- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
Tud valaki stabil android 4.4.x es rom ot a telóra nem p s mer acef fmod jával annyira tökéletesenműködik hogy kiváncsi vagyok egy 4.4 tud e többet
It still works!
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Véletlenül elszakítottam a menügomb kábelét.
Most szereztem 1 másik alsó panelt.
De annak vhogy a vissza gomb kábele szakadt el.
Ezt lehet forrasztani,vagy megcserélni valahogy?Avatar
-
sys25
aktív tag
Na visszatértem Acef romjához a Carbon 4.4.4-ről.
Összességében jó kis rom,van benne 1-2 számomra hasznos funkció és azzal az 1-2 apró buggal is együtt lehetett élni amit produkált,egyik se volt idegesítő számomra.
Kivéve egyet!1 héten belül 2x is azt csinálta hogy újra indítás után nem töltött be a rendszer.S Advance felirat bejön,aztán onnan sehova tovább!Csak factory reset,vagy restore segített rajta,úgyhogy inkább visszatértem a jól bevált Fmod-hoz! -
Mákosmetélt
tag
Sziasztok, T-s S Advance-m van, 4.1.2 gyári rommal.
Mostanában elég gyakran belassul, pedig nincs teleszemetelve. Van olyan, hogy a képernyő nem kapcsol ki magától. Mondjuk 10-ből 1x 2x előfordul. Ilyenkor csak az használ, ha a bekapcsoló gombot megnyomom, tehát én kapcsolom ki a képernyőt. Illetve az elejétől fogva csinál olyat, hogy kamerázás közben belassul és szaggatni a kép. Nem csak felvétel közben, hanem utólag gépen megnézve a videó is. Mondjuk ezen egy reboot segít általában, de csak egy darabig. Úgy 3-5 videó után ismét elkezd szaggatni.
Meg még vannak apróbb idegesítő dolgok, de azok nem annyira fontosak.
Ti találkoztatok már ezekkel a hibákkal?
Ezekre van ötletetek, hogy mit lehetne vele kezdeni? Gondolom az a megoldás marad, hogy fel kell tennem egy hekkelt romot... Gyárira nincs már frissítés régótaKöszi előre is,
CsaooÉljenek a nyulak!
-
Balathruin
veterán
válasz Mákosmetélt #40406 üzenetére
Mókolás nélkül ezt nem lehet megoldani, sajnos az egyetlen frissítés amit kiadtak ennyire selejt lett + ugye az android is "elhasználódik" egy idő után (havonta cache ürítések, de ha az sem segít akkor ROM újrarakás megoldja)
Na de... Itt egy jó leírás, ez alapján akár első alkalommal is minden tudás nélkül belevághatsz, mivel elég részletes.
De, egy fontos kérdés: I9070 vagy I9070P? -
Mákosmetélt
tag
válasz Balathruin #40407 üzenetére
Köszi! Ez a leírás tényleg elég részletes. Még anno a Sony Ericsson X8-amat hekkeltem, de az sem most volt, meg ahány telefon annyi féle megoldás...
Ez az Fmod rom egyébként jó? Tudom mindenki másra esküszik, de melyik az ami a legmegbízhatóbb/legjobban kitesztelt (sokan használják) ? Nem kell hogy a legfrissebb legyen, csak jól működjönThx & Üdv.
Éljenek a nyulak!
-
Balathruin
veterán
válasz Mákosmetélt #40408 üzenetére
Szerintem ez a legjobb, sokan használják és ég-föld a különbség a gyári és ez közt.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Milyen mit kell kiválasztanom miután fel +bekapcs+középső gombot megnyomtam és adatvesztés nélkül (minden progi beállítás megmarad) lehet resetelni vagy mit.
hátha kicsit jobb lenne
üdv!
-
Schizoka
aktív tag
-
Balathruin
veterán
válasz Schizoka #40412 üzenetére
Olyan nincs is. Fel kéne raknod az ideiglenes CWM-et.
Töltsd le a következő fájlt update.zip majd másold a külső sd kártyára.
Kapcsold ki a telefont, majd indítsd el a gyári (e3) recovery módban.
Válaszd az 'apply update from external storage' pontot, majd telepítsd az update.zip fájlt.
A telepítés után a CWM v6.0.2.8 verziója fogad.
Lehet használni a fejlett recovery-t.
A fejlettben pedig wipe cache (nem data) és advancedben pedig wipe dalvik cache, visszamész a főoldalra és reboot. -
Schizoka
aktív tag
válasz Balathruin #40413 üzenetére
köszi de így minden megmarad és minden gyári marad?
-
Schizoka
aktív tag
válasz Balathruin #40415 üzenetére
köszönöm megcsinálom.
-
Schizoka
aktív tag
válasz Balathruin #40415 üzenetére
megcsináltam amit írtál odafigyelve :újraindításnál azt írta ki android operációs rendszer frissítése,végig ment kíváncsi vagyok a különbségre!
még egyszer köszi!
-
quby
őstag
válasz Mákosmetélt #40408 üzenetére
Én egy hete cseréltem az asszony telóján. Azt mondja uj telefont kapott....Akksi éltettartam Másfélszeresre nőtt.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
fausto
addikt
FMod biztos nem mehet fel P-s Advance-re? Egy másik fórumban azt írták (PDA FanClub), hogy a P-s telóra mehet a "nem p-s" rom, csak nem fog menni az NFC? Ezzel azért meg tudnék barátkozni
-
Csabi1984
addikt
Kezemben a javított készülék! 2.3.6 szoftver van rajta.
i9070xxlk2
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Szeretném elfogadni a GB 2.3.6-os rendszert. De ez a gmail-es butasága idegesít. Nem lehet egyszerűen törölni, a kukából is csak egyesével tudom eltávolítani
-
V!ck
senior tag
válasz fausto #40423 üzenetére
Ez alapján szerintem nem téglázod, szimplán csak nem fog működni. De ebben a leírásban szereplő 9070PJBlibteefolder.zip ha installálva van, akkor a GSM rész is menni fog.
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
törölt tag
Tudtátok, hogy a My Samsungon lehet kérdést feltenni a Samsungnak?
Na én tudtam. Kérdeztem is:Tárgy: Ügyfélelégedetlenség.
Helló Samsung.
Nagy megelégedettséggel használom a készülékeiket, de most történt valami ami elszomorított.
Samsung Galaxy S Advance készüléket használok, be is van regisztrálva a My Samsung oldalon. Többször volt már zökkenőmentes a szervizelés, és a szállítás.
Bejelentettem a készülékem két hibával.
1. Szennyeződés van a hátsó kamerában, emiatt esztétikailag kifogásolható képeket készít a készülék.
2. Rendellenes működés. A zsebben tartott készülék kiadta a töltő csatlakozásakor szokásos hangjelzést, és kiírta, hogy tölt. (Részletekért nézze vissza az előzményeket.)
És valahol itt kezdődik.
-Kaptam egy emailt júl. 29-én, amiben közlik velem, hogy visszahozzák az el sem vitt készülékemet. Ez annyira nem nagy dolog, bárki elnézheti melyik sablont küldi ki.
-Felhívnak, hogy nem tudnak cserekészüléket adni. Na ez már kezdett érzékenyen érinteni, de megoldható. Ekkor jeleztem, hogy nem teljes a leadott hibalista. Illedelmes szabadkozás után azt a választ kaptam, hogy ezt majd annak a kollégának mondjam, aki felhív mielőtt jön a futár. Ez is érthető, mindenkinek megvan a maga hatásköre.
-Felhívott egy kedves, talpraesett hölgy a futárral kapcsolatosan, neki jeleztem a felmerült gondjaim. Ő állítása szerint nem tud tanácsot adni ebben, de rögzíti az általam elmondottakat, és csatolja a megfelelő helyre.
-Jött a futás, elvitte a készüléket, várunk.
-Aug. 4-én Hétfőn telefonhívást kapok, hogy holnap (szerintem ez aug.5-e) Visszaszállítják a készüléket. Ez jó hír. Az ilyet szeretjük. Mivel bérből és fizetésből élek, dolgozni fogok menni, és a munkaköröm változó helyű. Kerestem is valakit aki 8-18 között várja a futárt.
-Aug. 5. A futár nem jött. Felhívom azt a számot amiről az előző hívásokat kaptam, (+3623880319) ott nem tudtak érdemi választ adni. Továbbítást, utánanézést, és telefonos megkeresést ígértek.
-Aug. 6. A futár jött, az ajtó előtt állt, és onnan telefonált, hogy nem tud bejutni. Jeleztem, hogy nem mára, és nem újbóli előzetes egyeztetés nélkül vártuk. Nagy nehezen kisakkoztunk egy olyan megoldást, hogy ha lejár a munkaidőm, akkor én megyek oda ahol ő van, mert nem térhet le a szállítási útjáról. (Itt jegyezném meg, hogy a futár nagyon korrektül intézte az egészet) Az utolsó fuvarja után találkoztunk az egyik posta épület előtt.
Készülék átadás-átvétel megtörtént.A lényeg:
-Kaptam egy állásfoglalást (403786053) ami nem tartalmazza a telefonon bediktált hibákat. Így nem tudhatom, hogy arra kiterjedően történt-e a vizsgálat. Az állásfoglalás akkumulátor hibát említ, cserét javasol. Ha annyi minden miatt lehet telefonálni, akkor ezért miért nem? Helló. Ti vagytok a Samsung. Amit ti adtok az biztosan valódi, és a szerviz is tud az új akkumulátorral ellenőrizni, illetve én is elégedettebb leszek, mert nem kell délután 6 után nyitva lévő megbízható helyet keresnem. A futárnak tudok utánvétellel fizetni.-A hátsó kamera képén még mindig ott a folt. Viszont kaptam egy új kijelzőt, (köszönöm szépen) amit nem értek. Azt hitték a front kamera a problémás? Nem tudom, nem az én dolgom tudni hogy ezek miért így vannak.
Viszont szeretném megtudni, hogy mivel "a készülék a gyári mérések alapján végzett végteszten átment" mi fog történni a kamerával? Ami a hibalistán első helyen szerepelt, nehogy kimaradjon.
Üdvözlettel:
Tóth Krisztián László[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz #33253120 #40427 üzenetére
én helyi samsung szervízbe vittem kamera kitakarítás miatt, korrektül meg is csinálták, de nekem is ott maradt a folt. (az nem por volt) visszavittem, megint kitakarította, de folt megint maradt, így rendelt egy kamerát, megjött, kicserélte, minden ok. (azóta persze megint porosodott)
jó ez a 2év(+2hónap) gari -
fausto
addikt
Egyébként nekem is azért volt szervizbe, mert beporosodott a hátsó kamera. Elsőre cserélték a kamerát, nekem jók a szervizes tapasztalataim.
-
kátú
őstag
Próbált már valaki SWAP partíciót létrehozni az advancen?
It still works!
-
vazzz
őstag
válasz gixxergabi #40438 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest