Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Csak infoképpen.
Minden este töltöm a telefont.Ha felébredek és feltöltött, akkor leveszem a töltőről.
Ma hajnal 2 órakor vettem le. Reggel 6 órakor bekapcsoltam a mobilnetet.Az időjárás appot , ill. a gmail-t szinkronizálja napközben. Mivel első munkanap volt, nem kellett napközben sokat telefonálnom, kb. 15-20 percet.Így most 83%-on áll a töltöttség. -
gabancs
addikt
-
virkir
veterán
Hamár fórumokat olvasgatol annyira rohadtul bonyolult lenne rábökni a telefonon az akkuhasználatra és megnézni milyen gány program szívja?
Mert ugye ez is elég egyedi probléma.
De természetesen egyszerűbb ide gyártani a hozzászólásokat.
Levegővétel megy-e önállóan vagy abban is segít anyuka?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
gabancs
addikt
Miért bántod? Teljesen igaza van! Nehogy már egy ilyen drága készüléket a felhasználónak kelljen basztatni, hogy működjön rendesen.
Mióta ez a normális hozzáállás? Miért köteles tudnia egy péknek, egy óvónéninek, egy mozdonyvezetőnek......egy telefon frissítését, vagy a hibakeresését?
Az a baj veletek, hogy azért mert egy páran naponta cserélgetitek a ROM-okat, akkor már ez a természetes. Hát nem! Ha valamiért pénzt adunk, főleg ha nem is keveset, az a minimum, hogy működjön rendesen! -
virkir
veterán
válasz gabancs #7458 üzenetére
Nem, baromira nincs igaza.
Nem ért hozzá?
Ne telepítsen minden szir-szart ami elébe kerül. Válasszon hüjjebiztos rendszert lásd wp.
A frissítés meg egy hót egyszerű pár koppintásos művelet amit bárki el tud végezni, mivel a telefon is megcsinálja magától.
Nem ért hozzá de fórumon olvasgat beböfög hüjjeségeket?
Kérdezzen értelmesen főleg olyan hibával kapcsolatban ami ezerből egy készüléken jön elő, szívesen segít itt szerintem bárki engem is beleértve (amíg értelmes a kérdés és nem hatodszor értetlenkedik valaki ugyan abban).
Ennyi, nem kell ezt túlragozni.
Az meg, hogy drága hát eléggé relatív mert 40-50k manapság egy telefonért minden csak nem drága.
Amiért meg a pénzt kiadtad az úgy működik, vagy ha nem tessék befáradni az ügyeletes márkaszervizbe.
Telepített alkalmazásokkal összekuszált rendszerre sehol a világon nincs garancia. Csaxolok."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-HajTömeg-
őstag
Ezt a stílust szerintem sem kéne erőltetned.
Hogy az aksi nem bírja egész nap.az mióta egyedi probléma te féleszű?
Nehéz felfogni,hogy vannak emberek,akiknek nem abból áll az élete,hogy romokat telepítget a nap 24 órájában?
Próbálj már meg vagy normálisan válaszolni, vagy figyelmen kívül hagyni azokat a hozzászólásokat,amik nem érintenek.
Ugyanis amit ő írt az egy ilyen topickban ON, a te paraszt stílusod meg OFF.Alias: Júzer error
-
virkir
veterán
Azzal, hogy egy hete tetted fel az első kérdésed akku ügyben de a megoldásért egy lépest nem mozdultál.
Ne mond, hogy nem értesz hozzá mert launchert már cseréltél vagy készülsz cserélni és ez több mint az átlag user igénye.
És nem, nem kell mókolgatni mert a fórum többségének néhány elhanyagolható tudott bugon kívül nincs problémája a telefonnal.
Se hangszóró felcserélődés se akku."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz -HajTömeg- #7468 üzenetére
Te mintha azt ígérted volna, hogy kussolsz.
Nagyon jó lenne ha tartanád magad hozzá."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Nagya21
addikt
Khmmm izé, hogyasszongya azaz hmmmm!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki számoljon el 10-ig...........................
Javaslom,mert ez sok esetben ez használ.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
mcsm88
senior tag
válasz gabancs #7456 üzenetére
Ha vesz valaki egy androidos telefont, akkor vegye a fáradtságot és nézzen utána mit hogyan miért kell csinálni.
Ez a fórum is azért van.
Nem lehet egy fixen beállított telefon ami mindenkinek jó, mindenkinek mások az igényei, mindenki másképp használja.
A helyes beállítás és használat az nem mókolgatás, hanem a saját igényeidre szabás.
Ha pl veszel egy autót, az ülés és a kormányméret nem jó a magasságodhoz, akkor fogod és beállítod.
Itt is így megy.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz -HajTömeg- #7471 üzenetére
Csak már nálad érnek ezt el, hogy nem írsz ide többet.
Gabbancsal ketten ti vagytok ebben topikban a fő trollok, érdemben hozzá semmit nem tettetek csak a saját butaságotok okán folyamatosan fikáztok."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
-HajTömeg-
őstag
Az a rossz hírem van,hogy mikor a te hozzászólásaidat látom mindig elkap az írhatnék
Szégyellem is magam,hogy nem tettem hozzá annyit a Sony Xperia L fórumhoz,mint a te tudományos hozzászólásaid a launcherekről és akciós widgetekről.
De ne kanyarodjunk el. Bunkó voltál, ezt a stílust meg szerintem nem kéne erőltetni.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
slecht
aktív tag
Ahogy Kern András mondaná: "Itt mindenki hülye???!???"
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
SZVSZ ezt most hagyjátok abba...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
takessz
senior tag
válasz GEPESZ66 #7462 üzenetére
Hát én örvendenék neki de a most láttam a 4.3 Z milyen újdonságokal kecsegtet hát kíváncsi leszek L is megkapja e majd a Z1 Kamera apját meg stb itt egy videó Sony Z 4.3 jó lesz ha kapunk egy ilyet majd mi L-sek is kicsit visszább butítva
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
dave0825
őstag
Épp ezt akartam írni. Oké, hogy nem cserélget ROM-okat mindenki naponta, akinek ilyen telefonja van, de alap dolgokat illik tudni, ha ilyen telefont vesz valaki.
Nem állok senki pártjára, részben mindegyikőtöknek igaza van.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Peti1117
csendes tag
és fájlt hogy csinálsz ? és milyen fájlt ? :-D fájl ez elég tág fogalom részemre, lehet az akár ppt is jpg is stb stb ezek mind fájlok.
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
válasz Peti1117 #7487 üzenetére
Es file explorert használok, abban van egy plusz jel amire ha ráböksz megkérdezi, hogy filet vagy mappát szeretnél. Vagy ha nem telefonról akarod megoldani, akkor beállítások, xperia, usb kapcsolat, média átviteli mód. Rádugod a gépre, sajátgépben megkeresed a dcim mappát(telefon memóriában), aztán ott már csak menni fog. :-)
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
DrDobos
őstag
válasz takessz #7485 üzenetére
Nem akarom lelombozni a kedvedet, de szerintem 4.3 nem lesz az L-re. Persze ne legyen igazam. Most a Samsung is írkálja, hogy "szinte" minden kis készülékére is megy a 4.4..hát nem tartom valószínűnek, de szerintem ha egy is beválik, a Sony célja felvenni a versenyt a vetélytárssal, és őis nagyobb hangsúlyt fektethet a dolgokra. Hát nemtudom mi és hogyan lesz, mindenesetre reménykedjünk!
Samsung Galaxy A55 5G
-
Tidzsimon
őstag
válasz takessz #7485 üzenetére
Olyan hatalmas változások azért nincsenek benne, sok dolog amit mutattak az 4.2-ben is ott volt... náluk. A camera app az viszont jobb.
Mcsm88, azért számít a hogy mi van rajta, rendszer szinten sokat lehet javítani a dolgokon. App szinten már más a helyzet, bár a camera zoom tényleg jó anno meg is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Peti1117
csendes tag
válasz Tidzsimon #7489 üzenetére
így már rögtön más Köszönöm a segítséget mind 2 -nek :-) És plusz köszönet az ötletért már nem tudom kinek, hogy ezt így kell és, hogy ilyen is van egyáltalán. Ezzel elég sok helyen meg lehet takarítani ugye ? mert mindig azokat a képeket amit megnézek azokat oda elmenti ?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Peti1117 #7495 üzenetére
A bal felső sarokban találsz egy kis földgömböt, aminek a felét eltakarja egy telefon jel. Ha arra rámésza, akkor bal oldalt megnyílik egy csomó lehetőség. Itt legörgetsz az aljára, és valahol ott van, hogy rejtett fájlok mutatása. Voilá!
Ő tőle származik az ötlet. - Érdekes, hogy a posztban a lost.dir mappát is emlegeti, pedig abban nem nagyon szokott lenni semmi. Lehet, az előző verziókat érintette...
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Tidzsimon
őstag
válasz DrDobos #7498 üzenetére
Az a gl to sd app. :-)
Áthelyezi az alkalmazás adatokat, ami alapban nem sok, egy játéknál viszont több giga is lehet.Seraph, elvileg aszondják az okosok, hogy a lost dir-be akkor kerülnek adatok ha másoláskor valami gond történik, gondolom egyfajta temp könyvtár.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest