- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz gabe8719 #39647 üzenetére
Helló!
Szoktak lenni eleve alkatrészként hirdetett telefonok. Azokat nézd meg hátha van olyan ami neked jó mert javítani amúgy könnyű, moduláris az összeszerelés. Meg lehet csinálni, videó is van a neten hozzá.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz szivacs1987 #39649 üzenetére
Elvileg jól csináltad, de lehet rosszul ment fel a kernel vagy a letöltés/felmásolás lett hibás. Próbáld újra és lehet jó lesz.
Sok app meg tudja akasztani a telefont. Óvatosan kell vele bánni miket raknak fel mert pár erőforrás igényes cucc nagyon megfogja.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
mrphnn95
tag
válasz Gery1987 #39653 üzenetére
Hát ha behalt volna nem azt jelentené, hogy egyáltalán nem működik? Ahogy írtam egy-egy alkalmazásban működik, mikor beállítom.
Arra gondoltam, hogy valamiért nem menti el ezeket a beállításokat. Valami szervízkóddal nem lehet előhozni ilyen kalibrálást? Vagy 2. valahanyas romon nincs alapbeállításban kalibrálás? Mert úgy emlékszek, ott volt.[ Szerkesztve ]
LG G2
-
lehella
senior tag
Hello! A lezárt képernyőn van alul a képernyőt feloldó minta alatt segélyhívó gomb, ezt valahogyan lelehet tiltani, hogy véletlenül lenyomódjon?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
llaci63
tag
Üdv!
Lehet csak nekem új a dolog, de ezzel az app -al meg lehet változtatni a gyári TW ikonjait! A Play -ről letöltött Belle UI ikonpack tökéletesen működik vele! Ha csak nekem új, akkor bocsi! Az Advance is a támogatott telefonok között van!
[link][ Szerkesztve ]
llaci63
-
Veron
addikt
válasz Mr.Franczy #39631 üzenetére
Hello,
A Google search fel van rakva, nem is tudom frissíteni most, tehát naprakésznek kell lennie. Nem tudom, hogy engedélyezés alatt mit értesz, a Google asszisztens ki van kapcsolva.
Mit nézzek meg?
Amúgy nincs bekapcsolva semmilyen adatforgalmi korlátozás és energiatakarékos módban sem vagyok. Egyedül a No frills fut, ami ugye a CPU órajelet állítgatja 200 és 1000 MHz között.Kösz,
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
kosaj177
csendes tag
Sziasztok! Odin program segítségével, hogyan tudom újra rakni a gyári szoftvert a telóra? Még sosem használtam így nem igazán értek hozzá :/
-
kosaj177
csendes tag
Köszi! Ha teljesen tégla lett a teló, nem reagál semmire.. akkor így újratudom éleszteni?
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok, tudtok vmi megbízható olcsó aksi lelőhelyet ?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
trkzor
csendes tag
Hali!
Nemrég vagyok tulajdonosa egy S Advamce-nek,és az lenne a kérdésem,hogy melyik ROM a legjobb rá?Olvasgattam már itt és mindenki pozitív véleménnyel van az Acef féle FRom felé,de hiába kerestem a letöltőlinket,nem találtam (lehet velem van a hiba). Jelenleg egy CM 10.2 van fent,amivel nem lenne semmi gond,csak kb 3óra nyomkodással lemerül,és még lehet sokat is mondtam.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
funk648
aktív tag
Én például ezt a ROM-ot használom már egy ideje, számomra sebességben és akku időben is megfelelő, mondjuk kíváncsi vagyok hogy ehhez képest egy CM11-es ROM mennyire tetszene.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Kamera lencséje poros volt, a szervizben kitisztították, de maradt egy a fényképen látszódó fekete pont, ami nem is volt szerintem korábban. Visszavittem 2x is próbálták kipucolni, de nem sikerült. Beküldték a Telemaxhoz, kicserélték a lencsét, a hátlapot, horpadt fényes keretet, szoftvert is frissítettek. Ha jól látom az eredetit rakták vissza, de érdekes módon nincs vele semmi gond, azt leszámítva, hogy videofelvétel közben magas frekvenciás sípoló hang hallatszik de ez régebben is volt, meg a másik S Advancen is van. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog működni a gyári kernellel.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szia.
Úgy gondoltam, hogy fagyasztva nem lett, mert nem szoktam használni, nem láttam értelmét, legalábbis számomra! Így fagyasztottam, de nekem akkor szarakodott az értesítési rendszer, visszalőttem, frissítettem, azóta megy rendesen, asszisztens nekem is ki van kapcsolva!
Sajnos akkor nincs más ötletem!Gazember
-
Adam8199
tag
A wipe cache és a wipe dalvik cache mit csinál?
Audi A4 B5
-
taranis
addikt
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Első körben OFF-olok nektek: CSAK OLYAN kommentre szabad adni, aki KORREKT módon segít a fórumban, ezt a remek kis telefont nehogy téglázzátok! Többet ér! ;-)
A telefonom hangerejét szeretném feljebb húzni 1-2 db-el. Hogyan kivitelezhető a dolog? Munkahelyen pont ennyi pluszra lenne szükség. Megoldható?
-
Acef
addikt
válasz bwin.party #39685 üzenetére
Az előzőekre írtad? Mindketten igazat írtak.
Csengőhang?
Tisztítsd ki a hátlapon lévő hálót, vagy emeld meg a csengőhang szintjét pc-n, utána vissza a telre (torzítani fog)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bwin.party #39685 üzenetére
CM alapú romokban van lehetőség a jack kimenet és a belső hangszóró hangerejét növelni
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
taranis
addikt
válasz Mr.Franczy #39690 üzenetére
Köszi, csak az elméleti lehetőség érdekelt, mert amúgy az asszonyé az S Advance, aztán ő nem nagyon szereti ha berhelek rajta Az Fmod-ra is csak akkor bólintott rá, amikor a Gingerbread már iszonyú lassú lett a másfél éves használat után. Mondjuk a 4.1.2-vel is ugyanez lesz, abban sincs még trim support, az én 4.1.2-es Note2-m is nevetségesen lagzik és lassú már, pedig semmi extra nincs rajta, csak használtam kicsit több mint egy évig. 4.3-tól felfelé elvileg megoldották már ezt, meglátjuk.
colorizer.net
-
voyager4.4
senior tag
Hali !
Barátnőm S Advance megőrült
Pár napja a telefon elkezdett frissítést letölteni a yt app-hoz, csak az a bibi, hogy net nélkül próbálta mindezt én nem is értem...
Pár újraindítás után felhagyott a "frissítéssel", azóta kb minden összeomlik, google szolgáltatások leállnak stb.
Nyomtunk neki factory resetet, erre azt mondja, hogy az op rendszer (gyári JB van rajta) hibás, valami javító pakkot akar letölteni. (megintcsak net nélkül hiába)
Valaki tudna esetleg erre a szituációra valami okosat ?
no fate but what we make
-
Balathruin
veterán
válasz voyager4.4 #39694 üzenetére
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Mutter mist tudna egy ilyen telot szerezni, 18k-ert, 1 eves, jobb felso, meg bal also sarkaban a keret kicsit le van pattogva, ennyi a hiabaja. Ennyiert jo vetel, nemde?
-
törölt tag
válasz voyager4.4 #39694 üzenetére
Feltöltöd az akkut fullra, keresel free wifi-t, és megadod neki a netet amit akar...
-
Tomi0703
addikt
válasz Balathruin #39698 üzenetére
Igen azt olvastam anno róla, hogy problémás. Én is nézegettem a telót még 1 éve, de inkább elvetettem mert nem sok jó olvastam róla.
Annyira használhatatlan? Mutternak telefonálásra meg fészbúkra kell.
Már 3 éve droidozok, de még romoltam soha. Sőt rootolni sem, soha. Kicsit félek tőle, pedig tudom rendesen meglehet dobni egy telót valami fasza kis rommal.(#39700) Balathruin: Na a fagyások nagyon ki tudják idegelni. Akkor valamit kezdenem kell vele. A L520-szal sem volt szerencséje, mert előszeretettel fagyogatott neki.
Mondjuk most egy Alcatel OT-918 mixet hajt, annál klasszisokkal jobb lesz. Mondjuk azt nem is nevezném telefonnak mert körülbelül semmire nem használható, max ajtótámasznak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest