Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
-
Sungoo
addikt
Annyival egészíteném ki, hogy nekem fent van a PC Companion is, és a SUS rádugásnál mindig telepít szoftvert a winfos.(7)
-
DrDobos
őstag
válasz DrDobos #7305 üzenetére
Tudom mire gondolsz, hogy csatlakoztatom a telefont, és ott kiugrik valami kék írás plusz a zöld csík jár le föl. Na én nem jutok el odáig, hiába nyomom a goíbot lefelé, közben hiába csatlakoztatom az USB-t, nem történik seemmi. Magyarul a zöld csík előtt megakad a dolog, mert szerintem fel sem ismeri a készüléket(de akkor a PCC miért ismeri fel?!)
Samsung Galaxy A55 5G
-
kazy76
aktív tag
Szerintem ez már meg vólt vagy10x
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
kazy76
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
Korábban olvastam,hogy az SI-szám alapján, valahol a SONY honlapján is meglehet nézni az elérhető legfrisebb szoftver verziót.
Tudjátok-e, hogy létezik-e ez az oldal? -
virkir
veterán
válasz DrDobos #7307 üzenetére
Mert egyszerűen nem vagy képes normálisan végigmenni a lépéseken, arról nem beszélve, hogy használhatnál olyan böngészőt amiben van hejjes írás ellenőrző.
1. Indítod a SUS-t de nem csinálsz mást a telefon jó messze van tőled.
2. Megvárod még bejön a telefon választó ablak, kiválasztod a készülékednek megfelelőt a telefon még mindig a másik szobában van.
3. Bejön a csatlakozás ablak. Most a géphez hozod a telefont. Kikapcsolod és vársz legalább fél percet.
4. Bedugod az adatkábelt a telefonba, megnyomod bal kézzel a hangerő le gombot és jobb kézzel bedugod az adatkábelt egy tetszőleges működő USB aljzatba. Nem... nem engeded el a hangerőgombot szorítod kitartóan.
5. Itt kell elindulnia a felismerésnek ami eltartathat akár 1-2 percig is pl nálam, de a hangerőgombot továbbra is szorítod görcsösen mindaddig amíg a program nem ad engedélyt, hogy lazíts.
6. Innentől meg értelemszerűen kattintgatsz.P.S.
Nem árt idióta vírusirtókat kikapcsolni a művelet megkezdése előtt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
mcsm88
senior tag
Ha a gyáriról beszélsz, azt novában sehogy.
Beautiful widgetsben vannak hasonló kapcsoló widgetek, vagy ott van a gravitybox, aminél az értesítési sávba tudsz berakni ilyen kapcsolókat, vagy a tegnap általam említett rom, amiben alapból testreszabható, hogy milyen kapcsolók legyenek az értesítési sávban.drdobos
Ha más nincs tényleg próbáld ki másik gépen, nekem az egyik root nem találta meg a telefont a céges gépemen, amit máig nem tudok megmagyarázni, mert megy rajta a flashtool, a sus, a normál csatlakozás.[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Telekomnál van már frissités?
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
javorszky
tag
Sziasztok.Tudna valaki adni egy linket honnan tudom letölteni a SUS-t.
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
kazy76
aktív tag
válasz takessz #7330 üzenetére
javorszky parancsoljNincs virkir attól h leordítod a fejét még nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Független telefonra sincs még semmi SUS-sal. Legutóbb is az utolsók közt kullogott.
-
kazy76
aktív tag
Nos ma már nem leszek Így Kívánok Mindenkinek Boldog Új Esztendőt. Jövőre találkozunk.
-
javorszky
tag
Köszönöm kazy76
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
Tidzsimon
őstag
Hogy megnyugtassak embereket, volt már olyan, hogy képtelen voltam újrarakni, felismertetni a telefont. Akkor egy két három éve használt, maga alá fosott windowsom volt. Átmentem egy friss gépre, és pik-pak ment. Azóta újraraktam az elsőnek emlízettet, és minden faszán működik.
Összefoglalva, a hiba lehet a windowsban van.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
GEPESZ66
veterán
A korábbi taasztalatokból kiindulva szerintetek csak 1-2 napot, vagy heteket kell majd várni a friss szoftra?
Nem nyugtalan vagyok, csak érdekel a dolog, hogy a Sony-nál hogy van. -
virkir
veterán
válasz Tidzsimon #7339 üzenetére
Hogy a viharba tudod összefosatni?
Csak azért az a dátum ami mert sp akkor ment fel egyébként a publikus béta óta nem volt újrahúzva a rendszerem. Volt pár image-ből helyreállítás de az is inkább csak lustaság miatt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
őstag
válasz GEPESZ66 #7343 üzenetére
Az előző alapján emlékeim szerint 1-2 hét is meglehet, de ezt tényleg nem lehet megmondani. Ez most jóval kisebb frissítés mint az volt.
Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy tűnik, hogy javították a bugokat. Ez nekem nagyon nagy boldogság.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a kamera gomb megnyomására ne a hivatalos kamera, hanem másik kamera app induljon el?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
ujtelefon
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Ti milyen telefont javasolnátok, ezeket néztem ki:
Galaxy xcover 2 ---http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_xcover_2/bevezeto_strapabiras_tartozekok.html
HTC Desire X---- http://mobilarena.hu/teszt/htc_desire_x/bevezeto_tartozekok.html
Sony Xperia L---http://mobilarena.hu/teszt/sony_xperia_l_rutinosan_homorit/bevezeto.html
bár itt néztem az M-et is.galaxy S3 mini---http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s_iii_mini_kihagyott_ziccer/specifikacio.html
HTC Desire 500--http://mobilarena.hu/teszt/htc_desire_500_vagyakozni_szabad/bevezeto_tartozekok.html
tudom mind más, de úgy megbízhatóság, vagy kezelhetőség, meg úgy hardver terén.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest