Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoly75
aktív tag
Miért jó custom ROM-okat felrakni?
Ahogy én olvasgatom, sokan szívnak vele.
Valaki össze tudná foglalni az előnyeit, hátrányait? -
Lasy
veterán
oidka, nem láttad a képeket?
Zoly75:
1, mert sokkal szebbeket lehet kihozni belőle.
2, gyorsabb
3, egyszerűbb kigyomlálni, és megcsinálni magamnak amit akarok, és utána felrakni egyben az egészet, mint minden egyes alkalommal megcsinálni az egész progi telepítéseket.pitius
ez beállítás kérdése, azt teszel oda amit akarsz.
Ha szükséges az én beállításon nagyon szívesen feltöltöm, és egy restor-val megoldhatod.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
oidka
tag
a tiedbe bentvan
akkor kene valami konzultacio, hogy megis hogyan. gondolom framework-res.apk-t megnyitom es cserelem. apktool-al vagy siman winrar-al szerkeszted? mondjuk ha mar ottvagyok akkor kiveszem az orat meg a terero jelzot is, nekem ezek feleslegesek. a toltottseg jelzo helyett meg jo lenne csak szam nem ilyen koros.launcherpro-ban hol lehet beallitani, hogy alul hany ikon legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Ennek semmi értelme.
Ha feltolod az ujjad, eltünteted a notification bart, és akkor olyan amilyennek akarod.amúgy a térerőt kiszedheted grafikailag, az akkut meg megcsinálhatod számokkal, de csak a 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 fog tutira menni.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
imis
senior tag
feltettem a tomao rom-ot, magyart nem enged apró betűs sötét gombok, tovább nem is próbálgattam, mert így használhatatlan napfénynél a teló.
-
Tomao: A romodban hogy lehetne megoldani azt, hogy a gombok fehér hátterűek legyenek? Vagy maradjon sötétszürke, de fehér felirattal. Könnyebben ellehetne olvasni. A betűtípust már lecseréltem, mert az is apró volt nekem. Egyébként jó kis rom, annyi bajom van még vele, hogy a google maps-t nem engedte frissíteni marketből.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pantomimes
aktív tag
A gombok tényleg picit sötétek, de nekem úgy tűnik a ROM achilles ína az SMS. A handcent sms-t feltoltam, de most így a fölső sávban megjelenő üzenetarcocskát nem tudom eltávolítani, persze lehet ez csak egyszeri alkalom, na majd kiderül.
Megnéztem Kicsirics77 ROM-ját, bár azt észrevettem, hogy wipe-olni azért nem árt, így kicsit kusza volt minden, de visszatértem a Tomao féléhez. Ha az sms dolog megoldódna és esetleg néhol fehér lenne a betű (talán más betűtípus is elférne) akkor nekem 100 %-os lenne.
-
Z0C!
őstag
válasz pantomimes #4212 üzenetére
Sony fontot használjátok. nekem negyon bejött
csak ne kellene hosszan nyomni hogy ékezetet kapjak.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tomao
tag
látom a problémákat és dolgozom a "fejlesztéseken"
ha jól értem sokkal népszerűbb az 1.3.2-es verzió alapnak, ezért a 2.0-át megcsinálom abból, illetve berakok egy letisztultabb témát és fontokat, az alkalmazásokkal pedig ugyancsak kezdek valamit..
lasy: grat a romhoz, látom sikerült felállítani a kitchent
-
Pe-pe
tag
Üdv
Beruháztam én is egy 845-ös droidra.
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok bőrtokot venni hozzá, ami persze "jóárusítva" van. Tudom létezik ebay , google és egyebek, de erre a tipusra konkrétan nem nagyon találok. Esetleg aki már vett neten hozzá és meg van elégedve azt örömmel venném, ha egy linkel megajándékoznaElőre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Zoly75
aktív tag
Felraktam a Taskert.
Szerintem az egyik legjobb alkalmazás Androidra.
Nagyon sok mindent lehet automatizálni vele. Még pénzért is megérné (asszem 99 cent) -
duo
addikt
érdekes történt.
akksi olyan 60 70%on ránézésre, telefonáltam két rövidet, erre csippan beszéd közben.
a hívás után nézem piros az akksi ikon, sőt szól a telő hogy adjak enni. 4% !
rádugtam a gépre töliti a 2. másodpercben kiírja hogy töltés 58% on.
ezt most így hogy.?(most fél óra után 89% a töltöttség.)
valakinek hasonló?kicsirics ROM, espresso vanilla framework, droidx téma, setcpu bekapcsolva autostarts szerkesztve, minden szar kikapcsolva (melóhelyen nem tudok felmenni netre uhogy felesleges)
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
pitius
tag
A progik között keresd..ha alap vodafone-os romod van, ott elképzelhető, hogy magyar a progi elnevezése. Nálam kicsirics romja van fenn(ez került vissza, mert ezzel megy a céges LEAP wifi autentikáció), abban Voice Dialer néven van. Csak elindítottam, de konkrétan nem próbáltam ki. Kicsit hülyén mutattam volna a csendes irodában
De az is elképzelhető, hogy az alap romban nincs ilyen. Sose próbáltam, sose használtam, pedig több telefonom is tudta ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
...pitius...
-
Steve1207
veterán
Ma nekem is iszonyat hamar merül. Hajnal 1-kor vettem le töltőről, alig csináltam rajta valamit és 50%-on áll fél nap alatt. Máskor elbírta idle állapotban 4 napig, pedig setcpu és taskkillert se használok.
Most letesztelem, hogyha nem gépről töltöm akkor mi is van, mert amikor sokáig bírta mindig hálózatról kapott enni előtte (bár ugyanúgy kellene töltenie usb-ről is)..
-
duo
addikt
válasz hodostamas #4227 üzenetére
hümm. érdekes. megnézem produkálja ezt megint aztán ha igen leszedem a setcpu-t. egy alkalomból nem akarok ítélni. de köszi hogy mondod.
steve: jah ez is lehet, de elvileg ugyanúgy kéne ennie pcről is...
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
bepero
csendes tag
-
AMD Power
titán
Nektek is belassul egy kicsit ha Live háttérkép van rajta..?
-
Pe-pe
tag
Szóval jóárusított bőrtokkal kapcsolatban senkinek semmi? (4220 hozzászólásom)
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Pe-pe
tag
Még nem néztem, de nincs rossz árban.
Én olyan Ebeyes olcsóságra gondoltam csak az a baj, hogy az ebayen álltalában bizonyos típusú telefonhoz van tok, ami nem biztos, hogy jó a 845 -öshöz. Azért érdekelt volna, hogy valaki vett e már ebayest, ami jó árban van.-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
viw
aktív tag
V8 rom
1.2.7: hibát nem tapasztaltam
1.2.8: egyetlen bajom,h. kábelen nem lájta a pc a telót.
1.2.9: már fenn van... -
hodostamas
addikt
Ha még nem volt: Fast Web Installer
Appbrain oldalon a programoknál az install gombra kattintva, automatikusan települ a telefonra a program úgy hogy a telefonhoz hozzá se kell nyúlnunk. A letöltés szinte azonnal megindul a kattintás után.
Ami a legjobb: A marketben a voda845-el nem letölthető alkalmazásokat is lehet ezzel a programmal telepíteni -
Tatyla
őstag
Lasy,szép és jó a rom-od köszi DE se névjegyzék se tárcsázó,van külön neked vagy mi a megoldás mert így nem tudom telefonnak használni...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
válasz hodostamas #4245 üzenetére
Kösz, ilyet már régen keresek. Olyat nem tudsz, ami nem webről, hanem pl. a memkártyáról telepít?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Ma vettem 1 ilyen kütyüt.A Desiremet 2 hete adtam el és nem birtam meglenni robot nélkül.Ár-érték arányban szerintem verhetetlen a kütyü!Letöltöttem a Superboot 1.0-át és az Amonrarecov.1.6.2-öt és a leírás szerint nekiugrok a rootnak.Milyen romot ájáltok feltenni?Ha lehet tudja a magyart is.Megköszönném,ha priviben küldenétek 1 működő Príma linket is...Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest