Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!

    Kellene egy kis help. Mindenek előtt készítettem EFS backup-ot, ha szükség lenne rá.
    - Gyári 4.1.2 van a telefonomon, ROOT-olt.
    - Letöltöttem ezt: [link] , plusz a GAPPS-ot hozzá
    - Gondoltam felteszem a CWM-et is ODIN-nal, mert anélkül nem tudok zip-es telepítést végrehajtani. Betenném downloadba, de reflexből (előző telefon miatt) hangerő fel+bekapcs gom+home gombot nyomva előhoztam egy CWM-et. Na mondom tök jó, lehet hogy ROOT-tal tette fel (mást nem machináltam még ezen a telefonon)
    - Szóval belső memóriára másolta ezt a ROM-ot meg a GAPPS-ot, Recovery-t indítottam, szépen factory reset, dalvin cash, stb, majd ROM telepítés.
    - Minden Done, újraindítom...
    - Megjelenik a Samsung Galaxy S3 felirat, majd 3 msp múlva eltűnik, és fekete képernyő. Bekapcs gombra megint reagál, ugyanez. Recovery szerencsére elindul, megcsináltam még egyszer, ugyanez.
    - Tehát nem boot-ol be. Kellene esetleg kernelt is telepíteni? Azt hittem anélkül is megy. Sajnos a leírásban nem ad kernel-re linket, és mivel még S3 recovery ügyben még zöldfülű vagyok, így nem is merek randomban kernelt szedni.

    Remélem valaki tud adni tanácsot minél hamarabb, mert most itt vagyok a telefonnal, fél5-5kor kellene GPS miatt, de így esélytelen :(

    Jah és a legújabb frissítésű V4-es verziót töltöttem le. Lehet amúgy recovery-n keresztül Rom-ot másolni külső vagy belső SD-re?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák