-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Tudom, hogy hülyeség ebben a fórumban vitatni a dolgot, de tényleg megéri a nagy árkülönbséget a Z2 a Samu Note 3hoz képest? Első blikkre csak a vízállóság, a kicsit jobb proci és a dizájn a különbség. De ez nem biztos, hogy ér 80 ezrest. Nem? Esetleg van valaki aki Note 3ról jött át?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Ck.
addikt
válasz Pepeninho #2905 üzenetére
Nekem mindkettő van, a Note 3 privát, a Z2 céges.
Egy biztos, a Note 3-at nem cserélném el érte, fordítva inkább. Nem egy kategória egyébként sem. A Note szoftveres megoldásai egyedülállóak. Nem rossz amúgy a Z2, de engem minőségre nem nyűgözött annyira le. A vizallosag tetszik, de magamtol sose furdetnek telot. Az illesztesek amugy nalam sem tokeletesek. Sebességben kb egyformák.[ Szerkesztve ]
-
uttovendi
csendes tag
Valakinek volt már baja abból (pl. beázás), hogy a simkárnyát elszigetelő fedő egyik vége lejebb van? A készülék teteje felöli oldal...nem sokkal van lejjebb, legfeljebb egy 1/4-1/2mm
-
SkyS1gn
félisten
válasz uttovendi #2910 üzenetére
Pont ebből nem, de cseréltesd mondom...
(#2907) Yocee
Elöbb el kéne olvasni a bevezetőt...
"But the new firmware version may contain the following important bug fixes for issues reported by users"
"no information has been released regarding changes and improvements that will be implemented for the Xperia Z2 and th eXperia Z2 Tablet."
Szóval ebből semmi se igaz... csak találgatás!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Beadtam a T-mobile szervízbe a készülékem az illesztési problémák és a kameralencse elcsúszása miatt. Azt mondtáj 1,5-2 hét, de a szervízes szerint cserés a készülék. Kíváncsi leszek, addig ezzel a szutyok csere készülékkel kell kibírnom."Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
őstag
válasz katona.jozsi #2916 üzenetére
Független a tied is?
-
atikó
őstag
válasz katona.jozsi #2916 üzenetére
milyen csere telót adtak?
-
uttovendi
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy z2re van e acid! vagy valami hasonló? elég kis halk, valaki tud erre valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
stonerzsebi
tag
Sziasztok! Telekomos 2 hetes Z2-nél miért lehet az, hogy a 3 "intelligens híváskezelési funkcióból" csak 2 működik? Amikor a fülemhez emelem a telefont, nem fogadja automatikusan a hívást, úgy két napja, előtte minden működött rendesen. Valami ötlet? Köszönöm előre is. :-)
Egyszer élek, de akkor nagyon. :D - iPhone 6s / Huawei Ascend P7 / LG G Flex 2
-
papp54
aktív tag
Kérdésem lenne olyan gyári romot nem lehet flashtool-al felrakni ami már rootolva van?
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Volna némi probléma barátnőm T-mobilos Z2 -vel , kb 3 hetes. Eddig minden rendben volt vele. Mai napon olyat csinált, hogy beszéltünk szétkapcsolt, utána nem volt hívható (azt mondta nem látta a hálózatot) újraindította úgysem lett jó. Upcről felhívta a T-mobilt azt mondták próbálja meg egy másik készülékben a sim kártyát (de küldenek rá frissítést). Másik készülék nem volt, de kb 15 perc múlva újra volt hálózat. Felhív újra , szétkapcsol megint, 10 perc után volt hálózat. Újrahív, beszéd közben random időnként dobja a hívást, de ha nem akkor is kb 10 mp-et tud beszélni (addig hallom) 3 mp -ig szünet (ő se hall én sem őt) ez addig megy amíg nem dobja a hívást. Kipróbálta ,hogy más készüléket hív azzal is ugyanezt csinálja.
Ezt csak most délutántól csinálja , a legfrissebb T-mobil szoftver van rajta. Ötlet?[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
ravensky13
tag
Sziasztok! Teló váltás előtt állok, Galaxy S2-ről váltanék Z2-re, de nagy gondban vagyok, kicsit eltántorodtam a vásárlástól az itt hallottak alapján(üveg illesztés, kisajtócskák, pixelhibák, mellesleg EZEN KÍVÜL VAN MÉG VALAMI AMIRE ODA KELL FIGYELNI???). Szerintetek hol érdemes venni? (Szegeden)most szombaton 185k-ért találtam((elvileg független, új készülék, fólia rajta volt), már vittem a lóvét, teljesen elszántam magam hogy enyém lesz, mondom mielőtt odaadom a zsét körülnézem, bekapcsolom, és mi fogad??? Egy szép nagy TIM logó Mondom ez mi? A szegény eladó tag lefagyott, mondom bocs, nekem ez így nem kell, de azért is mentem hozzájuk, mert S2-t is ott vettem és az rendben volt. Sony Centerben 220k, ami tesók között is sok felár! Ti hol vásároltok/vásárolnátok? Csak sanyi centerben ildomos? Amúgy hanyadik heti készülékek a hibásak?Régebben olvastam ahol leírtátok, most nem találom. Most akkor ha elébem rakják a pultra akkor rögtön mondjam hogy nem kell mert ez XX dátummal készült és az köztudottan **ar? Szeretném ezt a telefont, segítsetek Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz ravensky13 #2926 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni:
témobilos (de független), 17-ik heti (de szerintem ez nem számít), tökéletes illesztésekkel, nem-elcsúszott kamerával, pixelhiba-mentes kijelzővel és nagyon-nagyon szuper akku idővel.
SIII-ról váltottam.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! A mágneses kábelem nagyon lassan tölti a telefont(nem gyári), a gyári töltőfejbe dugva. Volt, hogy normálisan töltött, addig igazgattam. Szerintetek mi lehet a gond?
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
ravensky13
tag
Kristályosodik ez akkor ezek szerint akkor vehettem volna a TIM-est is? Vagy beugrok a Tmobilba függetlent venni! Amúgy a tiétek nincs teleszemetelve mindenféle appal, meg gyári a bootanimáció? Nem mintha számítana, de ennyiért már ér szőrözni végülis 10k-val olcsóbb. Amúgy a gyártás ideje hol van feltüntetve? mennyi garanciát adnak rá a rózsaszínűek?
szerk: akik sanyi centerben vették, mostanában milyen tartozékot kaptak vele, és nekik mik a tapasztalataik?
[ Szerkesztve ]
-
doki13
aktív tag
válasz ravensky13 #2931 üzenetére
Sd karitartot kihuzod,ott a gyártás. Amugy a tékomos Z2-ők függetlenek. Asszem 2 év gar van
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
ravensky13
tag
Zsííííírrr! Hülye kérdés, de akkor külföldi kártyát is megenne egy tékomos? Tudom igen, de hátha van valami buktató csak nem tudok róla
szerk: Közben már nézem hozzá a mágneses töltőt is hozzá, ez a DK36-os ez az??? Nem dokkoló kell, hanem ami rátapad az oldalára.ezt a dockot lehet szétszedni és csak a kis fejet háakasztani?
[ Szerkesztve ]
-
doki13
aktív tag
válasz ravensky13 #2933 üzenetére
Bármilyen karit megenne szerintem. Én itthoniakkal próbáltam,tökéletesen müködött
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
válasz ravensky13 #2931 üzenetére
Volt rajta egy pár trémobilos dolog, de mind leszedhető/letiltható az alkalmazások menüben.
Gyári boot animáció? He? Bő három hete volt egy kábeles, SUS frissítés, azóta nem volt újraindítva. Pillanatnyilag pontosan 599 óra az uptime. Nem Samsung ez, hogy hetente ki kelljen kapcsolni
A gyártási hét az sd kártyánál látható kis pöcökkel kihúzható tálcára van felragasztva.
Magentáék 1+1 évet adnak mindenre - kivéve épöl!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
BoneDragon
veterán
Na megjött végre a 300 forintos tokom. Nem is olyan rossz.
-
Tomtotom
senior tag
Esetleg ha valaki használ nilkin hátlapot, leírná nekem a tapasztalatait? Előre is köszönöm.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
NomAd_82
aktív tag
Hali!
Én is folyamatosan nézem a topicot és erősen gondolkozom. Szintén az említett hibák miatt dőlt megint a mérleg az iphone 5s felé. Ez nekem túl sok hiba. Hétvégén személyesen meglestem MM-ben, gyönyörű, nagyon tetszett, jó fényképek, jó videók, szimpi volt de a hibák miatt újra az inkább nem felé döntök.
Jó játék ez, már vagy 3-4 hete ezzel játszom, igen-nem, lehet kicsit várok és olvasgatom a tulajok véleményeit.
Érdemes egy kicsit várni? Bár nem tudom mire -
válasz NomAd_82 #2944 üzenetére
>Ez nekem túl sok hiba.
Milyen hiba?(#2942) Ck.
Volt SIII tulajként azt mondom, ez ROM függő. Gyári Samsung ROM az piszok ingatag. Egy hét után látványosan be tudott szaggatni.
A minap cimborám mutatta Note 2-őn (gyári ROM). Pár nap uptime és az egész olyan darabos és akadozó volt, mintha egy 10e forintos kínai vacak lenne. Ha nem látom a saját szememmel, nem is hittem volna elNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
NomAd_82
aktív tag
Régen, még amikor a sony és az ericsson egy cég volt imádtam a telefonjaikat. K750, C510, k810i végül vivaz telcsivel zártam a szériát. Minden szép és jó volt addig ameddig meghibásodott egyik másik és az általad említett gariztató céghez kellett vinnem a telót. drága cordon. Életemben akkora arroganciával, nagyképűséggel nem találkoztam mint az ottani srácokkal. A hibákat kivétel nélkül az én nem rendeltetésszerű használatom miatt vonták meg, nem is javították és a pohárban a volt az utolsó csepp, amikor szemtelenség miatt majdnem kihúztam a pult mögül a tagot.
Nyugtassatok meg, hogy az eltelt évek alatt sokat változott a helyzet és a cég hozzáállása.
Szeretném azt hinni.[ Szerkesztve ]
-
-
Ck.
addikt
Én még nem találkoztam olyan droiddal ami 1 hét után ne lenne látványosan lassabb. Legyen az Z2, Note3, S5, Nexus 5 vagy One M8. Mindnel ugyanúgy elő tudom idézni sajnos azt a darabos, emulált érzést. Pontosan olyan mint a mátrix. Jó, de érzed hogy vmi nem stimmel. Mint a szilank az agyban. Csak itt azt Dalviknak hívják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest