- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
doki13
aktív tag
Én meg nyár végén visszatérek az Lg-hez....Pro2 személyében.
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne: Sony Z2-t vásároltam Június 2-án a Telekomnál. A szervízmenüben minden 0-án áll, azaz a sim, networtk, stb is. Ez azt jelenti, hogy gyárilag független a készülék ugye?
(Telekomnál divat, hogy az új, elsőszériás készülékeket nem lockolják)Valamint:
Bootloader Unlock allowed: YES - Ez azt jelenti, hogy nyitott a bootloadere, ugye?
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
w333
félisten
válasz cassius.clay #3103 üzenetére
Igen független ... és nem nyitott csak nyitható a bootloader
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
_Fonzy_
tag
Most próbáltam ki először a vízállóságát.. Hát mit is mondjak. Nem érzékeli a fülest, illetve nagyon halkan szólnak, vagyis inkább recsegnek a hangszórók. Úgy néz ki 2 hét után máris mehet szervízbe
-
doki13
aktív tag
válasz cassius.clay #3105 üzenetére
Lehet megérte,azért vizbe ne próbáld ki..
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
haddent
addikt
válasz _Fonzy_ #3106 üzenetére
Nem. A hangszóró lyukakat fujkáld meg (simán ahogy bírod erősen fújd meg, ki fog jönni 2liter víz és jó lesz a hang). A jack dugóval szintén tedd ezt, illetve pl. fülpálcikával turkálj be, ott is lesz víz / várj amíg kiszárad (1-2 nap gondolom). Ettől még tökéletesen vízálló. Ha nem lenne az párásodna a kamera -mint eddig pontosan EGY kollegánál itt-. Nem ázott az be, csak ki kéne szárítani nem várni hogy megrázza magát mint 1 kutya és jó is
-
zermi
aktív tag
Az elöző modeleknél is be kellett vetni ezt a trükkött, meg kellett várni amíg kiszárad. Ha teljesen zárt lenne, akkor hogyan szólna a hangszóró? Hová dugná be a jack dugót. Azért valamit valamiért adni kell.
-
Sz.Miki
őstag
-
tipuka
addikt
Én minden héten megmosom a csap alatt a drágaságot, semmi probléma sincs vele. Picit várni kell, ha fél pernél többet volt a víz alatt és kész. Olyan mint amikor a füledbe megy a víz, várni kell az ahhoz, hogy megint jó halljál.
-
őstag
válasz SkyS1gn #3127 üzenetére
Van is miért , mert az enyém még nem látott vizet, de ha valakivel beszélek mindig mindeki azt mondja hogy vagy alig hallja amit mondok , mintha egy vödörből beszélnék, vagy pedig érthetetlen és rendkívüli módon visszhangos a mondókám.Én viszont mindig teljesen tökéletesen hallom a mondanivalójukat. Kipróbáltuk éjjel is , hogy nem e a TMobile miatt van, akkor is ugyan ez a szitu. Sőt úgy is - mivel független - hogy beleraktam a vodás kártyámat.Mi legyen , vigyem vissza a trémobilnak és kérjek egy újat ami nem lesz független, vagy lehet hogy szoftveres a problema?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
tipuka
addikt
válasz DrTechnoid #3128 üzenetére
Amikor még nem látott vizet nekem akkor is sokszor vödör hangú volt, de akkor nem, ha te és a vonal másik végén levő ember/állat/növény nem fedett helyen van.
-
mgTerminator
veterán
válasz _Fonzy_ #3125 üzenetére
Ez nem tapasztalat.... Soha a büdös életben nem volt vízálló telefonom, de annyi eszem nekem is van hogy vízzel tele lévő Jack aljzatba nem erőszakolom bele a fülest és várom a csodát.... Szerintem a Sony is azért tervezte így mert úgy gondolta hogy mindenkiben van annyi intelligencia hogy ha megúsztatja a telót akkor ki is takarítja.
Ez épp olyan mint a füled nem? Ha tele megy vízzel akkor szarabbul hallasz és akkor mész reklamálni anyukádnak hogy lehetett így legyártani téged? Vagy kitakarítod és kész... -
_Fonzy_
tag
válasz mgTerminator #3130 üzenetére
Annyi eszem nekem is volt, hogy kitakarítsam, de még mindig semmi. Nem érzékeli!
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Használ esetleg valaki Z2 autós kit-t? Vagy tudnátok ajánlani egy használhatót?
-
Attila73
csendes tag
Valaki rendelt már utángyártott DK36 dokkolót? Minden oké vele?
-
-
-
Kevin's
senior tag
Nem tudom kinek volt ilyen hiba 2 napja nem volt kikapcsolva a készülék gondoltam ma megnézem alaposan a kamerát és olyan gondok jöttek,hogy csíkos és fehér volt a képernyő vibrált minden többször lefagyott a kamera újra indítottam akkor is eljött még egy restart volt és utána megjavult most jó minden ez telefon hiba lenne vagy a szoftver szar 402-es FW van fent Nem kell ez miatt garanciába vinnem ugye ?
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
válasz Kevin's #3137 üzenetére
Az enyém egy hónapja (740 óra) nem volt kikapcsolva, újraindítva. Pár naponta használom a kamerát, fotózok vele. Szintén 402-es. Semmi baja.
Valami a te készülékeddel lehet. Gari előtt egy factory resetet próbálj ki.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kevin's
senior tag
Pont erre gondoltam hogy lehet nyomok egy factory resetet és várok a garival ha újra jelentkezik,most többször is próbáltam a kamerát nem csinálja érdekes számomra nem tudom mi okozhatta akkor ezt
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Tud nekem vki ajánlani vmi nagyon jó tokot a telefonhoz Jelenleg ez van tervben [link],de más milyen tokokat is szívesen fogadok amiben jól nézhet ki a telefon
-
beteg
őstag
Rendszeresen azt csinálja a telóm, hogy nem akar menni az internet. Sem a mobilnet, sem a WIFI. Ilyenkor újra kell indítanom és mindjárt elindul minden.
Másnál is elő szokott ez fordulni, vagy egyedi eset?Csak futni kell!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Kevin's #3142 üzenetére
Ennyiért már ott az eredeti is... Nekem is ilyen van.
(#3145) beteg Wifit dobálja nekem is. Amúgy T meg le volt terhelve a napokban, legalábbis itt az Őrségben a vásár miatt!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs