csinálod akkor nem lesz gond! csak minden lépésen menj végig! Ha nincs SD kártya a telóban akkor ugye a formatálás után kell mégegy TWRP reboot, hogy tudj a teló belső tárhelyére másolni
-
válasz DroiDMester #12952 üzenetére
pont hogy ha a /data partíciót nem tudja felcsatolni,semmit sem ér a "Format Data"... akkor lesz jó ha piros sor mentesen végigfut...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Is-tee
aktív tag
Egyszer váltottam slot-ot, amikor fel települt a rom. Leírás alapján haladtam.
DroidMester: be boot-oltam recoverybe, utána wipe=>format data, hiba amit linkeltem, SD-ről telepitem a rom-ot, itt települ majd[kép] majd ezt a hiba üzenetet kapom, és végig ha slotot akarok váltani stb.
st3v3np3t3r: Igen én is erre gondoltam, de valamiért nem fut le hiba mentesen, pedig a leírás alapján megyek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Is-tee #12959 üzenetére
Mondtam már hogy menj végig ne azt figyeld mikor milyen hiba üzenet van, mert így sose fogod feltenni! Persze hogy nem fogja a system et csatolni mivel a másikra települt! Csináld végig az elejétől a végéig ne állj meg minden egyes lépésnél mert piros szöveget látsz!
Akkor van gond ha a TWRP felső kék sávjában látsz piros szöveges hiba üzenetet, a mostani képeden is azt írja hogy SUCCESSFUL tehát SIKERES!!!
ilyenkor kell csak izgulni.....
[ Szerkesztve ]
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12960 üzenetére
De végig vittem, váltottam slotot, feltettem mindent, majd mikor újra inditom a telefont, akkor nem tölt be a rom, folyamatosan csak újra indul a telefon. Ezért mondtam,hogy hiába hagyom figyelmen kívül az üzeneteket ha nem tölt be utána a telefon, csak újra indul állandóan!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
dipeti
senior tag
Sziasztok,
Hölgy ismerősöm most vett egy arany színű készüléket és megesküszik rá, hogy a Redmi Note 3-mal működő fülese nem fér bele az A1 aljzatába. Állítólag nagyon erősen próbálta belenyomni, de nem megy. Vadi új a készülék.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12962 üzenetére
Kétszer álltam neki mindig ugyan ez a hiba, pedig már újra is húztam az fw-t
-
nagyúr
-
eisento
addikt
Sziasztok. Cegunknel van par ebbol a keszulekbol 2-3 ember a ceges "free wifit" hasznalja van aki a belso halot. Na most a rendszergazda kitalalta hogy szarok a telok mert a cisco jabbertol nemelyik kolleganal kifagy vagy restartol a telo. Mobilnettel tokeletes mind. A rendszergazda azt mondta azert van mert ez a "kinai fos" nem tudja az enterprise wifit meg semmi apn beallitast nem lehet csinalni a wifin.
Na mar most, en se vagyok egy nagy guru de sztem wifin nincs apn beallitas mert az a mobilszolgaltatas beallitasa. Meg miazhogy enterprise wifi. Cisco rendszer van. Mondom mobilneten meg otthoni halozaton is tokeletesek a telok... Erre azt mondta hogy minden otthoni rendszer szar.
Szoval jol gondolom, ha azt mondom a csako total gyp? 😂😂😂
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12968 üzenetére
Végig vittem persze, hogy tudjam engedélyezni az usb hiba keresést.
-
válasz DroiDMester #12962 üzenetére
ha rom telepítés elött a formatálás folyamat nem csatolja fel a /data-t,nem törli le,akkor igen,kaphat bootloopot...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
dash17291
tag
Sziaszok!
A stock recoveryben nekem azt írja, hogy user/test-keys. Teljesen gyári készülék, amíg a 7-es android volt rajta, addig release-keys volt ott.
-
darvinya
titán
válasz eisento #12969 üzenetére
Az.
WiFi kapcsolat önmagában nem okoz újraindulást.
Max. WiFi router Linux fw-je folyamatosan olyan hiba kódokat dobál, amitől már készülék besokal (mert nem bírja tovább hülyeségeket).Ha az app nincs felfejlesztve Op. rendszer verziójára, az okoz meglepetéseket felhasználónak (pl: készülék fagyás, újraindulás, app megnyithatatlan, stb.)
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12971 üzenetére
Nem fogja tudni csatolni formatálás után, a DATA-t,(pont ezért kell rom telepítés után egy reboot recovery mert csak újraindulás után tudja a data-t csatolni ha formatálva lett, de írja is twrp ben hogy kell egy restart hogy a data aktív legyen) a ROM pedig a system re települ aminek semmi köze a data-hoz, szóval a rom feltelepül, ha csatolva van a data ha nincs!
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12974 üzenetére
Valahol mégis el akad a telepítés. Lesz időm akkor utána olvasok, mert így nem jutok egyről a kettőre. Ha nem jön össze akkor marad a stockholmi.
-
donjohnson
addikt
válasz eisento #12969 üzenetére
snapdragon 625 soc van a készülékben, ami a leírás alapján tartalmaz wifi vezérlőt, tehát teljesen szabványos, nem kínai wifi van benne: Integrated 11ac Wi-Fi + WCN3680B companion chip
az android is stock, nem tudom mire érti, hogy kínai fos.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
darvinya
titán
válasz donjohnson #12976 üzenetére
Mintha közforgalomba lenne más gyártó ország, ami gyárt elektronika eszközöket.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hgabor19
aktív tag
válasz Is-tee #12975 üzenetére
Valamit tuti rosszul csinálsz.
Kezd elölről egy MiFlash gyári ROM újratelepítése után.
A piros üzenettől nem kell betojni, én is megijedtem és hagytam az egészet a fenébe.
Aztán konzultáltam DroidMesterrel és segítségével simán felment az RR ROM.Itt egy tömörített verzió a lényegről, Á la DroidMester:
1- fastboot oem unlock
2- fastboot boot recovery-3.2.1-2-oreo.img
3- wipe menü - format data , majd reboot bootloader
4- fastboot boot recovery-3.2.1-2-oreo.img
5- összes telepítő ZIP felmásolása a telefonra
6- wipe menü - advanced - system+data+dalvik pipa, majd csúszka el
7- install menü: ROM telepítő ZIP indít , majd reboot bootloader
8- fastboot boot recovery-3.2.1-2-oreo.img
9- twrp.zip, gapps.zip, magisk.zip telepít
10- reboot system -
nagyúr
válasz Is-tee #12970 üzenetére
Akkor egy másik próbát tehetnél, igaz nem LOS ROM hanem a 3.27.es RR ROM de itt nem kell bíbelődni az A-B SLOT al mert saját telepítőt írtam hozzá, és mind2 SLOT ra települ a ROM (ha már 1 custom rom felment utána már nem kell ennyit szenvedni)
Szóval telón nyitva a BL és Hibakeresés és OEM Feloldás is engedélyezve a fejlesztői beállításokban
1, recovery-3.2.1-2-oreo.img -t letöltöd és felmásolod az SD kártyára
2, Twrp-recoveryInstaller-3.2.1-2-oreo.zip -et letöltöd és felmásolod az SD kártyára.
3, letöltöd a Magisk-v16.3-180328.zip -et, majd a open_gapps-arm64-8.1-pico-20180330.zip -et és ezeket is felmásolod az SD kártyára.
4, RR-O-v6.0.0-20180327-Mi-A1_By_DroiDMester.zip -et letöltöd és szintén felmásolod az SD kártyára.
5, Telót fastboot módban elindítod a letöltött recovery-3.2.1-2-oreo.img vel indítasz egy temporary twrp-t
fastboot boot recovery-3.2.1-2-oreo.img
6, Twrp ben a Mount menüben nézd meg hogy: NE legyen kijelölve hogy mount sytem partition read-only, ha megvan, Wipe menü, azon belül Format Data bejövő ablakban beírod hogy YES és jobb alul kék pipa, ha végzett Reboot menü és reboot Bootloader majd gépről megint elindítod a temporary twrp -t
fastboot boot recovery-3.2.1-2-oreo.img
ha betöltött belépsz a Mount menübe, és megnézed tudod -e Mountolni a DATA-t ha kitudod pipálni a Data-t és úgy is marad akkor oké.7, Wipe menü, Advanced Wipe és itt Dalvik/ART + System + Data t pipálod és alul csúszka elhúz, vissza lépsz a főmenübe
8, az SD re felmásolt RR-O-v6.0.0-20180327-Mi-A1_By_DroiDMester.zip et az install menüben telepíted, ha felment telepíted a Twrp-recoveryInstaller-3.2.1-2-oreo.zip -et, ha ezis felment telepíted a open_gapps-arm64-8.1-pico-20180330.zip -et, végül a Magisk-v16.3-180328.zip -et és a végén mehet a Reboot System, első indulás akár 5-10.perc is lehet szóval türelmesen vársz.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
eisento
addikt
válasz donjohnson #12976 üzenetére
Sztem igazi begyepesedett hulye. Ennyi.
NA. Szoval az asszony eddig az en regi nexus 5x-emet hasznalta, ami kb 1 oraval ezelott az orok vadaszmezokre tavozott, Vegleg meghalt az alaplap benne.
Szoval Kell egy MIA1 Van olyan bolt MO-n ahol van mondjuk a piros szinubol?
mi most a legfrisebb droid ra? 8.0.0? biztonsagi frissites csomag? 2018 februar? duplakoppos kijelzo ebresztes van a telon? vagy van olyan app amivel megoldhato? Jah es ugye 2amperes tolto jar hozza. Mindenfele mokolas nelkul ha mondjuk vennek egy masik toltofejet ami mondjuk tobbet tud mint 2amper mukodne? Vagy 2ampernel nem fog gyorsabban tolteni?
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz eisento #12981 üzenetére
A gyári ROM 8.0, és jelenleg márciusi biztonsági csomagnál jár.
Duplakoppos ébresztés a gyárin nincs, a Custom ROM-ok viszont már tudják, azok, a legtöbb legalábbis jelenleg 8.1 alatt futnak.
Ha gyárin maradnál, van lehetőség a közelség érzékelővel ébreszteni a telefont, vagy ujjlenyomatolvasóval. Illetve létezik olyan mágneses flip tok, ami ébreszti a telefont, ha kinyitják.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
válasz DroiDMester #12974 üzenetére
formatálás után egyből nem, de neki már formatáláskor sem csatolja fel
-
Is-tee
aktív tag
válasz DroiDMester #12979 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Ma vagy holnap meg próbálom!
hgabor19: neked is köszönöm, mondjuk én format data után nem indítottam újra twrp-be, hanem mentem tovább a telepítésre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12983 üzenetére
-
Istju
senior tag
válasz eisento #12981 üzenetére
Én mértem a gyári töltő fejjel. Kb 1,6A körül tölt maximum, de nagyon profi a gyári töltő, mert ezen áram mellett a kapocs feszültség 4,99 Volt. Egy 3Amperes töltővel, ami gyorstöltő funkciót is tudja, nem több, hanem kevesebb a töltőáram.
[ Szerkesztve ]
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
eisento
addikt
koszonom valaszod!
Megvarom mig valaszol az eustock hatha lesz esetleg csoda folytan a pirosbol ha nem akkor arany szinu lesz max kap vmi hard tokot pirosba xD
tenyleg analott tokok? gondolom mofi lephee tokokkal uvegfoliaval nem tudok melleloni...
-
eisento
addikt
válasz darvinya #12988 üzenetére
Only eustock. bennuk bizom nagyon normalis bolt. rakerdeztem naluk hogy lesz-e prios bar szerintem mivel a honlapjukon sincs fent tuti nem de ingyen van igy rakerdeztem, megvarom a valaszt, ha nincs akkor mar megy is a gold neztem alin kurva kiraly tokokat fasza tpu anyagbol, meg uvegfolia ugyben segitsetek nekem alirol melyiket? esetleg vasarolt vki mar alirol olyat ami a szelen is faszaul megtapad?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan tokot szeretnék a készülékre, ami 0,xx mm vastagságú és teljesen befedi a készüléket (pl. alul nincs kivágva az egész). Elsősorban a vékony kialakítás megtartása és a biztosabb fogás lenne a cél, nem pedig törésvédelmen. Amit elsőre rendeltem ebay-ről, tök jó, de kicsit vastag, anyaga se a legszimpatikusabb és egyébként kb. semmi köze nincs az ebay-es képekhez, amit az eladó feltett. Ami kitétel, h ne szilikon tok legyen, hanem vékony, talán TPU-nak nevezett, matt anyagú cucc. Remélem nem sért senkit, hogy egy iPhone 6s tokot mutatok mintaként, de ezzel tudom leginkább szemléltetni, hogy mire gondolok, én ilyet használtam az iPhone-on anno. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz DroiDMester #12979 üzenetére
Na ez alapján meg tudtam csinálni csak a magisk nem ment fel de letöltöttem egy régebbit azzal az is jó lett
szerk: szerintem előzőleg nem csináltam oem feloldást.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
peestike
őstag
Szerintem is jó a cafele tok, alin szinte minden nap van -1 usd-s kupon coin-ért, nekem is ilyen van most piroson.
Redmi 3-4-hez volt msvii tok is, az is nagyon jó. Mindkettő vékony tok.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
tylerddd
veterán
válasz petipetya #12991 üzenetére
Ugyanilyenem van, csak nekem XMTN néven Ennél sokkal vékonyabb tokot szeretnék és a tapintása sem a legszimpatikusabb. Egyébként nem gondolod, h az alakján kívül nem igazán azt adja a tok, mint a képeken?! Az értékelések között van néhány kép, azok adják vissza igazán, hogy milyen élőben.
@ ShadowX Ez is jól néz ki a képeken, de milyen a valóságban. Amit itt bemutat a srác. Na ilyen kellene, nekem! Elvileg ez az.
Mennyire jellemző egyébként, hogy az ilyen mobiltartozék boltokban, akár egy plázában ezeknél a standos jellegű pultoknál lehet az A1-re kapni tokot?! Necces rohadtul, h berendelek bármilyen tokot, várok rá egy hónapot, aztán szopacs ...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs