Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellas

    tag

    válasz szimsky #1273 üzenetére

    Összetört az előlapi gorilla glassem :( Kézből betonra esett, rá a kijelzőjére. Régi redmik jobban bírták, soha nem tört el, pedig azokat is dobtam le. Az oldala megtört kicsit, nem olyan vészes, egyébként használható. Vegyetek rá tényleg üvegfóliát. Szerintem Mi 8-ra váltok, mert 27 lenne a szerelés + mostmár tennék üvegfóliát, akkor inkább már egy használt Mi 8 (Mi 9-en nem láttam akkora előrelépést, pláne kamerába a gcames Mi 8 / Mi 8 Lite-hoz képest).

    Akinek véletlenül kell egy oldalán töröttt kijelzőjű mi 8 lite, írjon :D Eu rom, nyitott boatloader, kiváló gcam. Használható rendesen amúgy, esztétikailag nyilván ráfér a kijelzőcsere. Majd később meg is hirdetem, ha lesz időm.

    Mivel a topictól elköszönök a törés miatt, aki idetéved, és még nincs ilyen telója - ezért az árért verhetetlen. Semmi problémám nem volt vele. Tegyetek rá gcamet, és kb. 100 ezerrrel drágább telók szintjét hozza. Rátenni mondjuk nem egyszerű, de megoldható.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

Új hozzászólás Aktív témák