- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz joefasalasso #10100 üzenetére
Nézd meg a garancia jegyet.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
senior tag
válasz joefasalasso #10102 üzenetére
Akkor kérdezd meg az eladót.
Mert ott ugye lehet venni hozzá garancia kiterjesztést.[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
egykori
őstag
válasz Roland0224 #10105 üzenetére
Hát jó lenne, mert elégedett vagyok a telefonnal, nem tervezem egyhamar lecserélni. Ha megkapná az új verziót, az takarékosabb és optimalizáltabb lesz az ígéretek szerint, és remélhetően nem rontják el azt, ami jól működik.
-
HawerKing
őstag
válasz egykori #10109 üzenetére
Kapja az egy guttát... Bele kellesz törődni lassan , hogy oregszik a mi 9 . De had oregedjen attól még frankó kis teló s a legfrankóbb a miui global 12.0.4 ezzel nyugodtan meghalhat ha a xiaomi ugy dont hogy nem fog ujabbat kapni. Olvasva a hszeket a tobbi mind szutyok hiaba ujabb miuis , global stable a legjobb a mindennapokra
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
-
dilajoska1
őstag
Engem a Mi 11 se késztet arra hogy cseréljek. Max jövőre fogom cserélni, akkor lesz 2 éves.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
baitsee23
őstag
Újra van Eu. Dev. 12.5.
Samsung Galaxy S24
-
batabe
senior tag
sziasztok, kicsit megelégeltem a global stabilt, és múlt héten bekattantam, és jó másfél év kihagyás után újra elkezdtem romolni, legyalu, twrp, és eu rom fel. (megkopott a tudásom, küzdöttem is...)
viszont az alábbi problémákkal találkozok, amire egyelőre nem találtam megoldást:
- a google assistens alapbeállításait nem tudja végrehajtani, mert azt mondja, nem vagyok netre csatlakozva (se wifi, se mobilnet esetén nem megy).
- twrp mentésnél createtarfork error 255 hibával nem fejeződik be a mentés: amit itt találtam, az vagy rootot igényel, vagy ismét full formázást. van esetleg erre valami olyan megoldás, ami root és törlés nélkül megoldható?S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
batabe
senior tag
-
kenand
veterán
Google assziszetens hogy lehet kiiktatni?
Nagyon idegesítő, telefon híváskor nekiáll dumálni, méghozzá a magyar szöveget angolosan bemondja, hogy kapcsoljam be az adatakapcsolatot.... -
ayrton
tag
Ez engem is érdekel :)
-
Sordoran
addikt
válasz kenand #10120 üzenetére
Én gesztusokkal kezelem telefont, alulról felpöccintéssel lépek főoldalra. Na most 1 hete ez fektetett módban már nem megy, mivel folyton ez a hülye asszistens ugrik fel. Szóval én is vevő lennék rá.
Hívás közben mondjuk nem zaklat, de néha zárképernyőre bepofátlankodik.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Roland0224
senior tag
Illetve nézzétek meg ,hogy az ai gombra nincs-e beállítva alapértelmezetten azt hiszem hosszú nyomására be van állítva aztán ha úgy fogod a telefont elő hozhatja (legalábbis nálam így volt) azt kikapcsolva megoldotta
-
kenand
veterán
válasz Roland0224 #10124 üzenetére
Köszi, hosszú nyomásra nem találtam meg hogy lehetne kikapcsolni, a NET írta de úgy nem ment nekem...nagyon bosszantó volt
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
Felraktam a mai Eu. Developer ROM-ot (12.5). Nálam még mindig jelen van a Mi Connect fc probléma, ami nem krónikus, de bosszant. Másnál is megvan? Néhány hete egy fr sem oldotta meg, és fórumokon többen panaszkodtak - más típusoknál is.
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz Roland0224 #10130 üzenetére
Hetek óta nem tudják megoldani ezt a hibát.
Tök jó, hogy hányják ki az új modelleket. Csak Note 9-ből, 10-ből van vagy 4-4! Aztán meg nem győzik a szoftvereket javítani... Többnyire nem is sikerül.Samsung Galaxy S24
-
HawerKing
őstag
Pfff szakadok rajtatok mikor irjátok itt nyakra főre a sok idegesitő durva hibákat a szar szutyok romok miatt Használjátok ti is a Miui Global 12.0.5 Stabilt, ebben minden frankó ! Mi a guttának is kell más rom
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Roland0224
senior tag
válasz HawerKing #10132 üzenetére
Nem használom azt az appot kolléga miatt kipróbáltam.
Én (lekopogom) a közel fél év alatt mióta eu.dev-en vagyok nem találkoztam buggal ami volt 1 hét volt max jön a patch és javítja . Nem tudtam az állapotsávról kikapcsolni a netet ennyi ez volt az egyetlen. Kövi héten javították. Aki ezt felteszi magának tisztában van vele ,hogy mit tesz fel. Ha nem tetszik vált. Sztem a eu.dev meg eu.stable a romok közül a két legstabilabb (nem véletlen hisz gyári rom tulajdonképp)
De javítsatok ki ha tévedek
(Többi romról nem tudok nyilatkozni azokat nem próbáltam)
Én párom szerint fura vagyok de én nekem ha jelez a Googleplay h frissítés van azonnal frissítem. Szeretem a feature-eket itt szinte minden héten jön vmi apróság. Szóval ez a heti frissítés nekem lett kitalálva 😂
Aki ezt nem szereti nincs vele baj ott a gyári+ Ugye a fórumra a hibák miatt jövünk a jót nem nagyon osztjuk meg ezért olvasni azt h melyik rommal mi a baj.
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
-
adamfriday
senior tag
Az EEA ROM már Android 11 alapú, vagy a hivatalos stabil vonalon még mindig nem váltottak?
Egyre hektikusabb nálam az EU, így visszamennék a gyári rendszerre. MiFlash-es megoldás még mindig jó erre? -
Criminal017
őstag
Heti xiaomi.eu ROM hogy muzsikál mostanában Android11 alatt? Lehet visszatérnék rá...
NFC bug pl. ki lett javítva? Van valami kehe mostanában?
Köszi előre is. -
baitsee23
őstag
-
adamfriday
senior tag
válasz Criminal017 #10138 üzenetére
Én több, mint 1 év EU után visszaraktam a hivatalos EEA-t és egyelőre egy megváltás. Nálam NFC bug nem volt, de a legutolsó verzióval napi kétszer kellett töltőre raknom, meg mindig volt valami apróság, nyilván ez a beta velejárója. Így most újra 5 órás kijelzőidőm van és minden úgy működik, ahogy kell.
-
justnow
csendes tag
válasz adamfriday #10141 üzenetére
ilyenkor teljes törlést kell csinálni? nagy munka lenne mindent visszarakni a telóra!!!
-
adamfriday
senior tag
válasz justnow #10142 üzenetére
Igen, MiFlash-el kell visszarakni a gyári fastboot romot, mindent gyalul. Konkrétan olyan lesz, mintha akkor vennéd ki a telót a dobozból. A legnagyobb meló nálam a testreszabás volt, minden mást a Google fiókból visszaállít (névjegyek, sms, alkalmazások, wifi jelszavak, a fotók pedig a Google Photosban). A Xiaominak is van felhőszolgáltatása, elvileg abból is vissza lehet állítani a cuccokat, ha felszinkronizálod őket, de azt még nem használtam.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy a Gcam Mi 9 esetén (is) sokkal jobb képeket lő mint a beépített szoftver. Mennyire valós ez a hír? Root nélkül is megéri leszedni?
Előre is köszönöm!Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
adamfriday
senior tag
válasz racskobalazs #10144 üzenetére
Ha több helyen is ezt olvastad miért nem próbálod ki? Mármint mi miatt nem érné meg leszedni és kipróbálni?
-
racskobalazs
senior tag
válasz adamfriday #10145 üzenetére
Mondjuk... ez logikus
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
adamfriday
senior tag
válasz racskobalazs #10146 üzenetére
Na látod, ezért jó ide járni, szívesen segítünk.
-
Roland0224
senior tag
válasz racskobalazs #10144 üzenetére
Éjszaka/esti képekre jobb
Nappali ugyan az sztem (basic user vagyok , hétköznapi felhasználásra használom) -
Roland0224
senior tag
válasz adamfriday #10141 üzenetére
Eu.dev
2*30 p gps(waze)+bluetooth spotify
Automata fényerő
Sok közösségi média , netezés, online játék, wifi /mobilnet kb fele fele idő (7/6 óra)
Nem kimagasló de nekem bőven elég[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz Roland0224 #10149 üzenetére
Nálam is hasonlóan ment nagyon sokáig, de pl a múlt heti verzió sokaknál 1 órás akkuidőt produkált, ami nagyjából a használhatatlanságot súrolja. Nekem ráadásul video felvétel közben rendszeresen kifagyott. Most EEA-n minden működik, semmit nem hiányolok az eu-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok