Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fejvadi

    nagyúr

    válasz Tomi_Ohl #13416 üzenetére

    Hülyeségeket beszélsz. Nem osztok le semmit semmivel, max egy hangyányival lassabb amit soha sehol nem vennél észre. "Kazán" helyett lazán akart lenni csak elírtam. Nem a melegedésre céloztam, mert nem egy Snapi van benne aminek egyre rosszabb a hírneve és ha idén még nem is, de van egy érzésem az egyre jobb MTK leverik, de már most sem gyengébbek. A kijelző csak annyival jobb, hogy jobban látható a napon, elég nagy indok. Nem olyan sok a +70, de több és a több akku az nem negatívum. Attól még, mert én nem használom a kamerát még jobb és ne engem idézz, hanem magad, mert pont a te kamera írásodra írtam "nem csinálok szelfike". Én sem csinálok és nekem sem számít, de a tények makacs dolgok és egyszerűen jobb. Igazad van, a 64 bit is gagyi, sőt a 32-höz képest egy elvakult vacak. Forrás a fogyasztásra? Keress, de anélkül is egyszerű a számtan. Mit nézzek az aláírásodon? Mokolt ROM nem MIUI, ha nem a MIUI érdekelne akkor kismillió telefon van már Lollival. Neked van egy Xiaomi tok, amiben olyan hardver van mint sok másikban és van rajta egy barkács ROM. A szútok hangzást nem a Xiaomi hangjára értettem, hanem mint mobil mint zeneeszköz. Zajnak jó. Remélem te is úgy közlekedsz az utcán, mint a Magyar indiánok akiknél szól a zsamó-zsasé és amennyire lehet kinyújtva tartja maga előtt a kezében a telefont. Ja nem, te már menőbb vagy, mert egy filléres kacat agybadugón jön a minőség.

    Attól, mert te nem használsz bizonyos dolgokat a telefonban, attól még jobb, csak neked nincs rá szükséged, tehát az a nagy bökkenő, hogy a Xiaomi azt se tudja, hogy te a világon vagy és lehet, nem a te szokásaidra gyártanak kizárólag telefonokat. Így kerülhetett bele, szimpla tévedésből a 2 SIM is, mert sok millióan meg igénylik. Ne izgulj, engem sem ismernek, mert nekem se kell a 2 SIM, de lehet, hogy holnap már kell.

    Ha én lennék a Xiaomi nagykutyája én kiadnék neked egy speckó verziót és a nevét aminek hívnám, már le sem írom, mert többet nem beszélnél velem. :)
    A paramétereit sem részletezném, de telefonálási funkciók nem lennék benne, mert arra te nem használod és a kijelző is csak monochrome lenne, hogy még több erő legyen amit semmire nem használsz. Viszont minden 3 óra után kikapcsolna azzal a felirattal, hogy az adott ROM ideje lejárt, tegyen fel újat. :) Tudod milyen egy jó telefon? Amikor azon fent a ROM és mindig megbízhatóan, rendesen működik és nem állandóan erősítgetni kell, abban bízva, hogy talán most jó lesz. Értem én, hogy neked ez egy jó hobbi, megbeszéltük már, de neked bohóckodni kell, nekem meg használni rendszeresen és sokat.

    (#13417) madoc
    Igen ott nagyon szeretnek jó árakat kiírni olyan telefonok alá, amit nem tudsz megvenni, mert nincs is nekik. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák