Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Hát meg vagyok áldva a Nillkin tokkal. Ebay-en rendeltem, először nem jött meg, írtam eladónak és vissza adta teljes árat, megrendeltem újra ugyanonnan és hamar megjött (18-án adta fel, ma jött meg) de kéket küldött, amikor feketét rendeltem. Most megírtam neki, remélem kapok valami engedményt rá legalább, amúgy kissé csalódás.
    Eddig egy szilikon tokot használtam, ezután is azt fogom, mert nagyobb biztonságban érzem benne. Kellemesebb fogása, jobban elnyeli ütéseket. Hátránya, hogy jobban vastagítja, és előlapot nem védi semmi. Nillkin pont ezért tetszett mert flip tok, elől is véd (belülről valami puhább szövet), de amúgy kemény tok fogja körbe a telefont, nem tetszik ahogy koppan amikor lerakom, és körülményes használni előkapva telefont. Hosszabb utakra, ha csak néha vesszük elő, vagy táskában hordjuk telefont jó, de nekem zsebbe van, és így nem ideális, kár hogy későn jöttem rá.
    És tudom, már ki voltak sokan éhezve, hogy újra tokokról beszéljünk. :U

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák