- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Szasztok.... Mi9 re van olyan rom ami nem miui? Pl valami gyári google?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
gombasm
aktív tag
válasz HawerKing #10301 üzenetére
Van belőle bőven, böngéssz kedvedre:
[link]
https://forum.xda-developers.com/f/xiaomi-mi-9-roms-kernels-recoveries-other-dev.8592/(Gondolom BL nyitással, TWRP telepítéssel, data format alkalmazásával tisztában vagy, mert ezen a telefonon nem egyszerű a custom rom telepítése. Persze nem is akkora művészet, de el lehet vele vacakolni jó darabig... .)
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
HawerKing
őstag
Android 12 lesz mi9re?
[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz adamfriday #10304 üzenetére
A xioami.eu fejlesztői változata Android 11 -es, egyelőre hetente frissül.
Az xda -n 11db olyan Andorid 11 alapú rom van jelenleg, amit még fejlesztenek és adnak ki hozzájuk rendszeres frissítéseket. Biztosan lesz közöttük olyan, aki továbblép 12 -re, ha nem is az összes.
A jobb készülékek nem hivatalos frissítései meglepően sokáig élnek - ez pedig egy jobb készülék .
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
HawerKing
őstag
Srácok gyári miui launchert hasznalok s miui 12.0.5 global semmi kutyulás nincs , se root se semmi. Hun a guttába lehet eltávolitani vagy kikapcsoolni a gyari miui sallang appokat? Vagy legalább eltüntetni a rákba
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz adamfriday #10307 üzenetére
Nem hinném, hogy a két android főverzión felül jönne még... 🙂
Esetleg még egy MIUI verzió talán. -
baitsee23
őstag
Az új Xiaomi.eu dev-et rakta már fel valaki? A teljes ROM paletta lett javítva, és most már a Mi 9 is tölthető.
Samsung Galaxy S24
-
HawerKing
őstag
Srácok aki régóta Mi9 tulaj , gondolkodik rajta hogy lecseréli ? S ha igen milyenre? Néha unom de nemtudom elképzelni hogy mire cseréljem le, régóta megvan s végülis mindenre tökéletes amire használok egy okos telót. Annó mégis csak csúcs kategóriába tartozott , de a mostani csúcs kat telókért már nem adnék ki annyi pénzt amibe kerülnek, s engem zavarna ha vennék is ujat ami nem csucs na ertitek
-
Roland0224
senior tag
válasz HawerKing #10314 üzenetére
Pár szóban : nem mert nem tudnám ,hogy mire így várok még ~ 1 évet.
Hosszabban:
Én nekem 1,5 éve van meg.
Nem szeretném cserélni azért mert ilyen árban (mint akkor volt ) ilyen teljesítményt (amit akkor és akár most is képvisel) nem tudnék venni. Gondolkozom iPhone-on de ott az aksitól félek. Esetleg Samsung vagy ha lejjebb mennek a Xiaomi árak akkor az. (iPhoneból olcsóbban gondolkozom mint pl a sima 11 vagy Samsungnál az S20 Fe azt hiszem) de csak jövő nyáron lesz csere szerintem (novemberben lesz 2 éves az enyém) de nagyon elszálltak az árak.
OnePlus is jó választás csak drága (plusz ennyiért nem szeretek a netről rendelni)
Nem csere érett még, teljesítmény jó játékokat viszi maxon(pubg, real racing3) kamera nekem bőven elég kijelző is, aksi kicsit halovány (fénykorában sem volt nagy durranás) de bőven elég. -
senior tag
-
baitsee23
őstag
[link] Erről hallottatok?
Samsung Galaxy S24
-
Black&White
addikt
válasz Sweet Lou 6 #10319 üzenetére
Amit leírtál, az alapján egyenes az utad a custom ROM-ok világába!
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
A telefonom random kikapcsol, töltöttségi szinttől függetlenül, ilyenkor alig - alig tudom ezután elindítani kizárólag töltőről, jobb felül fehér led villog. Töltőn nem kapcsol ki.
Az akku megadta magát?Köszönöm a segítséget!
-
petipetya
nagyúr
válasz HawerKing #10314 üzenetére
Jelen állás szerint lesz 5G-s Redmi Note 10 Pro verzió. Ha az Mi 11 és OnePlus 9 széria összes tagját kihagyom a méregdága ár miatt, akkor a megfizethető szinten hirtelen nem találok más megvételre érdemes telót. A Realme és hasonlókat nem említem, mivel az ismeretlen terep, a Xiaomi esetén viszont már lehet tudni a gyakorlatban, hogy mit nyújt az adott hardver és szoftver elegye.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bloggiold
tag
válasz petipetya #10324 üzenetére
A Realme sem okoz csalódást. 2020 első negyedévében a Realme 157%-os éves növekedési rátával elnyerte a világ leggyorsabban növekvő okostelefon-márkájának a címét is. Szóval nem egy kutyaütő márkáról beszélünk, akik csak úgy ugatják ezt a telefonos bizniszt a távoli Kínából. A BBK áll a Realame mögött, de a Vivo, Oppo, OnePlus, iQOO is a cégcsoporthoz tartozó brend. 3 Realme telefonom volt eddig és mindegyik szuper
https://fontecone.blog.hu/
-
bloggiold
tag
válasz Sweet Lou 6 #10326 üzenetére
Minek kell garancia, 10 ezrenkét olajat akarsz rajta cserélni? 1-2 évet elmegy, utána csere, mert összetört, beázott, aksi tönkrement, ami ugye amúgy sem garanciális egy gyártónál sem. Mindig meglep, amikor valaki Magyarországon vesz telefont 30%-al drágábban azért, hogy legyen a fiókba egy garancia nevű semmit érő papír. Persze, ha le tudod írni a cég nevére ÁFA vissza történettel az más.
https://fontecone.blog.hu/
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz bloggiold #10327 üzenetére
Minden tömeggyártott, új terméknél elvárom a garanciát. Nem egy telefonom lett hibás 1 éven belül, pedig nem dzsunka volt (Nokia/Samsung/Xiaomi). A jelenleginél is plusz pont volt vételnél, hogy 2 év van rá. És igen, ahhoz, hogy 2 évig kiszolgáljon biztosan nekem kell a garancia.
És persze lehet egyedül kisebbségben vagyok ezzel, de sosem tört össze/ázott el/ejtettem le telefont...
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
HawerKing
őstag
Dikk garanci talán hamarabb elszórom mint a teló dobozát xd
-
-
gombasm
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #10328 üzenetére
Nagyon vigyázok én is a telefonokra, de az, hogy valamelyiket is két évig használjam, az elképzelhetetlen.... . Két év alatt legalább 4x de inkább 6-8x cserélek - igaz, már évek óta nem vettem új készüléket, inkább 1-2 éves flagshipeket töredék áron. Azért most a Poco F3 (leánykori nevén Redmi K40) erősen foglalkoztat, könnyen lehet, hogy megadom az új árát és megveszem garanciástól... . Ennyiért ajándéknak tűnik!
[link]Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Atomgeszi
veterán
válasz gombasm #10331 üzenetére
Én is régen 1-2 évente cseréltem, persze akkor még nem voltak így elszállva az árak.. Arról nem is beszélve, hogy az új készülékek mindig másban kompromisszumosak..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Laci.M
senior tag
válasz gombasm #10331 üzenetére
Én sem tudom mi legyen. Röhej, hogy nem is kapni olyan telefont ami megközelítené a Mi9 szintjét 250ezer alatt.
A T-szériás butítások alapból ki vannak zárva, ennyi pénzért rablás a gagyi IPS, nem kijelző alatti ujjlenyomat olvasó, AOD hiány és a legfájóbb a QI elhagyása.
Poco F3-at nem tartottam még kezemben, ez már jobb minőségű mint a plasztikharcos F1 volt? (Mondjuk a fentiek részben ráillenek, úgyhogy kizárt nálam)
Itthon egyáltalán lehet kapni QI képes Xiaomi telefont? Kocsiban nagyon kényelmes tud lenni, hogy nem kell szenvedni semmivel. Az ember odatartja és már mehet is útjára.
Aláírás
-
Roland0224
senior tag
válasz Laci.M #10335 üzenetére
Hát igen én is néztem a T pro-t de az ips amoled után nem lenne túl szerencsés.
5g meg az Ufs 3.1 meg azt hiszem a gyorsabb ram dobta meg az árakat elvileg.
Vagy ilyesmiket mondtak anno a Mi10/11 árazásánál .
Remélhetőleg jövőre lejjebb mennek mert jelen pillanatban ár/érték arányban nincs olyan mint a Mi9 volt anno -
Criminal017
őstag
A nemrég Kínában megjelent Xiaomi Mi 10S lett volna az Mi 9 tökéletes utódja, de nagyon kicsi az esély arra, hogy legyen belőle global... B20 nélkül meg nem sokat ér.
-
Achitori
csendes tag
Szerintetek a 2 éves mi8-amat megérné lecserélne egy használt, de garis mi9-re? Megvagyok elégedve a mostanival is, csak az zavar hogy ha videót rögzítek valami hangos dologról, pl koncert akkor berecseg,illetve a bokeh portré módja működhetne jobban tárgyaknál is. Ezeket orvosolták a mi9-ben?
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
redmi 9 es telefonhoz milyen windowsos app van amivel lehet kezelni a telefon nèvjegyeit? Pl outlookot szeretnék szinkronizálni telefonra.
A redmi sync app pl nem látja a telefont hibát is kiír. Mellesleg 2015-os a pc szoftver ahogy làtom.Üdv: Csabee.
-
Zolás
addikt
-
baitsee23
őstag
Valaki felrakta már a heti Xiaomi.eu developer ROM-ot? Nincs gond vele? Más modelleknél volt...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest