Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
van az értesítő (status bar) sávban három hullám (szorosan egymás mellett), az mit jelent? köszi!
átlapoztam gyorsan a manualt de nem találtam infót róla
-
brownus
veterán
válasz
brownus #1195 üzenetére
pár dolog még eszembe jutott:
- az app boltban, a keresőnél a bing jön be!? azt hol lehet beállítani úgy, hogy az app store-ban keressen?
- az első lapon véletlenül levette az óra ikont vagy csempét és azóta se találjuk, hogy lehet vissza varázsolni?
- ha létrehozunk egy mappát a skydrive webes felületén, azt nem látni a mobilon, mit hol kell ki vagy bepipálni hogy megjelenjen a mobilon?és egy használható zene lejátszó is kellene! amit bátran mertek ajánlani, köszi!
(#1196) negyedes, köszi, rákérdezek ott is
tumblr pasz(mi ezz egyaltalan) - fain kis free blog: http://www.tumblr.com/
-
brownus
veterán
üdv,
ezek kellenének bnőm mobiljára:
instagramm
fb messenger
g talk
e book olvasó
tumblr
dropboxelőre is köszönöm a segítségetek!
amúgy gyönyörű ez a 8x, viszont maga az op.rendszer felhasználói támogatottsága nekem furcsa... elsőre hiányosnak tűnő az android után. ismerkedtem már a telefonnal, és az app bolttal is, mert találtam pl. több facebook alkalmazást is, most melyik a jó vagy a legjobb? Ti mi alapján döntetek? a feedback -ek száma és milyensége alapján? létezik olyan, hogy vírusos app van a boltban? ezt mennyire szűri az microsoft?
és azért én, nem Zsu jön ide okosodni, mert nekem több időm van erre
szóval az ő nevében is köszönöm!
-
brownus
veterán
Sziasztok,
a bnőm egy x8-at kap a cégnél, és azt szeretném kérdezni, hogy a google appjait lehet-e használni ezen a rendszeren, a levelezés gondolom megy, de a naptár sync, gtalk és névjegyek?
előre is kösz a segítséget!!
még egy kérdés, most hogy átfutottam pár hozzászólást, nincs navi? az is kéne pedig... a bing nem tud?
aki sokat is telefonál a telón, milyen az akku idő? gondolom minden este dugni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest