- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Eddig ez a legjobb telefonom!
Csak futni kell!
-
w333
félisten
Szeptember végén jön a Z3 és Z3 Compact gyorsak a fiuk
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
N@idia
őstag
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Pénteken utazom külföldre. Az lenne a kérdésem,hogy nem tudtok esetleg olyan címet Budapesten ahol tudnék egy autós tartót vásárolni? -
Tomtotom
senior tag
Sziasztok!
Akkor leírnám a hibás készülékek cseréltetésének a menetét, legalábbis nekem sikerült. Elküldtem a cordonhoz, írtam nekik, de nem válaszoltak. Majd mikor már tudtam, hogy a szervizben van, akkor megírtam a panaszomat a következő email címre:xperia.hu@support.sonymobile.com. Kértem a közbenjárásukat, leírtam a javítási számot, és az IMEI számot, megemlítettem a fogy. védelmet is. És láss csodát, felhívtam a telekomos szervizest, aki már látta a gépben, hogy mi a helyzet, elvileg főpanel csere, de mivel megváltozott az IMEI szám, ő azt mondta, hogy másik készüléket küldenek. Majd holnap meglátjuk. Az enyém illesztési hibás volt, a sim ajtó is elállt egy picit, és a kamera is ferde volt. Sok sikert minden hibás készüléktulajnak Szerintem egy próbát mindenképp megér, felesleges válaszokra várni, a lényeg, hogy a teló már biztos, hogy a szervizben legyen, akkor kell írni a fenti email címre. A fogy. védelemmel egy cég sem játszik.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
SkyS1gn
félisten
válasz Tomtotom #3559 üzenetére
Én még cordont megelőzve vettem fel a kapcsolatot a sonyval, írtak a customer serviceseknek. Említettem ha beadnám cordonba max visszakapnám hogy esztétikai hiba és nemtudok bejárni naponta, erre mondták is hogy a bepárásodó kamera szerintük nem szimpla esztétikai hiba.
Amúgy miért érdeke egy cordonhoz hasonló cégnek az hogy kcsög legyen?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
cassius.clay
senior tag
Én tegnap adtam be Alle Telekom üzletében a földszinten az enyémet. Hátlap jobb felső sarkában illesztési hiba. Határozottan érezni lehet, hogy kissé be tudom nyomni a sarokban a hátlapot, illetve magától, kicssé kipattan...
Szerintetek mikorra lesz kész? A Telekomos fickó 8 napot mondott, ez nekem kevésnek tűnik nagyon eddig szervizes tapasztalataim alapján..Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
vipnolf
aktív tag
válasz Tomtotom #3561 üzenetére
A hétvégém hibakutatással fog telni (rootolni, mókolni sosem szoktam szóval legalább leköt valami ) . Ha minden oké, akkor imádni fogom, ha nem, azonnali csere.
Okulva az itteni esetekből, nem várom meg hogy szervizig jusson a történetXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
SkyS1gn
félisten
Install Xperia Android L theme with customized System UI
Get MIUI ROM launcher, Dialer, Messaging App, UI
szépségesek...
-
F_Gergely
őstag
Sajnálom a Sony-t bár sose rajongtam a márkáért a Z2 nagyon tetszett... Ez a support amit a Sony nyujt a béka segge alatt van, a Cordon-ról meg megvan a saját véleményem. Ez minden csak nem prémium...
Jelenleg a HTC készülékem szervizben van, kiváncsi vagyok ők hogyan állnak a dologhoz, és mit cserélnek/javítanak.
De a Sony még azt is elérte, hogy ne is gondoljak arra hogy készüléket vegyek tőlük, botrányosan szar a support.
A biztosítás-ról meg annyit, nekem is van a vodánál, de a biztosítás keretében NEM JAVÍTANAK, hanem egy teljesen új készüléket kap az ügyfél!!! -
F_Gergely
őstag
válasz SkyS1gn #3570 üzenetére
De nekem benne is van a biztosítási szerződésben, hogy sérülés esetén a készüléket cserélik, nem javítanak semmit! Ezek szerint a t-mobilnál javítanak... Mondjuk ez is nevetséges, amit a szolgáltató mond, hogy a biztosítás nem érvényes mert a készülék vízálló. Itt a tré is saras és kurvára nem kicsit.
De mikor adtam le a telefonom, mondta a szervizes srác, hogy a Sony-kat tucatjával hozzák javíttatni... -
Sefase
csendes tag
Tisztelet!
Még csak most olvastam ezt a fórumot de már 1 hete megvan a Z2-m és megmondom őszintén kicsit beszartam mikor 20 oldoldalon keresztül csak a panaszkodást olvastam. Gyorsan át néztem az itt le írt hibákat és hála isten mindent rendben találtam. Kamera full közepén, illesztesek jók, ragasztás hiba sehol, pixel hiba sehol, egyedül a kamera melegedese van sajnos, de fél perc pihentetés után ismét lehet folytatni, ez számomra mellőzhető hiba, remélem javítják. Összességében azt tudom mondani, hogy szeretem villám gyors eddig és gyönyörű, főleg fehérben. A vízállósággát az itt le írtak után nem merem kipróbálni ! Max vízálló tokban. Én a b-tel-en rendeltem függetlenül 14w18 heti 180.000 Ft-ért és még egy dokkolót is kaptam a gyári csomagban! ))
-
SkyS1gn
félisten
válasz mgTerminator #3573 üzenetére
Droid L téma.
Sony se tud segíteni amíg szervízbe nem adom, de hogyan ha nem reagálnak?! Csak postázzam be szónélkül vagy wtf?
"Szia! Szervizbe küldés nélkül sajnos nem fogok tudni neked segíteni. Be kellene küldened, hogy bevizsgálhassák, és javíthassák, vagy cseréljék neked. "
-
SkyS1gn
félisten
No, egy bizonyos személynek kell címeznem Cordonon belül így tudják hogy sony-val már beszéltem.
Csinálok recovery alól egy mentést, így elv. ha visszajön másik root és recovery után visszaállíthatom az egészet, Z-nél sikerült.
Összecsomagolom aztán még ha ma lesz időm feladom.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Sefase
csendes tag
Nekem olyan problémám észrevételem van, hogy a viber üzenet jelző hangja nagyon halk hiába van fent a riasztás hang meg minden hang maximumon, egyszerűen halkabb mint a többi készüléknél. Esetleg másis tapasztalt ilyet? Van rá valami megoldás?
-
nagyúr
Sziasztok!
Épp előfizetés váltás előtt állok. Eddig 3 telefon jött szóba, LG G3, HTC M8 és most nézegetem a Sony Z2-t. Sok kiemelten fontos dolog nincs egy telefonban számomra, kettőt kivéve: legyen jó hangchip benne (Spotify-al hallgatok zenét, eq kilőve ugye), a másik pedig a minél simább és lagmentesebb működés. A kamera, stb. nem fontos számomra.
Most G2 van, meg vagyok elégedve. G3 topik zeng a lag-os működésről, de mivel a mostanit sem, így ezt sem használnám gyári launcherrel, és mint kiderítettem, nova (és más, ami nem gyári) launcherrel hibátlanul fut. HTC-t nem ismerem, pusztán a jól optimalizált gyors és akadásmentes működés miatt hívták fel a figyelmem rá. Z2-ről néztem és olvastam tesztet, valamint elkezdtem a topikban címszavakra keresni, és egyelőre csak annyit látok,hogy sok a hibás, garanciális és összeszerelési gondok vannak, de javítsatok ki ha tévedek, lehet csak pont a kulcsszavas keresés miatt ütköztem ilyenekbe.
A Z2-höz jutnék hozzá legkedvezményesebben (objektívvel, amit eladnék, mert mind mondtam, nekem nem fontos a kamera), azután a G3, végül pedig a HTC. Ez is fontos szempont. Valamint az is, hogy ha veszek, akkor 2 évig maradni is fog (90%, de remélem 100).
Szóval leginkább az őszinte vélemények érdekelnének, nem az adott telefon topikjában jellemző tulajdonosi "ez a legjobb, minden más szar" vélemények (persze, ha utóbbi igaz is, akkor nem szóltam ).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mackosajt
addikt
válasz icecave #3580 üzenetére
Szerintem azért olvasol a topikban túl sokat a hibás készülékekről, mert pár embernek "sikerült" kifognia, és általánosságban ők igen sokat is hallatják a hangjukat.
Pláne ennyi pénz kiadása után.Nekem a 4k melegedés miatti kilépésen kívül más bajom nincs vele.
Ha neadj a Z2 mellett tennéd le a voksod, ne felejts el szólni. Az az "objektív" lehet érdekelne majd.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
nagyúr
Azt teszem közben, de ahogy sejtettem, inkább az van, amit mackosajt is mond.
Headsetje mennyire használható? Ez a zajszűrés megy spotify alatt is (ha már a telefonbon belül van, nem a fülesben, bár akkor nagyobb lenne utóbbi ugye) pl? G2-nek hiába agybadugós, nem használom, zenehallgatásra alkalmatlan, erőtlen cincogi az egész.
-
nagyúr
Rákerestem a hsz-aidra, de nem látom leirva, miért mész vissza a G2-re.
Még a hívás minősége érdekelne, mert asszony folyton panaszkodott (meg mások is, főleg 4G-n), hogy rosszul hall, szaggatva, vagy mint egy nyújtott magnószalag. Persze nem mindig, csak néha, de azért fura volt. Szerintem inkább a 4G miatt, iPhone-on is volt ilyen hasonló körülmények között.
szerk.: valaki nem tudja,hogy a Spotify használja-e a memóriakártyát, ha offline lejátszáshoz töltök le zenét a telefonra?
-
SkyS1gn
félisten
Könnyes búcsút vettünk, felpostáztam Cordonnak, a Sony meg majd babusgatja az egészet közben... nemtudom ebből mi fog kisülni.
Addig rajkodhatok itt a Smartbanddel
-
Robykee
csendes tag
Hát ezt a Nillkin hátlapi fóliát überszopás volt felrakni és a végén még béna is lett A glass szerencsére felment szépen... Nem tudok véletlenül olyan (web)shoppot, ahol csak back fóliát kapnék?
-
-
vipnolf
aktív tag
válasz SkyS1gn #3590 üzenetére
Én most rendeltem Angliából ultimate cover shieldet.
előlap tempered glass, oldala, alja, teteje, hátulja vmi military fólia...elég durva cuccnak néz ki.
érkezik még hozzá egy magnetic charger, egy autós tartó és egy vízálló tok is a sós vizek miatt.
asszem ezzel fullon lesz a kicsikeXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat. Közben nézem ezt a smartband dolgot is, régebben akartam Jawbone up-ot, de ott is inkább az volt a fontos szempont,hogy rezegve ébresszen egy időpontban, amit a telefonon beállítok. A többi "fitness" dolog nem nagyon érdekel, van Polar órám H7 mellkaspánttal edzéshez, ahhoz külön app.
Most keresem még,hogy a frissítésekkel hogy áll a Sony, LG nem nagyon kapkod az ilyenekkel és a support sem túl sokáig van egyes telefonokra (hamar elfelejtődnek).
-
doki13
aktív tag
válasz icecave #3587 üzenetére
Azért mentem vissza,mert a G2 jobban bejön. De családba marad a Z2,a fiamnál van. Nekem a beszéd hangok rendben voltak,nem szakadozott,jol hallottak,és én is jol hallottam.
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
mackosajt
addikt
válasz Robykee #3594 üzenetére
Én ilyet rendeltem, és volt benne minden kellék.
Nedves törlő
száraz törlő
sztatikus papír a por leszedésére
segédfülek az üveg és a fólia felrakáshozNekem egyikben sem lett se por, se pukli. Sem az előlapi üvegnél, sem a hátlapi fóliánál.
Pedig mindkettőt egy darabban, teljesen lehámozva raktam fel.
Üveget nem is simítottam, csak a végén, biztos ami biztos, ahogy az egyik videóban is csinálják.Ezt az Erika elemző csajt meg már bocsánat, de nekem rosszul esik nézni.
Szép barna szemei vannak, csak az a baj, hogy egymást nézik. Szerintem ha hordana rá szemüveget, még szexibb is lenne.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs