Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Fejvadi #13418 üzenetére

    Látható Mi3 kijelzője is full fényerőn, igaz nem olyan nagyon szépen, mert fényképezéshez nem láttam rajta a részleteket, de kíváncsi lennék más telefonokkal mennyit lehetett volna látni.
    Soc gyengébb, több szálon ugyan gyorsabb, de egy szálon nem, GPU pedig jóval gyengébb az S615-ben. Az hogy Antutuba majdnem ugyan annyi pontot elért pont lényegtelen, tesztben nem csak a Soc teljesítményét hanem ROM írás olvasás sebességét (ami részben ugyan függ a Soctól, de flash memóriától még jobban függ), meg sok mást is mér. Azt nem méri le, hogy a GPU mondjuk 2x erősebb. De ezek is mind apróságok, mert tényleg erős és gyors a telefon, nem kétséges.
    Akku különbség teljesen elhanyagolható, szerintem ezt hagyjuk is, nem lehet pozitívumnak felírni annyira minimális a különbség (fél órával később merül le azonos fogyasztás mellet mondjuk). Akkor már inkább a Soc fogyasztása lehet különbség, valószínűleg kevesebbet fogyaszt.
    64 bit nem oszt nem szoroz jelenleg és jó idő lesz mire ebből valódi előny is fog származni.
    Jól szólnak a fülesen a zenék, kétlem, hogy Mi4i-n nagyon különb lenne, erről nincs is nagyon információ, úgyhogy hagyjuk.
    Kamera jobb, de Mi3-nak se rossz azért.
    Az hogy Tomi romol nem jelent semmit, én is tettem fel Ivan féle romokat és? Elárultam a Miui-t? Nem értem minek felhozni, ő szeret mókolni rajta, Mi3 ebben biztos jobb, mert mint írtad számos ROM van már rá.
    Végén megbízhatóságról papapolsz, hát ebben is jó a Mi3, jobbat mondjak Lollin van Memory Leak, úgyhogy Mi3 esélyesebb egy stabil futó maratonra.
    2 Sim vitathatatlan, ha az kell akkor nincs alternatíva.
    Szóval kinek mi éri meg, Mi3-ról szerintem nem éri meg a váltás, esetleg ha dual sim égetően szükséges, persze kinek ...

Új hozzászólás Aktív témák