- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Druss
aktív tag
Köszönöm az infót!
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Zsoleszhun
addikt
Lehet jobban jártál volna egy "magyar garanciás" 4/64-essel.
¯\_(ツ)_/¯
-
judas13
addikt
válasz Zsoleszhun #12256 üzenetére
Szerintem biztos.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
rzoli
senior tag
Kipróbáltam a MINT kernelt és a Kernel Audiutor-t.
Van dupla koppos ébresztés, vagy akár swipe-os ébresztés, ha valaki azt szeretné. Lehet kontrasztot, állítani. Mondjuk ez a színeket is elviszi, de lehet színeket is utánaállítani. A rezgés erősségén is lehet még kicsit húzni, az egyéb menüpontban.
Elvileg lehet a procit is tuningolni, ezt egyenlőre hanyagolom.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Druss
aktív tag
válasz Zsoleszhun #12256 üzenetére
Igen láttam az Eustockost is, de ez amit linkeltem 50-be van. Lányomnak lesz, azt mondta elég neki a 32 is.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
nagyúr
-
rzoli
senior tag
válasz DroiDMester #12261 üzenetére
Ez még mindig az RR? Napi használatban mennyire válik be?
Nálam most LineageOS 15.1 van, a 03.13-as változat.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
TWRP kérdésem lenne.
TWRP restore alkalmazásánál kell valamit bűvészkedni a slot A/B-vel, illetve a wipe-pal?
-
nagyúr
igen az RR Rom.
Nemrég felkerült az OFFICAL RR ROM is XDA.ra
Minden működik benne egy apró hiba van csak, az értesítési led csak töltésnél jelez minden más tökéletes, és 1000X jobb mint a buta LOS ROM.
Alapból megy a duplakopp feloldás is(de ugyan úgy kell külön Kernel Adiutor hozzá a bekapcsoláshoz)[ Szerkesztve ]
-
fluttershy
tag
Üdv
Tervben van egy új telefon vásálása és már 95% hogy egy fekete mi a1 lesz április elején bevásárolva az eustockról ha akkor épp lesz raktáron. Nagyon remélem hogy lesz. 2013 óta használtam egy trékom miatt nyithatatlan bootloaderes debloated 5.1.1es stock romos xperia z-t (yuga) aminek mostanra kezdi megadni magát az aksija. Csak mobilnettel, minimum fényerővel, kevesebb mint 3 óra sot-al estére 30%alatt van. Sajnálom nagyon mert ennél szívósabb okostelefonnal (a lumiákat kivéve) nem találkoztam. Apróbb hibái voltak, de hozzá szoktam mindhez. Már berendeltem pár tokot illetve screen protectort a mi a1-hez hogy megérkezzen akkorra amikor meglesz a teló. Azért több tokot mert fontos lenne hogy a tok tpu legyen, lehetőleg fekete és a "kávája" túlérjen a kijelzőn (értsd: ha kijelzővel lefelé rakom le az asztalra akkor a kijelző ne érintkezzen az asztal lapával, csak a tok). Sajnos az alis leírások soha nem terjednek ki erre, a képek pedig legtöbb esetben csalókák :/ ha valaki tud ilyen tokról akkor légyszi szóljon metal bumper case is lehet de csak akk ha full fekete, nem hullik szét 2 hónap használat után, nem lötyög benne a telefon, nem rontja a vételt (főleg lte és wifi) és nem néz ki undorítóan.
Olyan kérdésem lenne hogy a stock android one az mennyire "stock" ha magyar webshopból történik a vásárlás? Van rajta plusz webshopos adalék? Szükséges a gyártós rom reflashelése használatba vétel előtt? Mi flash toolt még nem használtam. Flashelés előtt milyen partíciókat érdemes lementeni (és hogyan) esetleges katasztrófa esetére (xperian ta partition volt amivel drm keyek elveszhettek, itt meg imei kódos szenvedésekről olvastam)? Oreos frissítés jelenleg hanyas android verziószámnál jár? Mennyit javítottak a frissítések a kamerán, főleg az éjszakai fényképek, videók érdekelnek? Ha valaki linkelne a frissített telefonnal készített képeket, videókat azt nagyon szépen megköszönném. Bocsi hogy ilyen sok kérdés így elsőre remélem nem zavar senkit Ha van még pluszban tanácsotok akkor azt szívesen fogadom. Nagyon várom már a telefont. -
Vanir
veterán
válasz darvinya #12268 üzenetére
Kitöröltem a párosítást a Z5 Compact-ból, aztán utána a 724. és a 955. próbálkozás között valahol egyszer csak jó lett. Nem értem, hogy hogyan. Bootloadert bezártam, rátoltam egy frissítést, toltam még egy resetet, és azóta is hibátlanul működik. Nincs ötletem. Köszi a segítséget mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
-
Doki42
őstag
válasz fluttershy #12272 üzenetére
Szia!
Szerintem olvass vissza mindent és
megtalálod a kérdéseidre a válaszokat.Képek lapcsalád Fototrend.[ Szerkesztve ]
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
rzoli
senior tag
válasz DroiDMester #12271 üzenetére
Ha a lebegő simítás aktív nem növeli meg nagyon a fogyasztás? Deep sleep nincs letiltva?
-
nagyúr
-
bepken
veterán
nálam ugyan első feltöltés a ROM csere óta, de éleg rendesen zabált ma úgy is, hogy ha nem volt bekapcsolva a kijelző. ez a duplakopp miatt lenne?
milyen programmal érdemes nézni a fogyasztást? ahol látszik az is, hogy mikor volt sleep módban
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
Közben az AEX Rom is OFFICAL lett!
És estére ígérték az uj Offical RR romot, amiben javítva lesz a LED értesítés és menni fog az OTA frissítés is!
bepken: Kernel Adiutor nyitó oldala ott látod mind a 8.mag használatát és azt is hogy a 2.csoport cpu miként tevékenykedett!
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz DroiDMester #12282 üzenetére
Na az uj RR jol hangzik. 😊
-
rzoli
senior tag
válasz bepken #12281 üzenetére
Csinálok/csinálnék egy Battery Calibration-t, aztán megnézem a fogyasztását. Az elején a rengeteg szinkronizálás, adat visszaállítás miatt úgy gondolom, lehet magas a fogyasztás. De holnap estére kiderül
DroidMester: lassan a bőség zavarával küzdünk. De most ez az RR nagyon megtetszett. Sőt a barátnőmnek is, lehet életében első alkalommal kap a telefonja egy custom ROM-ot...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
akkor az is hibás, mint a gyári statisztika. vagy én értelmezem félre a mélyalvás fogalmát?
ennyi nem lett, hiszen percre pontosan ennyi ideje húztam le a töltőről
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mobilizmo
addikt
Na ez az RR már engem is érdekel. Főleg ha jó a fogyasztása is.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
nobiand
aktív tag
válasz tariattila #12197 üzenetére
Én is egyszer nyomtam, mégis össze vissza kameráztam.
-
peat
csendes tag
Sziasztok!
On screen navigation gombokat belehet valahol kapcsolni?
"A játék az nem játék"
-
Magnat
veterán
Akinek az utolsó frissítés óta nem jelez a Viber: be kell pipálni a rendszerhangok használata opciót, aztán az értesítési hangra tapizva bejön ugyanaz a panel ami a beállítások/értesítések menüből is elérhető, itt megadni értesítési hangot. A led is működik. A Viber apk-ból ki lehet szedni a Viber saját értesítési hangját, ha vki azt szereti, de fel is tölthetem vhova.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
fokati
csendes tag
Sziasztok!
A hivatalos oldalon lévő rom a februári? Valakinek megjött már a márciusi frissítés OTA-n? -
bepken
veterán
válasz fokati #12292 üzenetére
csak a patch dátuma zavar vagy valami konkrét dolog miatt várod annyira azt a frissítést? (konkrét feature, bug fix)
azért kérdezem, mert olyan hatalmas dolgok még 8.1-nél sem történtek.... (igaz, ez custom rom)
[ Szerkesztve ]
-
xgbcx
tag
Sziasztok! Olvastam valahol, hogy kapható lesz vagy kapható már a telefon miui-s változata. Keresgéltem ezt az 5x-nek keresztelt verziót, de mintha csak a tiszta androidos változat lenne kapható. Találkozott már valaki ezzel a változattal?
-
-
bepken
veterán
dátum szerint a Mi 5X volt előbb, utána jött az Android One és Mi A1 bejelentés. az a készülék viszont nem global verzió, így nincs benne a - nálunk - sokaknak hasznos B20, kevesebben is forgalmazzák emiatt.
-
xgbcx
tag
Köszönöm a válaszokat! Azért meglepő hogy az 5x 25000 drágább a xiaomishopban, nem biztos hogy megéri a ráfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest