- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz Titmouse09 #40351 üzenetére
-
flash-
veterán
hali
erről a [Kernel] CoCore-E-Refresh r09 röl mit tudtok?
frissiteni akartam a kernelt és látom hogy az összes eddigi eltünt xda-n,csak ez van fent..felraktam, eddig megy a telefon..
-
őstag
válasz flash- #40353 üzenetére
Alapoktól újraírta az egészet cocafe, elvileg már nincsenek memóriakezeléssel kapcsolatos bugok, és egyéb hibák is javításra kerültek
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
tag
Hali.Az F mod rom.van fent....Azt szeretném kérdezni hogy cwmből simàn tudok telepiteni .pl.egy 4.4 et?Vagy ha majd 4.4 nem tetszik akkor f mod backup visszamehet cwmből?
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Balathruin
veterán
válasz denes04 #40356 üzenetére
Fmod backupot nem biztos, hogy normálisan vissza tudod tenni, vissza kéne raknod Odinnal a gyárit és újrarakni ugyanúgy az Fmodot, mint ahogyan a backupnál volt. Miért kellene backup? Csak simán visszarakni az Fmodot?
Amúgy CWM-ből mehet a 4.4, csak kövesd a telepítési útmutatót.[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Nos, felment beállitottam. Igazi véleményt nem tudok mondani még mert ez az asszony telója. Azt tudom hogy az egy éves gyári rommal gyakorlatilag csak világitásra lehetett használni, meg papirnehezéknek. Azt mondja hogy sokkal jobb, de megkérdezem egy hét mulva is....
Ami viszont nem mult el a gyárihoz képest sem, hogy amikor felveszi a telefont hiváskor, csak 2-3- mp mulva hallja a másik oldal.....Erre nincs valami megoldás?A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
palee69
senior tag
Talán a Call Delay Patch segít.
-
Keem1
veterán
Rég jártam erre, köszönhető ez Acef Fmodjának, hiszen semmi gond a telóval. Viszont új dolog kezdett idegesíteni: a hülye kettészedett belső memória. Az appos 1,97 GB kezd betelni, ellenben a 3,92 GB-os média tárhely meg szinte tök üres, mivel van egy 32 GB-s micro SD is a képek, zenék számára.
Korábban nem volt gond ezzel, de az appok érthetetlen módon egyre csak híznak, windowsra nincsenek ilyen méretű programok hasonló feladatra, pedig ott azért nagyobb képernyőhöz van GUI és egyebek. Google Drive szétszedve egyből 3x annyi helyet foglal (Doc, Sheet kivételével az eredeti app mérete nem lett a korábbi egyharmada), Chrome, G+ app összesen 100-120 MB egyenként.
Szóval az lenne a jó, ha a belső tárhely egységes lenne, egyben a ~2GB és a ~4GB, függetlenül attól, hogy appból vagy zenéből van-e több, mint az S4-ben (hülyeség volt kettészedni). Megoldható ez biztonságosan? -
V!ck
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Nem tudok élő háttérképet beállítani, mert bármit töltök le, azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve.
Gondolom valami apk-t kell telepíteni recoveryben, de nem találok és nem is vagyok benne biztos és elrontani sem akarok semmit. Vanir 4.4.4-et használok, ha esetleg ennek van jelentősége...
Kérhetnék linket és egy kis segítséget?Előre is köszönöm
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Keem1
veterán
Nekem pont az appos partíció van nagyrészt tele. Ha nem ürítgetném a gyorsítótárat, akkor már megtelt volna. Így ürítgetéssel kb. 4-600 MB helyem van. A belső SD-n 200 MB foglalt, több, mint 3,5 GB üres. Azonkívül van egy cache partíció, amin szinte mindig 30 MB körüli a foglaltság, és 200 MB-nál is több az üres hely. Elég hülyén van partícionálva, a 8 GB tárhely micro SD-vel kb. mindenre elég lenne, de így széttöredezve sajna pont az én igényeimnek nem jó (nem rengeteg filmet tartok rajta, hanem sok appot). Ellenben pl. az S4 egyben van, mindegy, hogy programok vagy zenék vannak rajta, mert egy közös, nagy partíción vannak.
Ja, és a belső SD-n kb. semmilyen appot nem tudok tartani, mert ami alapból nem oda települ, hanem kézzel teszem át, az bizony eltűnik újraindítás után. Jelenleg csak a Mindig TV van SD-n, semmi más nem. Ez is egy elég köcsög dolog. Pedig ez egy szuper telefon, még ha kicsit mókolni is kell. És még fogok, mivel novemberben jár le a hűségem, csak akkor lesz esedékes a váltás S5-re.
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Sziasztok. melyik a legstabilabb fozott rom a telora?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Tudtok valami jó védekezőszert az Advance-re? Fólia van rajta valamint ilyen rugalmas anyagból készült hátlap védő. Ezek a flip-flop tokok mennyire adnak védelmet?
-
flash-
veterán
Összevetnétek pár mondatban a cm romok közötti különbséget?
Tudom van maclaw,teamcanjica,liquidsmooth...stbNem tudom melyiket válasszam
Olyan amugy van amiben a gyári tárcsázó,sms küldő stb van tehát aminek a felülelet az a gyári 4.1 es advance?
-
-
V!ck
senior tag
válasz Imi1981 #40375 üzenetére
Igazabol amiota a vanir 4.4.4-et hasznalom azota nem mukodik. Melo utan megnezem. A live wallpaper.apk-t kell keresnem es atmasolnom? Rootolt telo eseten total commanderben at tudom masolni vagy recoveryben kell telepitenem?
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Veron
addikt
Hello!
Feltettem a legújabb liquidsmooth romot. Tetszik, bár az akkuidő elég gyatra, főleg az fmodhoz képest.
Van olyan beállítás, amit mindenképp meg kell lêpnem és segít a hosszabb akkuidő elérésében?
Vagy 4.4nêl csak a slimkat hozhat javulást -vagy még az sem?
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
fausto
addikt
Tanácsot szeretnék kérni!
Gyári Vodás JB alatt (+root) az a bajom a telefonnal, hogy ha Viber üznetet vagy sms-t kapok, egyből feloldja magát a telefon. Ha nem veszem észre, akkor a zsebembe simán elnyomkodom. Erre van megoldás, valami beállítás vagy ilyesmi?
A másik: tegnap egyszer csak kiírta, hogy az "SD kártya váratlanul el lett távolítva" vagy ilyesmi, ami azért meglepő, mert nincs benne SD kártya. Viszont észrevettem, hogy a belső memóriát leformázta. Ez mi miatt lehetett, valakinek volt hasonló? -
fausto
addikt
válasz Balathruin #40384 üzenetére
Megnézem, de csütörtökön telepítettem újra az alapoktól mindent és az app-okat kizárólag a Play-ről raktam fel és megbízható fejlesztőktől.
-
-
Marchus
csendes tag
Sziasztok!
Akinek stock romja van meg tudná nézni, hogy milyen verziószámú Play áruháza van? Letöröltem a play áruház frissítéseit és folyton lefagy az áruház. Ha felrakok egy frissebb verziót akkor pedig nem akar csatlakozni a szerverhez.
Köszi
-
Marchus
csendes tag
válasz Balathruin #40389 üzenetére
Köszi. És a
- Google Services Framework
- Google Play Services? -
Marchus
csendes tag
válasz Balathruin #40391 üzenetére
Köszi, sikerült megcsinálni.
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan CM et keresek erre a telefonra ami megbízhatóan működik és jó az üzemideje.
nem kell hogy nagyon turbó gyors legyen(mert hát az gondolom jobban meríti a telefont...)mit ajánlotok?
-
DjShockh89
tag
Neki szeretnék látni a telefon újraruházásának!
Lenne oly szíves valaki és belinkelné nekem az Fmod ROM-ot és az ehhez való telepítési programokat?!Thx előre is!
-
Balathruin
veterán
válasz DjShockh89 #40395 üzenetére
Fmod-hoz Acef-től kell engedélyt kérned. Ha megadod neki a gmail címed, megosztja a Drive mappáját.
Ami nem a mappában van, azok itt vannak linkelve.[ Szerkesztve ]
-
DjShockh89
tag
válasz Balathruin #40396 üzenetére
Köszönöm az infót!
Írtam is neki!Várom a reakciót! :-) -
Gabesz87
veterán
Tudnátok ajánlani, linkelni egy olyan szivargyújtós töltőt, ami nem ez a rugalmas spirál kábeles, hanem sima kábele van? Hosszabb útra kéne egy tablet töltésére, és jó lenne ha feszülés nélkül elérne elölről a hátsó ülésre! Vaterán keresgéltem, de csak ezeket a flexibilis spirál kábeleseket látom.
-
Nippel
tag
Sziasztok!
P-s Advancera tudtok valami jo ROM ott vagy valamit mert ami rajta van gyári állandóan fagy!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest