Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Megnézem a Beállítások/Alkalmazások/ Belső tárhely-et.
Az alkalmazások között 2-nél (Mindig Tv;Szépkártya) van olyan, hogy az előtte lévő négyzetben pipa van.A többinél üres a négyzet.
A Google Play-ból töltöttem le őket.
Csak ennél a két alkalmazásnál van az, hogy újraindítást követően az ikonja eltűnik, újra ki kell rakni.
Mitől más ez a két alkalmazás, mint a többi? -
-HajTömeg-
őstag
válasz GEPESZ66 #6501 üzenetére
"Ha egy appot átmozgatunk a belső tárhelyre és annak az appnak az ikonjával valamilyen műveletet végzünk (asztalra elhelyezés, mappába helyezés, stb). Akkor az újraindítás után elvész.
Workaround: A telefon memóriáján kell lennie azoknak az appoknak, amelyeknek az ikonjait használni akarod."Alias: Júzer error
-
GEPESZ66
veterán
válasz -HajTömeg- #6502 üzenetére
Köszi, a segítséget, bár olvastam erről!
De ezt a kettőt ugyan úgy telepítettem, mint a többit. Mitől települt máshova?
Ha rályuk kattintok, akkor az a lehetőség van, hogy áthelyezés a telefonra.
Erre kattintva áthelyezhetem, s akkor nem fog az ikon eltünni? -
GEPESZ66
veterán
Mivel első Sony telefonom, lenne egy kérdésem, amit nem akarok most csinálni, csak érdekel.
Ha pl. a legfrisebb szoftvert ismét újra akarom rakni, a korábbi adatok törlésével, akkor ezt a SUS-al lehet megtenni, vagy csak a gyári visszaállítást ajánlja fel? -
sagger
csendes tag
Látom 3G képes készülék, hagyományos videóhívásokra alkalmas? Az Xperia P-vel nem lehetett videóhívást indítani habár 3G-s volt az is.. Vagy ha indítani nem is, de fogadni lehet videóhívásokat? Próbáltam egy régi 3G-s Samsunggal videóhívni, de nem jött össze :S
Xperia P black, Xperia Z3 Compact white - a mérgesgomba ehető! egyszer....
-
qpidomx
tag
Nincs véletlen valaki Db ből akinek van egy ba900 akksija és kölcsönbe adna 5percre?
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
takessz
senior tag
válasz GEPESZ66 #6497 üzenetére
Megfogja mivel a Kit Kat pont olyan mint a Jelly Bean a lock Screen teljesen ugyan olyan ha elhúzod jobbra kamera jelenik meg balra pedig egy tetszőleges ablak szóval én nagy esélyt láttok rá!! Sőt a hardver is bírni fogja de támasz alá valamit szerinted miért nem fogja megkapni!!!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz dokee78 #6511 üzenetére
Kár kijelenteni igy előre érdekesnek tartom a régebbi készülékeik kapnak 4.3-at pl hid el Sony nem fogja szarba hagyni a középkategóriás készülékeket a samsung is s3 mini-re ,Advance,S4 mini stb... re kiadja a 4.4-et kicsit érdekes
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz dokee78 #6513 üzenetére
Szerintem a Samsung picikre is kiadja a Sony ezt nem fogja hagyni főleg hogy most tört vissza a piacra évek után!!De én nagyon bízom benne hogy megkapja hisz a hardveresen bírni kelne neki Van a családba S3 mini és hát az L nagyon lealázta Antutuba pl
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz dokee78 #6515 üzenetére
Olvastam kiadják méghozzá itt mobilaréna Itt olvastam 3 oldal és alul a Samsungnál olvasad el !!
-
őstag
...egy kiszivárgott dokumentum alapján a dél-koreai vállalat többek között a Galaxy S4 mini, a Galaxy S3 mini, a Galaxy S Advance, a Galaxy Core, a Galaxy Fame, a Galaxy Ace 3 és a Galaxy Fresh esetében is vizsgálja a lehetőségeket.
Én azt mondom, nincs sok értelme most ezen agyalni. Korábban a sony is írta, hogy még gondolkodik egy-két készüléken, hogy mi lesz. Ha az én véleményemre vagytok kíváncsiak, akkor azt mondom, hogy minden jel arra mutat, hogy nem lesz, de ne legyen igazam. Csak azt a bootloader nyitást oldanák már meg, akkor beindulna a nem hivatalos fejlesztés.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Enemy
aktív tag
A telegrácsot leadtam a szervizbe. Ez a szemét elektronikai halmaz így nem használható. Ez egy rakás szar.
Használat közben vagy bekapcsoláskor előjön az ablak. nem csörög normálisan.nem látja a képeket.
Sony telefont SOHA TÖBBET! EDDIG JÓ VOLT MOST EGY Trágya halom[ Szerkesztve ]
„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
Mate
nagyúr
Mintha azt olvastam volna, hogy a 4.4 erőforrása kisebb, mint a 4.0-4.3 -nak.
Vagyis elvileg amin 4.0, vagy annál újabb andorid van, annak el kellene bírnia.
Jó lenen, ha google sarkára állna és rákényszerítené a gyártókat, hogy az összes 2013-as telefont fel kell frissíteni, illetve amik ezek után jönnek ki, azoknak is meg kell kapnia.
Annyira töredezett most a dolog, hogy valamit lépnie kéne google-nak, mert a gyártók minimálisan foglalkoznak csak a meglévő készülékekkel.
-
-
takessz
senior tag
Amúgy az appokat miért nem lehet át gyömöszölni a sd karira ez egyedi Sony dolog hogy Sd karin csak film videó stb stb... lehet?
-
Tidzsimon
őstag
válasz takessz #6523 üzenetére
Ezt csak a sony istenei tudják!
Az én véleményem, hogy az átlag júzernél ki akarják zárni, a hibalehetőségeket. Pl szar sd kártyát vesz bele, lassan fut a program, vagy elfelejti hova telepítette, rádugja a telefont a számítógépre, és nem érti miért áll le közben az sd-n lévő facebook. Így kevesebben mondják, hogy szar.
Root után a gl to sd jól működik.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
-
19ati93
senior tag
Na megjött a telefon,egyenlőre nagyon tetszik Illetve picit az is meglepett hogy nem is kellett frissíteni hisz már a 4.2.2 legfrissebb buildjével kaptam kézhez,dupla boldogság! képei,videói egész jók,és szép gyors is a telefon
[ Szerkesztve ]
-
fioninquo
tag
Megy az L-en a GTA SA, bár elég bugos...
>>>iPhone XS<<<
-
takessz
senior tag
Valaki nem vágja hogy tudom kíírtatni a teloval Sony Xperia™ smartphone facen vagy ez esélytelen?
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek!
Barátnőm nézte ki magának ezt a telefont (eddig az M-et akarta, de hát ugye NŐ, sose fogja tudni pontosan, hogy mit is akar ), ezért kérnék egy kis segítséget: mik a főbb hibái a telefonnak (a nem teljesen tökéletes kamerán kívül), milyen ismert bug-jai vannak? Frissítésről mit tudni, lesz rá a 4.1.2 után valami? Nekem Xperia SP-m van, abban van olyan, hogy első gombnyomásra néha nem éled fel a képernyő, csak 2.-ra, a RAM-kezelése nem túl jó neki, mert bezár olyan programot néha, amit épp használok, ha 300 MB alá csökken a felhasználható RAM mérete, szóval a Multitasking nemigazán a legjobb rajt...Az Xperia L-nél is vannak hasonlók, mint amiket most leírtam az SP-ről?
Bocsi, ha sokszor volt már ezekről szó, de az utolsó 2 oldalt olvasgattam, ott csak a kameráról írtatok, a többit meg nemigen van időm átolvasni.
Köszi a válasz(ok)ért!Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
őstag
válasz dave0825 #6541 üzenetére
Hello!
A kamera olyan, amilyen. Az akku lehetne kicsit izmosabb más hardveres gond nem igen van.Jelenleg 4.2.2 a legfrissebb sw rá, ennek vannak hibái :
"15.3.A.0.26 hibák (Legfrissebb ROM)
- A Beállítások / Tároló / Adatok átvitele SD kártyára kattintva A(z) Beállítások Alkalmazás leállt hibaüzenetet kapjuk.
- Ha egy appot átmozgatunk a belső tárhelyre és annak az appnak az ikonjával valamilyen műveletet végzünk (asztalra elhelyezés, mappába helyezés, stb). Akkor az újraindítás után elvész.
Workaround: A telefon memóriáján kell lennie azoknak az appoknak, amelyeknek az ikonjait használni akarod.
- Teljes képernyős módban, a képernyő tetején (a sony logo alatti részen) egy kis sávban lemarad a kép mozgáskor."
Most várunk egy hibajavitasra. Kitkat hivatalosan nem várható rá. Az általad írt hibákkal nem találkoztunk."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
dave0825
őstag
válasz Seraph 16 #6542 üzenetére
Köszi a választ , bár 1-2 dolgot nem értek, például, hogy elvileg 4.0 fölött (Xperia Tipo biztosan kivétel ez alól, mert most az van barátnőmnek) nem lehet áthelyezni az appokat az SD kártyára, így nem értem az első két bekezdésedet. Szóval van olyan funkció, hogy áthelyezi a kártyára, csak nem működik? Viszont akkor a 2. pont értelmét veszti, mert ott azt írod, hogy a kártyán van, és onnan a belső tárhelyre helyezzük Egyébként a "valamilyen művelet végzés" az más launcherben sem marad meg újraindítás után, vagy csak az alapban?
És hogy érted azt, hogy teljes képernyős mód?! Azt milyen programban, vagy hol?
Igazából amit írtál, abból az elejét, és a végét értem Bocs az értetlenkedésértSzerk.: Az első pontban leírt dologra rájöttem, hogy hogy értetted, olyan az SP-ben is van, viszont működik, bár nem helyeztem át semmit (fényképet, videót, zenét lehetne), de nem állt le, ha rányomtam.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
P@ly
tag
Nem gólya ez, hanem vakond!
@(6543) dave0825:
Widgetet eddig se lehetett áthelyezni, mert nem lehet használni (mai napig nem értem miért).
Itt ha áthelyezel mondjuk egy játékot a "belső tárhelyre", annak kiteszed az ikonját az asztalra (androidon talán kezdőképernyő), és ha újraindítod a telefont, akkor az ikon eltűnik. Az app természetesen megmarad.[ Szerkesztve ]
-
stojesz
tag
válasz dave0825 #6547 üzenetére
Idézet a fenti összefoglalóból:
"Ha egy appot átmozgatunk a belső tárhelyre és annak az appnak az ikonjával valamilyen műveletet végzünk (asztalra elhelyezés, mappába helyezés, stb). Akkor az újraindítás után elvész.
Workaround: A telefon memóriáján kell lennie azoknak az appoknak, amelyeknek az ikonjait használni akarod."Ne a belső tárhelyen vagy az SD kártyán legyen azaz alkalmazás, aminek az ikonját vagy widgetjét akarod használni a főképernyőn, hanem az eszköz memóriában.
[ Szerkesztve ]
www.stojcsics.hu
-
dave0825
őstag
válasz stojesz #6548 üzenetére
Én ezt még mindig nem értem Hogyhogy az eszköz memóriájában?! Van a belső tárhely, meg van a külső (SD) tárhely. Mi az, hogy az eszköz memóriája?!
SP-n van egy sdcard1 (ez a belső memória), meg egy sdcard (ez meg az SD kártya)...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest