- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Most végre jó a telóm fmodal és 9.0 cocore kernel párossal. A kérdésem az lenne, hogy nem lehet valahogy a fényerőt növelni? Mert cm11 romkon sokkal erősebb fehérebb(teljes fényerőn mindkettőnél) a fehér, és maga a fényerő is jobb.Van erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Balathruin #39352 üzenetére
Igen mindegyik! De ez minden advancen így van, hogy a kitkat romokkal nagyobb a fényerő, főleg a fehér felületeken és a fehéregyensúly is olyan mintha jobb lenne!Nincs valami cucc amivel ezt tudnàm kicsit tuningolni?Amúgy egyik ismerősömnek annyira tetszett, hogy fel kellett neki rakjam a kitkat-et, és ugyan olyan lett mint az enyém, előtte meg sokkal gyengébb és sàrgàsabb! De en most fmodot használok ami szerintem sokkal folyamstosabb gyorsabb, viszont ezen gyári a fényerő és a fehér és ezt szeretném olyannà tenni mint a kitkaten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki kipróbálta már, hogy melyik pénzérmével működik legjobban a telefon?
-
szeljanos
tag
Üdv. fórumozók!
Elég régen írtam már, de naponta figyelem a topicot. Eljutottam odáig, hogy kipróbálnám ezt a Resurrection Remix-et én is, aztán lehet, hogy megy is vissza az Fmod, de egy próbát tennék.
Első buta kérdésem, hogy ebben a Rom-ban is van magyar nyelv esetleg, illetve milyen folyamatot érdemes végigcsinálni a telepítés alatt?
Jelenleg a legutolsó Fmod van fent a telefonon. erre mehet egyből fel az RR?[ Szerkesztve ]
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
szeljanos
tag
válasz SUPREME7 #39359 üzenetére
Tehát akkor nem kell előtte repartos rom és hasonlók? Simán egy alapos reset mindenből és go?
[ Szerkesztve ]
Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
szeljanos
tag
válasz SUPREME7 #39361 üzenetére
Fent van, de a Light Gapps telepítése során leállt a telepítés Status7 hibával. Ötlet?
-
senior tag
sziasztok
minap szereztem "átmenetileg" egy S advance-t (samsung szervíz, cseretelefon)
mi a bré csinálja azt hogy folyamatosan pofázik a csaj mikor "lapozok" a oldalak között ?
de csak ezt mondja, semmi mást
Talk back ki van kapcsolva , azaz semmi féle hang izé nincs feldoba
default gyári 4.1.2 áprilisi rendszerköszi
-
Csori72
aktív tag
válasz reap3r #39370 üzenetére
1. én total commandert használok azzal simán ment a törlés, majd a bemásolás.
2. az volt a dolgok menete, h találtam kb 6-8 kész system_ui-t és kiválasztottam ami tetszik. de xda-n komplett leírás is van, h mit kell átírni a system_ui.apk-ban. annyira viszont nem érdekelt a dolog, h szétkapjam az apk-t ha komplett kész megoldások vannak
..:: 1+TTTTT ::..
-
szeljanos
tag
RR felment, Gapps megoldva. Első tapasztalatok, hogy nem rossz ez, de nagyon-nagyon szokni kell
Ha usb-vel összekötöm a telót a számítógéppel, akkor hol találom, hogy tárhelyként érzékelje és lássam a fájlokat a Total Commanderben? Az usb megosztás kapcsolóval érzékeli a telót, de nem jelennek meg sem a belső tár, sem az ext.sd.Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
szeljanos
tag
Már nem tudom szerkeszteni az előző postot... Még annyi, hogy a kezdőlapon feloldás után a Google sávot hogyan tudom eltüntetni? (Zavar is, és nincs is rá szükségem.)
-
kiss.beni93
tag
sziasztok! vanir-ról van valakinek véleménye?
-
szeljanos
tag
válasz demars #39376 üzenetére
Ezt próbáltam már, de ha arra nyomok, semmi sem történik. A többi alkalmazással ez simán működik. RR-ben ez nem.
A Total Commanderes dolog megoldva, megtaláltam a beállítást nagy nehezen.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz demars #39380 üzenetére
Mégegyszer: a Resurrection-ön alapból ha jól emlékszem vagy a Google saját launchere van a "Google aszisztens indító" vagy a CM féle Trebuchet. Egyiknél se törölhető a főoldalról a search bar. Apex, Nova, KK launcher amik népszerűbbek és ki lehet kapcsolni-törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Rengetegszer azt veszem észre, hogy a gyári böngésző zabálja az akkumulátort -legalábbis a GSam ezt írja-, pedig nem is használom a böngészőt olyankor. Gondolom valahogy beragad és úgy fogyasztja az akksit. Tudtok erre valami megldást? Azt hiszem a tavaly augusztusi Fmod van fent, 6.8-as Cocore kernellel.
Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
szeljanos
tag
válasz Pietrosz #39382 üzenetére
Köszönöm, megoldva a segítségeddel! Rengeteg beállítási lehetőség van benne és egyszerűen nem tudok betelni vele
Így sok mindent nem is találok még, de majd kiismerem magam 1-2 napon belül. Még annyit agyalok, hogy a képernyő aljáról a navi gombokat is el kellene tüntetnem, mert a telefon érintőgombjait jobban megszoktam, így azokat használom, de ezek meg így elveszik a helyet a képernyő alján.
Kicsit turkálok benne, hátha meglelem.Alcatel302►Nokia3410►SamsungSGH-E770►SamsungWave723:Bada1.0-Bada2.0►SamsungGalaxySAdvance:Android4.4.2/Slimkat/►SamsungGalaxyS4LTE+(I9506):Android5.0.1/Lollipop/-CM13/MM/►SamsungGalaxyS7(SM-G930F)-Android7.0-8.0►SamsungA71-Android12►Xiaomi12-Android12/HyperOS
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok.
Telómat (gépre) felraktam tölteni pár nappal ezelőtt és azt a hibát érzékeltem , hogy mégis jelzi , hogy tölt(ez látható a töltés sávnál) de maga a grafikonon jelzett akksi szint az ment lejjebb és a százalék is!
Ezt mutatja a kép is (a halvány fehér tartomány a lényeg)...
Természetesen Fmod130818 (Orig) és amikor ez történt , két napos volt maga az FMOD ...
Ha valaki tudja ennek , az okát és a hozzá tartozó megoldását , az közölje felém
KösziRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Liar
tag
Sziasztok, jól értem, hogy fmod-hoz elérést Acef-től lehet csak kérni? Írtam neki de félek hogy nem mostanában lesz gépközelben és az asszonyka telefonját bűvölöm és nagy a nyomás rajtam. Ha valaki Acef utólagos engedelmével küldene egy linket ide: lialiar@gmail.com, azért nagyon hálás volnék.
-
demars
addikt
válasz Roxkex #39389 üzenetére
Ha jelezte a töltést de nem töltött lehet h nálad is csatlakozó probléma van.
Akku ki be újraindítás, esetleg rendszer ismételt felpakolása... Ha ez nem segít, akkor valószínűleg szerviz lesz...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Csori72
aktív tag
nincs egyéb link! Acef drive mappájában van, hozzáférést csak ő tud adni, mi pedig nem osztjuk tovább feltöltő helyeken, mert ő elérhetővé teszi bárkinek.
nincs belőle warez példányha nagy a nyomás nyomj vissza. addigra megérkezik Acef is
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Acef
addikt
Blogomban az alapbeállítások fejezet/link: a zöld és a kék g beállításokat, valamint a böngésző beállításait nézd át.
+érdemes lenne frissíteni 131010, vagy 131111/140101-re.
Frissítés: mehet a jelenlegire is, utána cache és dalvik, de jobb lenne egy tiszta alapra: repartos, root, cocore, Fmod, alapbeállítások fejezet. -
Imy
veterán
Az SMS jelzés még mindig nem működik a telefonomon....
Hiába csinálom azt amit leírtatok. -
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, a többsége kínai annak amit itt olvasok, remélem elnézitek nekem, hogy nem vagyok akkora pro a telefon szoftverének buherálásában, mint itt a többség.
A gyári 2.3 helyett kb fél éve feltettem a független jelly bean-t, de nem az igazi azóta a telefon, pedig odinnal frissítettem ahogy itt olvastam, mindent úgy csináltam.
Nagy gond nincs a telóval, csak pl a videó felvétel lett gyengébb mint gb alatt, meg hajlamosabb a fagyásra ha sok progi megy. Már lassan úgyis lejár a gari a telóról, úgy hogy kicsit kísérleteznék vele, milyen nem teljesen hivatalos rendszert ajánlatok, amit egy kb átlag juzer is fel tud telepíteni, és esetleg gyorsabb/stabilabb lesz tőle a teló, vagy annyira egyik moddolt cucc sem tuti? Hetente nem szeretném a kerneleket cserélgetni ha lehet. -
Imy
veterán
válasz Real Ghoost #39397 üzenetére
Acef blogja megmond mindent.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szép napot pajtások.
Felraktam az új 4.4.3 TC romot, egész gyors, NOVA 3.0.1 löncserrel, nem volt eddig fagyás, vagy újraindulás! Fogyasztás számomra az átlagos, mert gyűrűm rendesen a telefont napi szinten, így az Fmod-ot is kicsontoztam 13-14 óra alatt átlag 3 óra kijelző használattal, szerintem ezt a szintet tudja majd hozni ez is!
Persze az apróbb hibák még megvannak, mint pl dzsutub pixeles, bizonyos videókat nem játszik le magában, de szerintem a legnagyobb probléma az, hogy bejövő hívásnál sok a holt idő, (csörög csak a telefon, de a képernyő sötét) erre próbálok most valami megoldást túrni!!
Ha más nincs, akkor persze megy vissza a jól bejáratott Fmod!Gazember
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Bármiféle custom rom-ot le tudok cserélni a gyárira Odin-nal, igaz? Nincs ilyen telefonom, egy ismerősnek segítenék, szóval gondoltam jobb, ha rákérdezek. Az összefoglaló alapján csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest