Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Multi13

    tag

    Sziasztok

    Korábban már írtam, hogy a pár hete újonnan vásárolt S3-asom bizonyos játékok használata után ha elmegy "pihenni", akkor utána nem tudom feléleszteni. Nos, azóta több időm volt tesztelni a jelenséget, így leírnám, hogy pontosan mikor is csinálja ezt a készülék:
    Először arra a 2-3 játékra gyanakodtam, viszont a folyamatos tesztelés következtében rájöttem, hogy csak akkor fagy le pihenő módban a készülék, ha előtte sokáig futtattam az adott játékot. Ha 5-6 percnél tovább játszok, akkor a telefon alsó fele annyira felmelegszik, szinte annyira, hogy már kellemetlen a kézben tartása is. Ilyenkor ha kilépek a játékból és leteszem a telefont, akkor tuti, hogy 5 perc múlva ha ismét használnám nem ébred fel. Maga a fagyás érdekes, mert nem teljesen akad meg a telefon, mert ha felhívom akkor kicsörög, viszont hangot nem ad a készülék illetve a képernyőt sem lehet felébreszteni. Ilyenkor hosszan nyomom a bekapcsológombot és újraindul a készülék.
    Ha csak pár percet használom a játékot (annyira h ne melegedjen annyira fel), akkor általában megúszom fagyás nélkül.

    A készülék ezt a vásárlást követő 4-5. napon kezdte el csinálni. Előtte jó volt! Annyit megtettem már, hogy nyomtam rajta egy gyári beállítások visszaállítását, ami után szintén 4-5. napig jó volt (nem is melegedett fel a készülék annyira), viszont ezt követően ismét elkezdte csinálni. Mi lehet ez? Úgy van beállítva a gyári ROM, hogy kb. 5 napig lehessen használni v. ez vmi hw hiba?

    Mit ajánlotok mit csináljak? Szívesen kipróbálnám a készüléket vmi másik ROM-al viszont azt nem szeretném, hogy a garancia elvesszen...

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Kicsit el is vagyok keseredve ez miatt, mert direkt visszatértem a kínai telefonok után egy normális márkához , hogy végre legyen vmi normális készülék a sok bóvli után és erre még nagyobb katasztrófa az egész, mint a korábbiak. Amúgy az edigiben vettem függetlenül.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák