Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
Ez kevés fogyásnak tűnik ennyi használattal.
lehet, hogy majd "rendbe jön" egy teljes töltés után.
Nekem 19óra 27 perc telt el a legutóbbi töltés óta, ebböl 3 óra 17percet volt bekapcsolva kijelző, és ez majdnem mind netezéssel 3g-n, meg volt pár hívás és fotó[ Szerkesztve ]
-
-
cynu
tag
[ Szerkesztve ]
-
qpidomx
tag
Már kibeszéltük valamennyire nem rég. Akksi baj. Szervizbe cserélve lett töltő mert k.lassan töltött. De az uj se valami gyors, bár jóval gyorsabb. Minipro töltővel meg gyors. Szerintem akksi elkurja töltőket?! Holnap kellene vissza mennem szervizbe.(újra lett rakva szervizbe és ha nem javul vigyem vissza hétfőn) De nem akarok ünnepekre telonélkül maradni...Gondlom ünnepek nélkülis mig felmegy sony szervizbe alkotnak vmit meg vissza jön nem 2nap...
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
batt
aktív tag
Bocsi egy láma kérdés! a seus=sus? Illetve mért nem találom hivatalos oldalon csak ilyen buher feltöltő oldalakon? A sony oldalán nem találom!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
daara
aktív tag
Ezen a kibas*zott napon már bocsánat de vagy 10 szer újraindult a telom de nem teljesen mert nem kér pinkodot utána és fogalmam sincs hogy miért..valaakinek vmi ötlete?
-
GEPESZ66
veterán
Nálam akkor csinálta mikor Chrome böngészővel böngésztem, s egyszer a helyhozzéférést engedélyeztem.
Viszont ha 4.2-re frissítettél, akkor mindenképpen csinálj egy gyári visszaállítást-attól függetlenül, hogy a SUS-al esetleg mindent töröltél.
Amíg nem csináltam gyári visszaállítást, addig a videofelvétel nem indult el.
Másfél évig használtam ezelőtt ACE2-őt, ott ez a módszer bevált- ROM cserét követő gyári visszaállítás. Míg mások panaszkodtak a JB-re, így szuper jó volt minden. -
-
virkir
veterán
válasz dokee78 #6627 üzenetére
4.1.2-re akartam felvarázsolni az xposed-et aztán egyszer csak nem volt hajlandó újraindulni a telefon, megállt a "lángoknál".
Így megkapta a 4.2.2-őt, ezen meg pöccre felment minden csak a gyári lockscreen-en ugye ott a szöveg gyengébbek kedvéért, nekem meg nem tetszik.
Lock screen-t mivel tudok lecserélni?
Meg a 4.2.2 menüjéből eltűnt a fejlesztői beállítások, nade hova? Csak akkor érem el ha rádugom usb-vel a gépre az értesítési sávról.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
19ati93
senior tag
bő 2 óra zenehallgatás és 3% akkuhasználat,not bad fél óra + netezgetés és így se lett több mint 9%
-
GEPESZ66
veterán
A névjegyzékben,ha valakinek a neve mellett kép van,akkor hogyan lehet a képet törölni?Samsungnál rajta tartottam az újjamat,s így tudtam törölni.
-
daara
aktív tag
válasz -HajTömeg- #6639 üzenetére
Az faszentos.. Remelem egy ujrahuzás megoldja..
-
daara
aktív tag
válasz -HajTömeg- #6642 üzenetére
Talán 1-2 szer elöjött ez a jelenség de már nem emlékszem hogy tűnt el a gyári visszaalitas nem jo rom ujra rakás helyett?
-
-HajTömeg-
őstag
Hát nézd, én csak azt tudom mondani,amit a helyi szakik.
Elvileg ilyenkor mident le kell menteni, és mindent törölni. Belső tárhelyet is, gyári visszaállítást csinálni és SUS-al újrarakni.
Nekem ezek még sosem oldották meg problémámat a korábbi rayemen se,de hátha.
Itt már volt olyan,akinek segített.
SUS-al frissíteni 5perc, nem érdemes kihagyni,mert ha mégsem válik be,akkor azt fogod hinni,hogy az hiányzott.
Legalább ezt kizárod[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
19ati93
senior tag
kicsit off,de írnátok pár kedvenc app-ot játékot? köszi! (tudom hogy mindenkinek mások az "igényei")
[ Szerkesztve ]
-
stojesz
tag
Most éjjel 43-ról 34-re esett az akksi repülő módban, 9 óra alatt. DS be volt kapcsolva, de a Telefon alkalmazás ébresztgetett.
Örök rejtély marad ez már
www.stojcsics.hu
-
mcsm88
senior tag
válasz 19ati93 #6645 üzenetére
Albumot helyett Quickpick
Kamera helyett/melett Camerazoom
Böngésző: az Opera Mini minimalizálja az adatforgalmat, ezért mobilnetre ideális, viszont wifin érdemes Dolphin Browsert használni.
Videókra MXPlayer.
Zenehallgatásra vagy a gyári, vagy Poweamp.
Tűzfal: Droidwall.
Akkuhoz: DS Battery Saver.
Filekezelő: Explorer és TC.
Facebook, meg egyéb felesleges appok ektávolítása/fagyasztása Root Uninstaller.
Offline navigáció: ;-)
Futáshoz biciklihez: Endomondo.
Statusbar, kikapcsolásmenü, hangerő, navigációs sáv átalakítása: Xposed framework, xperia flip settings és gravitybox modulokkal.hirtelen ennyi.
-
virkir
veterán
Hamár itt vagy.
Mi a fenéért nem akar működni nálam a xperia flip 1.1-es verzió van fent?
Az xposed-ből telepítettem, elvileg minden mást letakarítottam ami beleszólhatna, bepipálva, hogy cserélje le az AOSP-re és mégis ott terpeszkedik a gyári gyorsbeállítások sávja.
Érdekes módon zárképernyőn amióta lecseréltem meg nem működik a gyári, nem lehet lehúzni az értesítéseket sem.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hálózati / IP kamera
- Path of Exile (ARPG)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Revolut
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tea
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest