- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
válasz DroiDMester #11950 üzenetére
Igen, a legfrissebb TWRP-vel (Nougatra való verzió) csináltam XDA leírás alapján.
Most jó, vmit kihagyhattam korábban.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
mötálhed
tag
Gyors segítségre lenne szükségem. A telefon gombjai valószínűleg benyomódhattak az övtáskában, mert mikor kivettem azóta a Fastboot felirat és a szovjet nyulacska van a képernyőn. Hogy tudok ebből kilépni
Megoldottam, bocsi. Nagyobb volt a pánik mint kéne, de közben rájött hogy tudom használni a Googlet[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Használja netán valaki huzamosabb ideje már tok nélkül és ha igen mi a tapasztalat a mikro karcok kapcsán?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Doki42
őstag
Szép napot!
Azt veszem észre, hogy bizonyos
weboldalakon csíkozodik a kép...
Van valakinek ilyen
tapasztalata? Főleg anigif- ek nél, mellett.
Esetleg gpu teszt legyen?[ Szerkesztve ]
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Grecky
senior tag
Biztos volt már párszor, de észrevettem, hogy a viber nem értesít, nem jönnek meg az üzik, ha kilövöm az alkalmazás kezelőből, gmaillel, messengerrel ugyanakkor semmi gond.
Párom Nokia 3-asán 7.1.2-n ugyanez a verziójú viber (8.5.0.3.) hibátlan. Nálatok értesít oreon ez a fosch?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
trobi28
addikt
válasz Grecky #11960 üzenetére
De mért "lövöd ki az alkalmazáskezelőből"? Kényszerítetten bezárod, majd meglepődsz hogy akkor nem jelez értesítés esetén, nem is értem.......
Engem meg nem érnek el telefonon ha kikapcsolom teljesen a készüléket (power off), megoldás, ne kapcsoljam ki
Nálam jönnek rendesen az értesítések, igaz hogy soha semmit nem zárok be az alkalmazáskezelőben. Minek is zárogatnám? Mindig van elég ram, teszi a dolgát ahogy kellBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Aurig@
őstag
válasz trobi28 #11961 üzenetére
Igaz nálam is folyamatosan megy a háttérben a Viber (8.1.0.8), Nougat 7.1.2-vel, de ha az alkalmazáskezelőben (kényszerítetten) bezárom, üzenet érkezésekor ugyan úgy, azonnal jelez.
Ez a feleségem Redmi 4A telóján is működik.
Tehát független, ha bezárod, ha nem, akkor is jelez azonnal.Nála valószínű más Viber hiba lesz.
Grecky, esetleg kérdezz rá itt.
[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Grecky
senior tag
válasz trobi28 #11961 üzenetére
Kilövöm, mert így szoktam meg, a pushnak akkor is jönnie kellene, de nem jön. Mi értelme a push notificationnak szerinted így? Ennyi erővel az összes appot a háttérben hagyhatnám a telón. Am meg egy idő után úgyis bezárná a rendszer, szal kb ugyanannyi értelme van bent hagyni mint nem.
darvinya:
Optimizálás kilapcsolása után sem jön meg az üzenet, ha nincs a megnyitott appok között, és mint mondtam más chat proginál ez a probléma nem jelentkezik. Használom akkor úgy, de sztem ez az oreo hibája és zavar.Auriga!:
Thx, megnézem.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
válasz darvinya #11965 üzenetére
Optimalizálva van kilövöd, és megjön?
Most kipróbáltam úgy, hogy a fix viber ikont kitettem (beállítások/általános) az állapotsorra és úgy viszont bezárás után is megjött. Nem értem én ezt, EMUI rendszereken szokta ezt csinálni a viber.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
N0rthF4c3
tag
Vettem új memóriakártyát, ehhez képest a régivel semmi gáz nem volt.
Indul úgy, hogy Sandisknek ismeri fel, pedig Kingston.
Folytatódik azzal, hogy nem tudom törölni a rá mentett képeket, ezt írja ki. Jah, és nincs galéria alkalmazás
Próbáltam már géppel formázni, próbáltam a telefonnal is, a végeredmény ugyanaz.
-
No.01
őstag
Akkor most végső soron melyik/melyek az ajánlott kijelzővédő üvegek? Nillkint rendeltem (mert eddig bevállt) de most vagy egy kamut kaptam vagy sz*r ahogy van...
-
silver10
aktív tag
válasz Nerazim #11970 üzenetére
Nem lehet, hogy kifogtatok egy rossz gyártási szériát? Függetlenül attól, hogy máshol vásároltátok. Pár éve nekem sikerült ilyet PC-s boltból vennem. Akkor néhány fórum meg is írta. Cserélnem kellett 3 hónap után. Most is Sandisk van benne (1éves), de másolok, törlök rajta minden lehetséges progival.
-
judas13
addikt
-
-
rzoli
senior tag
válasz N0rthF4c3 #11977 üzenetére
Önmagában az, hogy megformázod, másolsz rá pár fáljt, nem feltétlenül hozza ki, ha hibás, vagy hamisítvány.
Itt van egy leírás a miértekről, és hogyanokról.... GB, azaz gigablöff: Így vernek át a pendrive-okkal!
Nem egy mai cikk, úgyhogy az árak elavultak, de a lényeg és a tesztelésre használható program a mai napig ajánlott, ha új memóriakártyát, pendrive-ot vesz az ember.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Zsoleszhun
addikt
Én is rendeltem egy pár dolgot, majd megírom, hogy milyenek.
CAFELE Original Case kéket választottam, meizu pro5-höz már volt ilyenem, nagyon jó minöségű és jól illeszkedett, nem kopik.
ZNP Luxury Matte Silicone Case fekete, ez úgy látom a CAFELE klónja
Tempered Glass IMAK 9H ezt a márkát is ismerem, még léléktani határon belül van az ára számomra
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ShadowX
őstag
válasz Zsoleszhun #11983 üzenetére
Cafele tok nagyon jó. Kezdetek óta az van. Vékony, de mégis jó.
-
ShadowX
őstag
-
Szoszo94
őstag
válasz donjohnson #11988 üzenetére
Jönnek a jobbnál jobb cfw-k és custom kernelek
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
mekker
őstag
Februári frissítéssel a GCam crashel indításnál. Build.prop szerkesztve, több apk build kipróbálva.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
válasz trebrona #11991 üzenetére
Volt reboot. Egyébként a gui még megjelenik. Nézegettem a hibalogot, de nem sokat segített.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
zala005
tag
Sziasztok!
Adott egy Mi A1, törött kijelzővel, de szerintem csak a "felső" üveg tört be, azaz az érintőpanel tökéletesen működik. Olvastam a szerviz oldalán, hogy a komplett kijelző csere 30 ezer Ft ,a kérdésem pedig az lenne, hogy lehetséges-e csak a törött részt cseréltetni, valamennyivel olcsóbban, vagy mindenképp komplett kijelző cserét kell kérnem?Köszönöm előre is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Elden Ring
- Suzuki topik
- NBA és kosárlabda topic