- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
malibu
tag
amúgy tényleg jó kis vas. gondolkoztam hogy galaxy s2-t érdemes-e erre cserélni mert 1,2x2 helyett csak 1,7x2 a proci, ram ugyanannyi. kijelző nagyobb, de szerintem nem kellett volna az állandó gombokat rárakni. így pont akkora ennek is a hasznos területe, de valamiért sokkal erősebb. 3x annyit ér el benchmarkokban...s4-el kb azonos pontokat, pedig az 4 mag. a kijelző húzza le kicsit a szememben, de majd megszokom végül is ilyenhez voltam szokva előtte 10 évig, csak utóbbi 2 évben volt amoledes telóm
érdemes kernelt cserélni, vagy csak a gyárit rootoljam meg és annyi? vannak már rá olyanok ami nagyon sokat dob a sebességen és az üzemidőn? főzött romok gondolom még nincsenek és szerintem megvárom előbb a 4.3-ast. annak amúgy mik lesznek a legnagyobb előnyei a 4.1-hez képest? sok hülye kérdés tudom tegnap vettem és gondoltam azelőtt rakok fel rá romot kernelt és bármit, ha érdmes, mielőtt belakom a telót. sajnálnám előlről kezdeni 1 hónap múlva -
MrSealRD
veterán
válasz dejvid8 #12148 üzenetére
Egy kicsit olvass alaposabban. A memóriakezeléssel kapcsolatos probléma nem mindig és nem mindenkinek jön elő. Ezt írtam az előbb, hogy a változatos szoftverkörnyezet miatt nem sikerült általános érvényű megállapítást tenni. Előfordult már olyan, hogy játékot leküldtem háttérbe és közbe volt e-mail, meg más...aztán 30-45perc múlva eszembe jutott és simán ott volt. De olyan is volt, hogy véletlenül háttérbe küldtem, de már nem hozta vissza...Nem kell túlzásokba esni, mert számottevően nem befolyásolja a készülék használatát...
A wifi-s témát meg már linkeltem párszor. Egy Thinkpad T61-el és egy Xperia Mini-vel mértem össze a wifi képességeit. A különbség nem volt megrázó...
Gondolom van más alternatívád is nem csak az SP. Nézd meg, hogy azzal mi a helyzet, de szerintem manapság ár/érték arányban az egyik legjobb az SP.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
counterbill
senior tag
válasz malibu #12151 üzenetére
Azért kap sokkal több pontot mert sokkal erősebb a proci meg a gpu benne. A mhz pont olyan mint pcnél ,hogy önmagában nem ér semmit. S2ben már ,,elavult" lapka van. Gondolj bele abba ,hogy s2be 800*480 (ha jól tudom) ebben meg hd kijelző van és így is erősebb. Kijelző téma pont mint a wifi meg a ram kezelés nagyon túl van lihegve. Én megvagyok elégedve vele és a frissítést (4.3) még meg se kaptuk. Lesz rá 4.4 is.
Üzemidő hála a nagy aksinak is így jó. Egy napot röhögve kibír nálam néha többet is. De persze felhasználótól függ mert a játékok ugyan úgy lemerítik mint bármi mást.Kernelt nem tudsz cserélni csak ,ha független telefont veszel. De érdemes megnézni szervízmenüben azért ,hogy nyitható e a bootloader.
Főzött rom van már elég így is.Én kb 2 hónapja használok 1 romot. De van rá CM is.
Az ,hogy miben lesz jobb a 4.3 majd kiderül ha kiadták. Tableten nem vettem észre sok különbséget. Motorház alatt vannak inkább a dolgok.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
AeSDé Team
őstag
Hova teszi ez a telefon a telepített apk-kat?
System/app -ban csak a rendszerappok vannak. Bluetoothon akarnék küldeni valamit de nem találom.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz AeSDé Team #12156 üzenetére
Root nélkül nem látod (csak az ES file Explorer tudja mentést csinál).
Amúgy a data /app partícióban.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
chab7
addikt
válasz #19784448 #12159 üzenetére
Milyen nagy kapkodás? Már 4.4 is létezik. Rég azt kellene csinálniuk és nem még mindig a 4.3-on szüttyögni.
Ennek ellenére én is örülni fogok ha végre meglesz, de ez nem kapkodás hanem épp hogy csiga tempó amiben dolgoznak.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Firebali
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat ha már felvetődött a probléma, de nem gyakran néztem be a fórumba, mivel már 5. hónapja tökéletesen működött a telefon
Most azonban egyre gyakrabban jön elő egy olyan gond, hogy ha fel akarom oldani a képernyőt akkor először sötét háttérvilágítás van csak, ikonok és kép nélkül, majd miután ezt lezárom, a következő gombnyomásra éled csak fel a képernyő...
Remélem érthetően fogalmaztam
Szóval találkozott valaki hasonlóval, vagy tudja valaki mit lehetne tenni?Előre is köszi a válaszokat!
-
blakey
titán
válasz Firebali #12163 üzenetére
Olvass vissza 5 hónapot és meglátod.
Nem értem, hogy ha bármilyen gond merül fel akkor miért nem az az első, hogy egy ilyen hosszú hozzászólás előtt rákeresne kifejezésekre, hátha.Megsúgom, előforduló szoftveres "bug", nem telefon hiba.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz #19784448 #12159 üzenetére
Elvben már vannak tesztverziók 4.3ra. Az UI nagyon szép lett, ami engem zavar egy kicsit, h a RAM használat igencsak megnőtt a 4.1.2 höz képest, bár az össz elérhető RAM nőtt sztem, de még igy is kevesebb a szabad mint volt. Antutuban simán hoz 24k-t, tehát javult...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
darkmann
őstag
válasz HuaweiU8500 #12165 üzenetére
Erről tudnál linket dobni?Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
törölt tag
válasz HuaweiU8500 #12165 üzenetére
Erről nem tudtam! Köszi ez jó hír! miben lett más az UI?
[ Szerkesztve ]
-
gulyidosz
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Sony xperia SP telót, de nem tudom, hogy , hogy kell bekapcsolni a mobilnetet, hogy tudjak internetezni. Van mobilinternetem 200 mb.
Tudna valaki segíteni? -
jety91
őstag
En ilyet olvastam: "One week. Z, ZL, Z1, Z Ultra and Tablet Z. Before Xmas for SP and ZR."
-
oliwire
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy a Sonynál úgy dolgoznak a szoftveres részlegen, ahogy az egyetemisták tanulnak a zh-ra. Előző este szinte fullra az egészet. Lehet még el sem kezdték, vagy csak megvannak az alapok, és mikor jön a határidő, gyorsan megcsinálni, majd jön a júzer tesztelni és a hibát egy-két hétre rá orvosolják.
-
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Tud már valaki, valamit hogy mikor várható a 4,3?
-
e-newsee
addikt
válasz oliwire #12170 üzenetére
Nyilván a Google nem fogja a többi gyártónak odaadni a 4.4 forráskódot addig, amíg a referenciamodellt legalább be nem jelentik. Gondolom amint megkapta a Sony a 4.3-at, nekiállt optimalizálni a saját készülékeire. Az, hogy közben megjelent a 4.4, természetes dolog, és valószínű, volt már olyan fázisban a fejlesztése, hogy érdemesebb befejezni, és kiadni, mint on-holdra dobni a projektet, aztán átugrani a verziót, és nekiesni a 4.4-nek. Akkor meg sokan azon dünnyögnének, hogy annyira lusta a Sony, hogy csak kettesével bír lépést tartani a verziókkal.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
HuaweiU8500
senior tag
-
AeSDé Team
őstag
válasz HuaweiU8500 #12174 üzenetére
Kaphatnánk linkeket hogy mi magunk is megnézhessük a frissítést? Amit írtál nagyon jónak hangzik
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz HuaweiU8500 #12174 üzenetére
Képeket!
-
anderledani
őstag
A Z1 frissítése feltűnt a PTCRB-n. [link] Úgyhogy helytállónak tűnik az hogy: "One week. Z, ZL, Z1, Z Ultra and Tablet Z. Before Xmas for SP and ZR."
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
AeSDé Team
őstag
válasz HuaweiU8500 #12178 üzenetére
Facebookot letiltod és +50MB ramot kapsz, na meg biztos lejjebb is fut néhány folyamat. Ebből így nem derül ki semmi (kivéve azt hogy megnőtt a rendszermemória, ennek örülök )
A fehér menüt meg remélem vissza lehet állítani feketére, nekem nem jön be. Na meg sötétben kisüti a szemem
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz HuaweiU8500 #12178 üzenetére
Nekem tetszett a fekete alapú menü. Ha éjjel valamit meg kellett néznem (tudom, nem túl reális, de fordult már elő), akkor nem sütötte ki az ember szemét hirtelen.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
BRIKLY
veterán
válasz HuaweiU8500 #12180 üzenetére
Azt nem árulnád el,honnan szeded a képeket meg a többi infót?
[ Szerkesztve ]
-
mrbikerider
tag
Sziasztok ! most vettem a mobilt minden nagyon fasza csak az a gondom hogy alaphelyzetben olyan mintha a kijelző belülről meg lenne tapizva vagy párás lenne, nem vágom ez mi. Valakinek hasonló ?
DrSebi
-
anderledani
őstag
válasz BRIKLY #12182 üzenetére
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
SkiDev
senior tag
válasz BRIKLY #12182 üzenetére
Engem is, de gyanús, hogy az idő pont 16:45 Csak nem valahonnan megvan HuaweiU8500? Márcsak a dátum kell, hogy 12.10. és nevezhetjük Huawei Screenshotjának
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
qamu74
őstag
xda-n semmi nyoma, hogy kinn lenne a 4.3
-
BRIKLY
veterán
válasz counterbill #12189 üzenetére
Valami igazság biztosan van a képben.Annyi biztos,hogy egy Sony telefonról készült,és november 19-es a kernel.
-
qamu74
őstag
belinkeltem a képet az xda-ra,kíváncsi vagyok, hogy ott mi a reakció
-
Chabi
aktív tag
Mivel régebben elkezdtem a sztorit, akkor befejezném.
Az volt a gond hogy, egyszerűen csak elromlott a töltö.
Egyszer bevittem egy sima t-pontba azt mondták hogy két hét, na ott semmit nema csináltak csak elküldték pestre, meg vissza azt odairtál egy papirra hogy kipróbálták és rájöttek hogy nem tölt.
Miután visszakaptam, utána a mai nap elmentem egy helyszíni szervizzel rendelkező T-mobilba és fél óra alatt el lett intézve.
Szóval akinek valamelyik tartozéka hibás és a telefon nem akkor azt ajánlom hogy ilyen t-mobilba menjen.
Remélem hasznos voltam azoknak akiknek van/lesz ilyen problémájuk.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
MrSealRD
veterán
válasz HuaweiU8500 #12180 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy most mindenki rád vadászik?!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Tegnap érkezett meg a készülékem, s ma kezdtem el nézegetni igazából. Ami elsőre feltűnt, hogy az Xperia Mini készülékkel ellentétben, hiába van bekapcsolva az automata fényerő szabályozás, én nem venném észre hogy állítgatná. Hiába takarom le az érzékelőt a kezemmel, vagy viszem sötét helyre.
Igaz SIM még nincs benne, lehetséges ez okozza?A hozzá kapot Domino csomagban Micro SIM található, tudja valaki? (azért nem bontom ki, mert ha normál SIM, eladom a csomagot, s a meglévőt vágatom micro SIM-re)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest