- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz Balathruin #40299 üzenetére
Roxkex és Bálinthurin
Nem! Arra is vonatkozik a 2 év csak a Telekom egyen garanciapapírt ad ki amin még 1 év szerepel (nem tudom mibe kerülne Word-ben megszerkeszteni?). Sőt erre is van a +2 hónap garancia ha beregisztrálod a Samsungnál.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
kátú
őstag
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #40299 üzenetére
Úristen ezt mindet lépésről-lépésre?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Roxkex
senior tag
válasz Gery1987 #40302 üzenetére
Tehát akkor azt mondod hogy az akksi ra is kettő év van ? Az jó lenne mert akkor repart és go t-mobile és cserélik is ....
Nem tudom mitől ébred ennyire -.- ... Stock és stock fmodon is ilyesmi !
Ma tesztelem gb vel is sztem[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
fausto
addikt
válasz Roxkex #40305 üzenetére
Szerintem tartozékra csak 1 év van, így az akksira is. Legalábbis amikor beszétlem a Telemax-szal (Samu szerviz) ők azt mondták.
Ha még nem tetted meg, regisztrálj a my.samsung.hu-ra és itt kérdezd meg, gyorsan szoktak válaszolni.Más: tegnap sikeresen frissítettem JB-re, root-oltam, lementettem az EFS mappát és kernelt cseréltem. JB van fent 8.6-os cocore-ral, eddig minden okés. Köszönet mindenkinek (különösen Acef-nek) a segítő hozzászólásokért!
[ Szerkesztve ]
-
mrmrg
tag
4.4ről próbálnék odinnal visszamenni JB-re, és ezt dobja telepíts közben:
http://kepfeltoltes.hu/view/140801/odin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítséget kérnék.
-
DjTaRsY
aktív tag
Sziasztok!
Került hozzám egy S Advance azzal a hibával, hogy folyamatosan újraindul. És tényleg, kernel panic feliratot is kirak előtte. Wifi nem kapcsol be, LQE szoftver van rajta, gyári. Factory resetet csináltam, belső tárolót is töröltem, a hibajelenség továbbra is fennáll. Próbáljak meg egy LQL-t odinnal vagy ez hardveres hiba lesz?
Előre is köszönöm a választ, bízom a tapasztalataitokban! -
zeusz1204
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon ajánlom Acef Fmod rom-ját. A leírás alapján telepítve, beállítva, megszűntek a fagyások. Ezúton is köszönöm Acef-nek, hogy megosztotta. -
Imi1981
veterán
A playról letölthető kui kernel tweaker(cocore) nálatok működik?Van benne lcd szinegyensúly állíthatóság ,de hiába állítom semmit nem csinál,cm11 romokba is van ilyesmi de ott remekűl működik!Ja ez most fmodon és cocore 9.8-al próbáltam!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #40320 üzenetére
És nem tudtsz hasonló ilyet (szinrgyensúly állítás)ami működik?Alapba túl sárgás a kijelzőm de cm11ben tök jól be lehet lőni,de nekem fmod kel!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #40322 üzenetére
Az a baj ,hogy a telómnak van valami hardverhibája ami miatt minden figyelmeztetés nélkül 70-80%-nál kikapcsol( inkább mintha kirántanám az akksit),és jb-n csak ezzel a cocore 9.8al vagy c11el működik rendesen(ezekkel nem csinálja).Úgyhogy kilőve más kernel!Na mindegy akkor így marad.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
flash-
veterán
olvasom hogy sokaknak megdöglik az sdkártya,újra kell formázni stb..
csak nem ti is innen ph-ról vettétek pár éve sdkarik nevű fórumtártárstól?(Zoli)
esetleg más ebayos kártyátok van?
nekem ilyen és 1-2 havonta újra kell formázni mert megadja magát.. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok.
Felraktam tesztnek a stock GB-t .. rootoltam kiszedtem a gyári fölös appokat (titi backuppal) és felraktam egy appot , viper4android .... Ezek nem ébresztik!
De most jön a lényeg -> akksi használat : (ahol ébren volt ott zene ment) .... Este direkt nem rakom fel tölteni , hogy tesztelni tudjam ...Szóval ... Itt az akksi csere lesz :\ - Kapok kölcsönbe egy akksit és azzal is tesztelem ha azzal jó .. Akkor még "jól" jártam és csak akksit kell cserlni
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Pl az , hogy kicsit gyorsan merül ..
Úgy kezdődött , hogy JB alatt merültem gyorsan ..
Meg sokszor ébren volt akkor is amikor NEM VOLT fent semmilyen felhasználói app .. STOCK FMOD !
Úgy is gyorsan merült ..
Most GB alatt is megnéztem..
És GB/JB alatt nulla teló használat melett egy este alatt simán merül 20% az ...... kelletenél több! SOKKAL TÖBB !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
őstag
válasz Imi1981 #40329 üzenetére
Hát akkor nem tudok segíteni, esetleg még a legfrissebb Cocore kernelt fölpakolhatod, hátha....
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Roxkex
senior tag
Egyátalán nem fogadható el .. Hogy eddig egy este alatt ... 1 nagyon max 2% volt a merülés ...
Én is letudom meríteni .. ha nagyon akarom ! ... Volt egy megszokott akksi használatom , hogy meddig bírja egy töltéssel .. Én azt akarom visszahozni .. EnnyiRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Persze ! Utángyártottat soha őt sasoltam ki , keletinél meg is tudom venni de előtte a haverom akksijával tesztelem .. ha azzal jó .. akkor veszem meg csak ..
"fölöslegesen" ne költsem ki a pénzt egy másik akksiraRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Imi1981
veterán
Itt [link] a képen a főoldalra, hogy vannak kirakva azok a kapcsolók amik ugye a cocore kernel funkcióit kapcsolja?
-
quby
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy hülyének fogtok nézni, de mivel nem akarom a telefont téglázni ezért muszály. Már többen összegezték, de az egyik sem volt pont az a folyamat ami nekem kell ezért összegzem mi is a teendő, mert van egy két sötét folt:
A cél: gyári 4.1.2 es telóra az ACEF féle rom feltolása (T-mobile) Függő, ugy van a teló ahogy a T-től kijött. Lehet rajta CWM/TWRP véglegesen is.
Szal ha jól értem:
1. Repartos rom feltolása Odinnal. Itt a TMH kell nekem mindenképp, vagy jó a XEH is?
Eddig világos, de itt jön a nem teljesen tiszta rész....
2. stock recoveryből kellene felrakjam a CWM-et,
Ehhez a kérdések:
Ehhez nem kell először root? vagy csak simán stock recpveryből->apply update from external sd és itt betallózom a CoCore-E-6.2-CWM.zip-t. Ez a file a CWM? Ha ezt flashelem akkor a következő recovery inditásnál már CWMbe jutok és tudok telepiteni zip-es romokat Mint pl acef féle rom?
Mi az az ideiglenes recovery...szükségem van nekem arra?
Ha ezekre megvan válasz lehet hogy megvan a többi kérdésemre is.
Más készülékeken már használtam a CWM-et és TWRP-t is de ott mindenhol root-al kellett kezdeni addig nem ment fel a custom recovery.Melyik romot érdemes feltenni 20131111 vagy 20140101 (gondolom a frissebbet)....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Titmouse09
aktív tag
Közel egy éve kezdtem el ROMolni, aztán abbahagytam, mert elégedett voltam (köszi Acef!). Most viszont valószínűleg felraktam valamit, amit nem kellett volna, mert eszméletlen lassú lett a teló kb 2 hete és bugol össze-vissza.
Úgy gondoltam nagytakarítás lesz: repart, cwm, cocore, fmod. Újra átböngésztem A leírást és annyi kérdésem lenne, hogy ha akarom a SU ikont (most nincs) akkor kernel csere után újra kell rootolni, vagy elég csak utána?
Egyáltalán kell nekünk ez az ikon? Mit lehet benne csinálni?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
kátú
őstag
Igen TMH repartos rom kell, igen kell az ideiglenes CWM, így kell telepíteni: 1 lépés: fejlett recovery flashelése (update.zip), utánna a ROOT, Cocore kernel, Fmod rom flashelése, utána wipe cache, és advanced/wipe dalvik cache törlések és innetől csak a Reboot system maradt és ha semmit nem rontottál el akkor a teló beindul. Igen a frissebb fmod ot ragd fel
It still works!
-
kátú
őstag
válasz Titmouse09 #40340 üzenetére
Szerintem eléglehet egy Factory reset meg wipe ok recoweryből
It still works!
-
quby
őstag
Felment!
Egyenlőre hagyom mert, mennem kell még most jön az 'alapbeállitások'. Ez hol van leirva? Vagy megint csak bénázok?
Az elmult 5 percben a play és a browser "unfortunately stopped", de ennek ellenére már most jobb mint a gyári.
A 140101 fekete kiegészitett LQE_XEO.zip ment fel.A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Balathruin
veterán
Majd az alapbeállítások után nem lesz crash, a böngészőnél csak egy adat+gyorsítótár törlés kell, ha jól emlékszem.
Szerk.: Playhez a letöltött alkalmazásoknál ott lesz a szolgáltatásos app, ott kell gyorsítótárat, adatot, frissítést törölni, leállítani, tiltani, majd engedélyezni.[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
na végigzongoráztam, végül nem csináltam ikont. Valaki leírná mi van benne, vagy lőne egy screenshot-ot?
Most még átnézem az ajánlott beállítások képsorozatot, de máris óriási a javulás.
Az miért van, hogy nincs zöld beállítások ikonom? mit kellene frissíteni?Még egyszer köszi a munkádat Windows-t nincs kedved javítani?
és egy kis reklám: haverom írt egy játékot, ha nem haragusztok megosztom veletek [link]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Acef
addikt
válasz Titmouse09 #40349 üzenetére
Root
Flasheld, és magad is megláthatod ...nincs zöld beállítások ikonom beszürkült
erre majd néha mindenkinek érdemes visszatérni, és ellenőrizni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest