Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mondomén

    őstag

    válasz johnbeurer #28879 üzenetére

    I4 rol valtottam S3-ra nem is olyan reg. Csak a JB miatt mertem bevallalni az androidot, sztem ezzel a rendszerrel vegre megutottek egy egesz jo szintet.:) Eleg gordulekeny a rendszer, i4 utan nem lesz gondod vele. Egy patent launcher (apex pl) vagy valami stabil rom es kozel azt a felhasznaloi elmenyt kapod vissza. Azert van hogy megroccen, appbol kilepesnel pl elofordul, de Jailbreak-es i4 utan ez sem fog zavarni sztem.:D Widgetek engem sem vonzottak, de majd rajossz mennyire jol testreszabhato es abszolut nem kell, hogy giccses legyen... Poweramp-ot probald ki, nekem eq-val hozza amit kell.

    Nekem ami nagyon tetszik az a nagy kijelzo es a bovithetoseg (mind tarhely es akku szempontjabol). Plusz igy utolag a nagyobb szabadsag is elegge tetszik.:) Amugy ha megteheted akkor az lte verziot vedd meg, abban 2 giga ram van.

    Egyebkent ami nem tetszik (a teljesseg igeny nelkul).:) - csuszos hatlap, ocsmany igenytelen appok (ios-en a leg haszontalanabb appok is igenyes feluletet kapnak, itt meg sok fejleszto szarik ra), piszok megy a kijelzo es a keret koze, mint kiderult a kijelzo nem a leg strapabirobb (konnyen torik). Hirtelen ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák