- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
1. Alapból 8.1-gyel kapod, ügyeskedés nélkül van stabil Pie (nem azt ajánlom), vagy update-erből Pie dev (ezt ajánlom).
2. Ki, de magyar régión amúgy sincsenek. Ott viszont nincs téma és face unlock. Hong Kong régió ajánlott minimálisan megjelenő (böngésző, downloader, stb) kikapcsolható reklámmal.
3. Ez a legjobb, de Telegram csatornán B-S-G által folyamatosan frissül.[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
Sokáig nekem sem volt. Kb 1 hónapja kezdte, akkor csak egyszer fordlt elő, most meg a héten már 2-3 alkalommal. tegnapelőtt reggel levettem a töltőről és mire beértem melóba már lecumizott 20 %-ot. Tegnap meg késő délután csinálta, egyszercsak elkezdett merülni. És mindig ez a Media process (régebbi androidokban media indexing, meg media scanning néven futtott ugyanez)
-
Lacerta
aktív tag
Kötve hiszem, hogy jobban felmelegedne, mint amikor nyáron a szélvédő alatt süti a nap.
Nekem ez bevált, mert
a) a vákuumos tartót macerás fel- és leszerelgetni ( van olyanom is )
b) a Szent Kvarcóra melletti fakkból, ahol a korábbi telefonom lakott amikor csak bedobtam, ez már kiesik menet közben, mert annyival nagyobb.Amúgy meg nyilván mindenki azt vesz, amit akar.
-
natë
nagyúr
-
-
zsocy
őstag
Pici korrekció, amit linkeltél Gcam az csak Pie alatt megy, Oreo alatt nem. Vagyis elindul de szaggat a kép. Global stable, a dev romokkal lehet más a helyzet.
Oreo alatt az utolsó működő verzió ez , vannak bugok gazdagon, de működik.
A legújabb pie verzió pedig a v1d, de ezt még nem tudtam tesztelni, várom a global stable pie-t.A telegram csatorna jó ötlet, oda kerül fel minden.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #3116 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bossi
őstag
-
FJC
aktív tag
Szia!
Ezen sem kell semmit "mókolni".
Tökéletesen működik minden 10.0.3.0 -nálam...
Persze bele lehet mélyedni a rejtelmekbe, de az inkább passzió!"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
natë
nagyúr
Az, hogy mit kell állítani az igényeiden múlik. Ha neked nem fontos az arcfeloldás (EU szabályzás miatt nálunk nem aktív), s a témák, megveszed, kibontod, OTA frissíted, használod.
HA fontos az előbbi kettő, régiót váltasz 1 mp alatt pl. Hong Kong-ra és lesz mindkettő.
Reklámok az adott alkalmazás menüjében alkalmazásonként 1 mp alatt kikapcsolhatók.
HA fontos a stabil Gcam, updater menüből felrakod a Dev-et. (Annyi idő, mint egy OTA frissítés).
Ha nem akarsz ezekkel ennyi időt sem tölteni, de kell jó Gcam, arcfeloldás, téma default, nyitod a bl-t, felrakod az EU romot és frissíted hetente OTA.
Amit én ajánlok : Global dev ha global vonalon maradsz zárt bl-lel, Hong Kong régióval.Az hogy megbánod-e én biztosan nem tudom megmondani. iOS párti vagyok, mert 41 évesen nekem sem fun "mókolni", hackelni. A MiUi még nem lépi át az ingerküszöbömet.
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
(#3124) Moz ez így nem tűnik vészesnek köszi
(#3123) FJC köszi -
FJC
aktív tag
Amennyiben az értesítésekre gondolsz, azt szokni kell.....
Viber, whatsapp, gmail, sms rendben (fény, hang, záró képernyő) ok
Skype, Messenger (fény és hang) ennél a kettőnél nincs értesítő pötty."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
natë
nagyúr
Korrigálnék. Némi teszt után arra jutottam, hogy nem a későbbi verziók (beleértve az utolsó legfrissebbet is) a "hibásak", hanem a xiaomi.eu rom-ban nyúlhattak valamit a kamera driverekhez, mert annál a romnál hiába használtam night sight módot, simah HDR+-ban mentődtek csak a fotóim.
-
w333
félisten
-
g_g_g
Topikgazda
válasz FrankMonzano #3131 üzenetére
Összefoglaló.....
-
HUNited
őstag
válasz FrankMonzano #3120 üzenetére
Az AdGuardot? Ez egy fizetős "biztonsági" alkalmazás.
Picit visszaolvasol (rászűrsz a nevemre) bővebben is olvashatsz róla.
-
HUNited
őstag
Tetőtől talpig finomhangolom, a jogosultsági szintektől kezdve a bloatware letiltásán keresztül az IMAP levélfiókokon át a banki alkalmazásokig.
Sokmindent visszatesz mentésből, de pl. a banki appokat nem, és azok nem olyan egyszerűek. A Gránit Banknál a bankkártya digitalizálása az esetek többségében elsőre megvan, de ha nem, no az több napnyi kín (tapasztalat). -
Istuu15
senior tag
Sziasztok! 2. án vasárnap rendeltem egy 128gb-os kék mi 8-at a smartshop.hu ról és hétfőn kaptam az emailt, hogy feldolgozták a rendelésem viszont nincs raktáron(beszerzés alatt van) így a várható beszerzési idő 2018.12.04.-e. Ma reggel írtam nekik emailt és azt írták, hogy valószínűleg ma érkezik de ugye nem írtak emailt szóval írtam nekik az online ügyfélszolgálton ahol azt írták, hogy késik a beszállító ezért valósuínűleg holnap jön meg de biztosat nem tud mondani.
Kérdésem, hogy általában mennyi idő szokott lenni az ilyen telefon boltoknál a telefon beszerzés? Ők 3 napot írtak de nem tudom, hogy csak hitegetnek aztán lehet még jövőhét közepén sem lesz vagy tényleg pár nap alatt hoznak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok!
Global stable-ről szeretnék dev-re frissíteni, viszont az updaterből ezt nem tudom megtenni ahogy a leírásban van, mert a telefonomon még Oreo van, viszont a dev már Pie-alapú. Hogyan tudnám így felrakni?
-
FJC
aktív tag
válasz SzilagyiTibi #3138 üzenetére
A 8.9.7 rommal próbáltad?
Az kell Oreo-hoz.
A leírásban le van írva..."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
FJC
aktív tag
Install beta ROM Oreo 8.9.7 flash in app update. Then you upgrade by the updates app itself to the latest Android 9 version.
It is not necessary to unlock the bootloader.A link, ahol olvashatod:
http://en.miui.com/thread-4479440-1-1.html"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
g_g_g
Topikgazda
Talán megpróbálhatnád úgy, ahogy az összefoglalóban van.
Tényleg igyekeztem érthetőn, linkekkel elkészíteni.
Ha ezek után sem sikerül, gyere vissza és segítünk szívesen -
tibi020
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy fejlesztői romról vissza stabilra hogy lehet.
Ha lehet kicsit szájba rágósan, de azért nagyjából képbe vagyok mindennel, de ilyet még nem csináltam csak twrp-vel régi telefonomon, de itt zárt bootloader amit csak később lehet nyitni, ARB=1.Köszi előre is!
Tibi
-
tibi020
tag
Köszi!
Úgy emlékeztem valahogy meg lehet csinálni nem csak bootloader nyitással, ezért kérdeztem, de ha nem akkor nem, bár elégé logikátlan, hogy stabilról lehet fejlesztőire minden féle figyelmeztetés nélkül a gyári OTA rendszerben, ugyanakkor vissza meg nem lesz lehetőséged. EZT azért felugró ablakba oda írhatnák!
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25